Bir soru

Çok haklisiniz .Öyle diyenler genelde benden büyük insanlar oluyor biraz daha özgürlüğüne düşkün kendi ayaklari uzerinde duran kadinlar diyor karistirma diye . ama sonradan snliyolar en basta karistirmiycsktin artik olmaz diyolar kurcalamiyorlar :)

Aslında problem tüm o konularda nasıl biri olmak istediginizle ilgili.

Kendi ayaklarınız üstünde duran biri mi olmak istiyorsunuz yoksa özgürlügünüzü bir başkasının keyfiyetine bırakan biri mi?

Birincisini seçerseniz arkadaşlıklarınızda da dikkat edeceginiz şey guvenilir olmaları olur, sizi kulllanan kötü hissettiren insanları ise hayatınızdan çıkarırken zorlanmazsınız.

İkincisini seçerseniz her zaman birilerine bagımlı yaşarsınız. Size gelen olumsuz eleştirilerde hangi tarafı sececeginizi bilemezsiniz.
Oysa hepsi yanlış olabilir, kendi dogrularını oluşturmak sizin elinizde... O da ancak özgürleşmenizle mümkün olur.

icimi okudunuz . hep diyorum kaç senelik arkadaşima boyle yapmamaliydim daha kirmadan soyleyebilirdim diyorum ama .sonradanda diyormki kirmadan soylesem yine dalgaya alcakti konuyu . pismanmiyim soylediklerimden hayir . ama onun bana deger verdigini rahatsiz oldgnu bilmyodm diyip eskisi gbi olalim demesini beklerdim . o hicbir sekilde konusmamayi secti . ama ortada kisisel yukledigim bir degerde yok degil . Onunla sirlarimi paylasabiliyordum onun yaninda rahat edebiliyordum Yalnizken ve evde otrrken en azindan .
çünkü vicdanlı bir kadınsınız da ondan. normal olan sizinki. böyle bir şey yaşadıktan sonra üzülüp içinizde burukluk olması normal.
ama baksanıza bir kalemde harcamış sizi,vazgeçmiş sizden.
bence de sizin dediğiniz gibi yapması gerekirdi ama işte demek ki umrunda değil,egosunu tatmin etmekle meşgul öncelikle. lütfen üzülmeyin. inanın birinin dostluğu böyle zamanlarda belli olur

Gercek anlamda 2 yakin dostum var.onlarsiz yapamam.psikologa ihtiyacim yok en zor anlarimda yanimda olurlar dertlerimi anlatip rahatlarim onlar da bana ayni sekilde.arkadas baska da dost sart bir insana. Insallah karsina cikar canim iyi bir dost

Gercek anlamda 2 yakin dostum var.onlarsiz yapamam.psikologa ihtiyacim yok en zor anlarimda yanimda olurlar dertlerimi anlatip rahatlarim onlar da bana ayni sekilde.arkadas baska da dost sart bir insana. Insallah karsina cikar canim iyi bir dost

İyi dileğiniz için tesekkurler .insallah siz de hic kaybetmezsiniz boyle dostluklarinizi.Kolay bulunmuyor :(

Back
X