• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorum olacak biraz garip gelebilir ama...

Haklısınız inşallah Allahın izniyle olur kabul ederse zaten tedaviye başlarım istemezsede bende bida kimseyi istemem öyle oluncada tedaviye gerek kalmaz.. böyle düşünüyorum şimdilik bilmiyorum
Cocuk guzel sey olabilir ama en onemlisi eş.. Saygisiz, sevgisiz, guvensiz bi evlilikte cocuk yine mutlu etmiyor mesela.. Ama eş adamsa, sevgi saygi guven sefkat varsa, cocuk o mutluluga ek oluyor.. Ben eminim ki, bahsettiğimiz "adam gibi adam" koca ile cocuk olsa da olmasa da mutlu olunabilir bi sekilde, Allah in izniyle.. O yuzden, siz hayatinizi paylastiginiz insani iyi secmeye calisin, cok dua edin, sizi incitmeyecek biri olsun yanınızda..

Cocuk guzel sey olabilir ama en onemlisi eş.. Saygisiz, sevgisiz, guvensiz bi evlilikte cocuk yine mutlu etmiyor mesela.. Ama eş adamsa, sevgi saygi guven sefkat varsa, cocuk o mutluluga ek oluyor.. Ben eminim ki, bahsettiğimiz "adam gibi adam" koca ile cocuk olsa da olmasa da mutlu olunabilir bi sekilde, Allah in izniyle.. O yuzden, siz hayatinizi paylastiginiz insani iyi secmeye calisin, cok dua edin, sizi incitmeyecek biri olsun yanınızda..
Ediyorum sürekli ediyorum namaz kılıyorum en öncesi çocugu geçtim Rabbime bana ikinci kez yaşama şansı verdiği için şükrediyorum geriside gelir evelAllah

Bu arada içimi rahatlattınız sağolun..
Allah in yarattigi o minnoş kalbinizi uzmeyin..
Laf olsun diye soylemiyorum inanin.. Siz gercekten degerlisiniz.. Kulsunuz, insansiniz, kadinsiniz.. Kimbilir daha ne guzel ozellikleriniz vardir baska baska..
Evet, insana zor gelebilecek bi durum ama hic belli olmaz sonu nereye varır..
Dua dua dua..

Allah in yarattigi o minnoş kalbinizi uzmeyin..
Laf olsun diye soylemiyorum inanin.. Siz gercekten degerlisiniz.. Kulsunuz, insansiniz, kadinsiniz.. Kimbilir daha ne guzel ozellikleriniz vardir baska baska..
Evet, insana zor gelebilecek bi durum ama hic belli olmaz sonu nereye varır..
Dua dua dua..
Her daimmm...:dua: Allah razı olsun...çok teşekkür ederim

Cok sevdigim adamdan cocugum olsun isterim. Cok sevdigim adamdan ayrilamam. Evlat ediniriz, tedavi oluruz, es dostun cocuklarini severiz ama onemli olan, birbirimize yoldas oluruz.

Cok sevdigin birini bulmak kolay mi? Bulmusken birakmak olmaz. Ask kitabinda yazmaz :)

Cok sevdigim adamdan cocugum olsun isterim. Cok sevdigim adamdan ayrilamam. Evlat ediniriz, tedavi oluruz, es dostun cocuklarini severiz ama onemli olan, birbirimize yoldas oluruz.

Cok sevdigin birini bulmak kolay mi? Bulmusken birakmak olmaz. Ask kitabinda yazmaz :)
Bencedeee katılıyorum :)

Evlat muhakkak çok özel ve güzel.
Ama sevdiğim insan birbirimizi sayıp, sardığımız bir beraberlikse asla ayrılmam. Bu onun ya da benim elimde olan bir şey değil. O yüzden evlenirdim.
Şuan evliyim, ileride böyle bir sorunla karşı karşıya gelirsem sevgim azalmaz, artar.

Çünkü yaşlanıp elden düşünce biz birbirimize el kol olacağız, bir bardak su ikram edeceğiz.

Evlat muhakkak çok özel ve güzel.
Ama sevdiğim insan birbirimizi sayıp, sardığımız bir beraberlikse asla ayrılmam. Bu onun ya da benim elimde olan bir şey değil. O yüzden evlenirdim.
Şuan evliyim, ileride böyle bir sorunla karşı karşıya gelirsem sevgim azalmaz, artar.

Çünkü yaşlanıp elden düşünce biz birbirimize el kol olacağız, bir bardak su ikram edeceğiz.
Öyle tabiki.. haklısınız

Çok sevsem evlenirdim.. ama ilerde mutlaka koruyucu aile olmak istedğmi söylerdim yada evlatlık alırdım..
baştan anlaşmalı ki daha sonrasında kabul etmeyebilir o zmn sorun olur.

Birini seviyosunuz ama o insanın cocugu olmayacak o insanla evlenirmiydiniz ? Sadece sevmek yeter mi? Yoksa sevgi karın doyurmuyor sevgi birgün biter çocuk olması şartmı ? Düşüncelerinizi merak ediyorum ne düşünürdünüz yada napardınız
Bnce sorun degil allah bu vermez vermez ummadigin anda olur yada cocuk esirgeme kurumu var okadar cok dusunmem allah kmseye vermesin yinede boyle acı

Nisanliniza cocugunuzun olamayacagini soylememistiniz sanirim bu yuzden sordunuz siz o uyemisiniz bilmiyorum ama oyle bi drum varsa ne olursa olsun soylemelisiniz Allah yardimciniz olsun.

Back
X