• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorum olacak biraz garip gelebilir ama...

Evlenirdim
Şayet evlenmem deseydim eşimden dolayı çocuk sahibi olamasam bosamam gerekirdi
Veya benim çocuğum olmasa eşimin boşaması gerekirdi

evlenirdim tabiki.
sonuçta eşimle evlenirkende çocuğumuzun olacağının garantisi yoktu.
onu sevdim onunla hayatimi birleştirdim.
çocuk Allah in takdiri.
tabiki çok zor bir süreç ve durum olsa gerek yaşamayan anlayamaz.
ama ben çocuk için evlenen değil
mutlu evlilikte çocuktan yanayım.

Ben evlenirdim ama evlat edinmeyi kabul etmesi şartıyla

Çok şükür ufak tefek kıskanclıkları dısında birşey yok beni çok seviyor bebeği gibi bakıyor sevgisinden şüphem yok benimle birlikte aglar üzülür ama bu konu hakkında bilemiyorum işte
Keşke kıyametini bilse
Kıymet bilen erkek o kadar azki
Zaten biz kadınların em büyük korkularımdan biri emeklerinin boşa gitmesi ve değer görmemesi
Evliliğiniz kötü giderse pişman olucaksın iyilik yaptım da nooldu diceksin
İyi giderse de şükredeceksin
Şans da var işin içinde
Benim evlenme dememin sebebi iyiliğinin boşa çıkması yoksa illa çocuk olsun die diil

Birini seviyosunuz ama o insanın cocugu olmayacak o insanla evlenirmiydiniz ? Sadece sevmek yeter mi? Yoksa sevgi karın doyurmuyor sevgi birgün biter çocuk olması şartmı ? Düşüncelerinizi merak ediyorum ne düşünürdünüz yada napardınız
evlat hasreti ceken biri olarak soyluyorum cocuk cok onemli ama gunumuzde cok iyi yontemler var tup bebek vs eger bu yontemlerin ise yarayacagi bir durumsa evlenin ama kesinlikle tıbbı olarakta yapilacak birsey yoksa evlenmeyin hayati onada zindan etmeyin yazik..çünkü bekarken insan fazla anlamiyorda evlenince cocuk aski herseyi bastırıyor

Birini seviyosunuz ama o insanın cocugu olmayacak o insanla evlenirmiydiniz ? Sadece sevmek yeter mi? Yoksa sevgi karın doyurmuyor sevgi birgün biter çocuk olması şartmı ? Düşüncelerinizi merak ediyorum ne düşünürdünüz yada napardınız
Sebepsiz infertilite denen bir şey var. Yani eşinizde ve sizde herhangi belirgin bir sebep olmasa da çocuğunuz olmayabilir. Bunun bir garantisi yok yani. Ömür boyu birlikte huzurlu bir evlilik sürdüreceğimin inancındaysam eğer, ben evlenirdim.

Ben eşime evlenmeden önce benim çocuğum olmayabilir bunu bil.demistim o da olsun gerekirse evlatlık alırız demişti. Ve nitekim uzun ve yorucu bir tedaviden sonra bebeğimiz oldu çok şükür. Bu süreçte yıpranmadik çünkü baştan kabullenmistik. Eğer bu durumu kabullemirseniz sorun olmaz bence

Sebepsiz infertilite denen bir şey var. Yani eşinizde ve sizde herhangi belirgin bir sebep olmasa da çocuğunuz olmayabilir. Bunun bir garantisi yok yani. Ömür boyu birlikte huzurlu bir evlilik sürdüreceğimin inancındaysam eğer, ben evlenirdim.
Hmm evet bendee:)

Ben eşime evlenmeden önce benim çocuğum olmayabilir bunu bil.demistim o da olsun gerekirse evlatlık alırız demişti. Ve nitekim uzun ve yorucu bir tedaviden sonra bebeğimiz oldu çok şükür. Bu süreçte yıpranmadik çünkü baştan kabullenmistik. Eğer bu durumu kabullemirseniz sorun olmaz bence
Ne güzel... dogru diyosunuz

Bunu evlenmeden önce bilmiyor olabilirdi o da bende belli olmaz bu işler sağlıklı dersin evlenince problem çıkar ben evlenirdim saygı sevgi başka bişey mutlu olmak için karşıdaki de hakkediyorsa çocuk şart değil

Back
X