• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir soru

Iyi geceler şık bayanlar. Birsey soracam. Kötülük mu allaha havale mi? birine acayip kötülük yapasim geliyor

benim bu konuda düşüncem şu: Allah sabredin demiş ama sabır susmak değil beklemek değil yapılana izin vermek değil sabır Allah a inancla savasmaktır elinden geleni yapmaktır çabalamaktır. eger karsınızdaki kişiyi yapacagınız icraatla değiştirme imkanınız varsa baskalarına kötuluk yapmasına engel olacaksanız ona ders alacagı bişey yapabilirsiniz ama bu kötuluk mu olmalı onu bilemem :26:

sen daha ıyı yapıyordun :27:

kızlar, carrıenın kaynıyla arası kötü, kaynının da cıngene huylu bır nısanlısı var. kız sevılme manyagı
ortalıgı karıstırıyor... carrıenın eşine cıplak mı desem, bikinili mi desem foo gonderıyor sanaldan :D sonra kaynına kadar gııdyor ve kaynı dıyor kı: ne var bunda ? kız foto atmıs kötü düşünmeyın hemen!! :D
sonra carrie kıskanclık damgası vuruluyor sanırım. görümceye de dedıkodular yapılıyor bu arada.
( hatırladıgım bu kızlar ) :27:

ohaa:27::27::27:

o yüzden kavga ettik ya
diyorki elalem ne der gitmesem, elini sıkmasam ayıp olur ama düğünden sonra görüşmeyecem falan diyor
tahammülüm yok o yaratığa dokunmasını istemiyorum
gercekten haklısın, ne demek çıplak fotolar paylasmak
nerede yasadıgını sanıyor bu yosma? eşinle çok kavga edersın sen bunlar yuzunden... düğüne gıdecek ama sonra görüşmeyecek :D düşünceye bak.
kaynın senden özür dilemesini istemedı mı eşin?

Allah'a havale etmek, zira insan uğraştıkça yıpranıyor, ilk başta bir hışımla insan kendisine kazık atandan intikam almak istiyor ama sonra zaman gectikce kendi kendimizi yıpratıyoruz, en büyük ceza affetmektir derler ya cok dogru, olgun insanlara bu yakışır.. Zaten ilahi adalet denen bir şey varsa eğer, er geç layığını bulur.

benim bu konuda düşüncem şu: Allah sabredin demiş ama sabır susmak değil beklemek değil yapılana izin vermek değil sabır Allah a inancla savasmaktır elinden geleni yapmaktır çabalamaktır. eger karsınızdaki kişiyi yapacagınız icraatla değiştirme imkanınız varsa baskalarına kötuluk yapmasına engel olacaksanız ona ders alacagı bişey yapabilirsiniz ama bu kötuluk mu olmalı onu bilemem :26:

aynen böyle. %100 katılıyorum. ama ne yapsam bilmiyorum

gercekten haklısın, ne demek çıplak fotolar paylasmak
nerede yasadıgını sanıyor bu yosma? eşinle çok kavga edersın sen bunlar yuzunden... düğüne gıdecek ama sonra görüşmeyecek :D düşünceye bak.
kaynın senden özür dilemesini istemedı mı eşin?

yooo istemedi. kayın zaten psikopatın teki annesini bile vurur

Allah'a havale etmek, zira insan uğraştıkça yıpranıyor, ilk başta bir hışımla insan kendisine kazık atandan intikam almak istiyor ama sonra zaman gectikce kendi kendimizi yıpratıyoruz, en büyük ceza affetmektir derler ya cok dogru, olgun insanlara bu yakışır.. Zaten ilahi adalet denen bir şey varsa eğer, er geç layığını bulur.

yok ben affedemem
o kadar iyi bir insan değilim

Aslinda git kendinede boyle beyaz cok sk bi kiyafet ol dugunde esinle guzelce eglen,
tebrik ederkende bunun elini iyice sk anlasin..
taki olarakta sahte altin tak hahahaha :27::27::27:

ben o çingenenin ayağına gitmem
yemin ettim

Back
X