• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir soru

Iyi geceler şık bayanlar. Birsey soracam. Kötülük mu allaha havale mi? birine acayip kötülük yapasim geliyor
allahın intikamını almasını beklersen çooooooooooook beklersin..kısasa kısas..ne yapacaksan sıcağı sıcağına yap.yaşasın intika:KK53::KK62:

Etmeyin havale falan yapilan kötülük çok gücünüze gittiyse bence karşılık verilmeli. Çünkü insanlar yüzünü yumuşak gördükçe tepene binerler

Eski sevgilisi gibi gönderin aşkim bak burada güzel cikmissin vs, gibi ama o zaman ayrilirlar herhalde

Okuduklarım icinde en fenasi idi bu...
şaka dimi bu düşünceler?bu kadarı intikam değil iftiraya girer...

konu sahibi çok sinirlisiniz haklisiniz ama biraz sakinlesin ki doğru kararı alabilesiniz. ..Bakın öfkenizden kıskanç konumuna dusmussunuz? Bu sıralar sizin tarafınızdan yapılacak hersey kötü anlaşılabilir? Haklı iken sırf intikam için haksız durumuna düşeceksin belli ki...diğerleri neyse ama esine aran açılırsa intikam alacağım diye yine elti adayı amacına ulaşır. ..

Ben asla kotuluk etmem, bugune kadar allaha havale ettigim tum bireyler benim onlara verecegim zarardan daha buyuk cezalar gordu. Cok verim aliyorum bu yontemden. Hem vicdanim cok rahat cunku iyi bi insanim, hem de ahimi alanin yaptigi yanina kalmiyo. Iman guzel

Tam açıklada kul hakkına giriyor mu girmiyor mu bilelim , haksızlığa tabiki boyun eğme gerekeni yap derim

Carrie boşver gitsin
zaten ne olur sana söylym mi muhtemelen kız bir arıza çıkarır yine boşanır bunlar
arıza insanın kişiliğinde varsa eninde sonunda yine kendini gösterir yani
hiç bir şey yapmana gerek kalmaz ;)

Okuduklarım icinde en fenasi idi bu...
şaka dimi bu düşünceler?bu kadarı intikam değil iftiraya girer...

konu sahibi çok sinirlisiniz haklisiniz ama biraz sakinlesin ki doğru kararı alabilesiniz. ..Bakın öfkenizden kıskanç konumuna dusmussunuz? Bu sıralar sizin tarafınızdan yapılacak hersey kötü anlaşılabilir? Haklı iken sırf intikam için haksız durumuna düşeceksin belli ki...diğerleri neyse ama esine aran açılırsa intikam alacağım diye yine elti adayı amacına ulaşır. ..
Konu sahibi konuyu anlatti bir fikir istedi biri birşey söylemişti olmaz bulurlar dedi bende bulunmayacagini anlatmak için yazdim ille söyle yapin intikam alin demedim boyle yaparlarsa ayrilirlar zaten dedim bu kadar

Tam açıklada kul hakkına giriyor mu girmiyor mu bilelim , haksızlığa tabiki boyun eğme gerekeni yap derim
Konu ahibinin Kocasina kayninin nisanlisi bikinili fotoğraflar ini gonderiyormus konu sahibi rahatsız olmuş ama kayni durumu normal kasiliyormus benim anladigim bu

Bunda öç alacak birşey yok nişanlısıyla hava atıyor herhalde hiç kız arkadaşı olmadı
Konu ahibinin Kocasina kayninin nisanlisi bikinili fotoğraflar ini gonderiyormus konu sahibi rahatsız olmuş ama kayni durumu normal kasiliyormus benim anladigim bu

Carrie cim bacım.
sen salon kadını ifadeni takın bence en büyük kazık o olur kendini bilmez cadı eltiye.
Böyle onu çok kafana taktığını belli ediyorsun.
I ıh olmadı.. :D

Dügünden sonra ousun atletini yırtar intikamını alırsın evde, sorun yok :KK14::KK14:

Ve..
Havale olayı acayip zaman alıyor, o zaman geldiğinde senin için soğumuş olabiliyor ve herşey için geç.
Ben epey sabrettim benim ex ous'un ensesine binecem, vurucam kırbacı vurucam kırbacı..
Maksat rahat edemesin, bana yaptıkları yanına kalmasın, üzgünüm ilahi adaleti bekleyemeyeceğim, hayat çok hızla akıp gidiyor.
Ondan ahım çıktığında ölmüş olmak istemiyorum

Bende yengesine gönderdi anladım onun ahlak anlayışı o kadarmış sanırım sapıklıkta var onda yapacak birşey yok ama bir ihtimal bu kızla herhalde dalgasınamı nişanlanmış ,evlilikle sonuçlanacağını sanmıyorum, carle bizede haber ver nişan bozulursa
Yanlış anladınız sanırım.
Kaynınızın kız arkadaşı kocanıza bikinili fotoğraflarını göndermiş, bunda bir şey yok mu? :KK57:

Konu sahibi konuyu anlatti bir fikir istedi biri birşey söylemişti olmaz bulurlar dedi bende bulunmayacagini anlatmak için yazdim ille söyle yapin intikam alin demedim boyle yaparlarsa ayrilirlar zaten dedim bu kadar

Yok canım ben gerçekten anlamamis tim şaka mi yapılıyor gerçekten mi böyle yapılacak diye...senin uyarıni da farkettim de konu sahibi ciddi ciddi düşünebilir mi acaba diye alıntı yapıp yaparsa olumsuz taraflarını biraz daha acmak istedim...iyi günler. ..

Eski sevgilisinin adini soyadini biliyorsanız eltinizin adina faceden fln konusun .
Buluşmaya ikna edin .
Buluşma yeri zamani da düğünle ayni gün düğün salonunda olsun..

ben buldummmmm.... eskı sevgılısıne ulasabılıyosanız ulasın mumkunse haberlesme ıle... sankı ousun yakın arkadasıymıssınız gıbı (kım oldugunuz ortaya cıkmaması gerek) dıyınkı ıste ous evlenıyor ama aklı sende evlenecegı kısı onu tehdıt edıyor sana donmesın dıye dugunu bas falan dıyın:KK55:

Back
X