Eski sevgilisi gibi gönderin aşkim bak burada güzel cikmissin vs, gibi ama o zaman ayrilirlar herhaldekaynım biliyo zaten o resimleri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski sevgilisi gibi gönderin aşkim bak burada güzel cikmissin vs, gibi ama o zaman ayrilirlar herhaldekaynım biliyo zaten o resimleri![]()
allahın intikamını almasını beklersen çooooooooooook beklersin..kısasa kısas..ne yapacaksan sıcağı sıcağına yap.yaşasın intikaIyi geceler şık bayanlar. Birsey soracam. Kötülük mu allaha havale mi? birine acayip kötülük yapasim geliyor
Eski sevgilisi gibi gönderin aşkim bak burada güzel cikmissin vs, gibi ama o zaman ayrilirlar herhalde
Eski sevgilisi gibi gönderin aşkim bak burada güzel cikmissin vs, gibi ama o zaman ayrilirlar herhalde
Bu intikam degil iftira. Allah iftira edenin yaptigini yanina komaz. Ayik olbu iyi bi fikir)
Konu sahibi konuyu anlatti bir fikir istedi biri birşey söylemişti olmaz bulurlar dedi bende bulunmayacagini anlatmak için yazdim ille söyle yapin intikam alin demedim boyle yaparlarsa ayrilirlar zaten dedim bu kadarOkuduklarım icinde en fenasi idi bu...
şaka dimi bu düşünceler?bu kadarı intikam değil iftiraya girer...
konu sahibi çok sinirlisiniz haklisiniz ama biraz sakinlesin ki doğru kararı alabilesiniz. ..Bakın öfkenizden kıskanç konumuna dusmussunuz? Bu sıralar sizin tarafınızdan yapılacak hersey kötü anlaşılabilir? Haklı iken sırf intikam için haksız durumuna düşeceksin belli ki...diğerleri neyse ama esine aran açılırsa intikam alacağım diye yine elti adayı amacına ulaşır. ..
Konu ahibinin Kocasina kayninin nisanlisi bikinili fotoğraflar ini gonderiyormus konu sahibi rahatsız olmuş ama kayni durumu normal kasiliyormus benim anladigim buTam açıklada kul hakkına giriyor mu girmiyor mu bilelim , haksızlığa tabiki boyun eğme gerekeni yap derim
Konu ahibinin Kocasina kayninin nisanlisi bikinili fotoğraflar ini gonderiyormus konu sahibi rahatsız olmuş ama kayni durumu normal kasiliyormus benim anladigim bu
Bunda öç alacak birşey yok nişanlısıyla hava atıyor herhalde hiç kız arkadaşı olmadı
Yanlış anladınız sanırım.
Kaynınızın kız arkadaşı kocanıza bikinili fotoğraflarını göndermiş, bunda bir şey yok mu?![]()
Konu sahibi konuyu anlatti bir fikir istedi biri birşey söylemişti olmaz bulurlar dedi bende bulunmayacagini anlatmak için yazdim ille söyle yapin intikam alin demedim boyle yaparlarsa ayrilirlar zaten dedim bu kadar