• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir soru

Allah'a havale etmek gibi bir huyum yoktur. Aci cektirmek isteyenlerdenimdir ben de.

Gelinligi kesmek, ya da uzerine birsey dokmek filan iyi fikirmis. Boyle dugun gunu ya da dugune cok yaklasilmis bir gunde o gelinlige ketcap, visne suyu, murekkep gibi birsey dokmen felaket bir intikam olur. Ama sen oldugun anlasilirsa yanarsin tahminimce. O yuzden riskli, yine sen bilirsin de. :D Vitrin gibi bir yerden uzerine dusmus susu vermek lazim, o da zor.

Fotograf atma mevzuuna gelince, evine uzak bir internet kafeden de yapabilirsin ip no'sundan cekiniyorsan.

Eger samimi biri olsaydi umursama, yokmus gibi davran, asla arama, sorma, aradiginda acma, yazdiginda cevaplama filan derdim, benim intikam, uzme yontemim budur. Karsidaki kisiyi boyle surundururum. Ama sizin durum resmen sorunlu oldugun kisi olunca durum baska.
Kayın o kadar psikopatki gider cafenin kamera görüntüsünü çıkarır. Biri netten kufretti diye gitti buldu onu taaa şehirdisinda

Kayın o kadar psikopatki gider cafenin kamera görüntüsünü çıkarır. Biri netten kufretti diye gitti buldu onu taaa şehirdisinda

O zaman isin ekstra zor. Dikkatli olmak lazim.

klasık olacak ama
numarasını dagıtsan? :27: nasıl olsa sapıklar tanıyormus gıbı konusuyorlar

Yine benden suphelenirler. Daha yeni degistirtti ona numarasini çünkü eski manitasi aradiginda cvp veriyordu ve numarasini bi kaynanam bi Görümce bilio onlardan caldigimi anlarlar

Ben kayindan korktum.. Sizi ispiyonlarim fikirlerinizi ozelden yazin :52::52:

Yine benden suphelenirler. Daha yeni degistirtti ona numarasini çünkü eski manitasi aradiginda cvp veriyordu ve numarasini bi kaynanam bi Görümce bilio onlardan caldigimi anlarlar
bu kadın her yerden işini halletmıs. işin zor :19: ayrıca, telını ıstedıgı kadar degıstırsın
yanlıslıkla bır suru manyak arayabılıyor.

Netten arkadastilar ousun net sayfasında takılıyordu admindi
arkadastılar güya, kız buna götünün başının fotolarını yolluyor..

carrıe? kaynın senı tanımasın nette? sonra hepımızın görüntüsünü çeker falan :27: en çok da ben küfrettım :60:

Son düzenleme:
Aslinda git kendinede boyle beyaz cok sk bi kiyafet ol dugunde esinle guzelce eglen,
tebrik ederkende bunun elini iyice sk anlasin..
taki olarakta sahte altin tak hahahaha :27::27::27:

bu iyimiş sahte takıda baya şatavatlı olsun :1:

napacam onla
kaynımın nişandan önceki günlerde hayat kadını ararkenki loglarımı göndereyim yoksa kaynımın face duvarına yosmanın eski manitasıyla otelde çekilmiş resimlerinimi atayım erkes görsün :ssz:

hım bu iyimiş çok iyi fikir :23: ip adresini bulamasınlar cafeden yaz cafe kamarasını bulur demişsin oaman mahalle arası bi cafeye git camera neyin olmasın :)))

düğüne git fotoğrafları bastırıp. yere bişey düşmüş gibi yap cantandan dökülsün telaşlan yalandn falan bana bunları biri gönderdi de eski sevgilisiymiş bu kızın de beni tehdit etti de o düğüne engel olacaksın dedi ama ben yapmayacaktım yanlıslıkla döküldü de sadece kıza gösterip uyaracaktım de :9:

çok film izliyoruz yahu çok seneryolist olmuş :)) o neyse:1:

Back
X