- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Kendi bilgilerini vermedi sevgilim var demedi yalan bilgi verdiE herhalde yani daha ne olacaktı
Aldatmadim dalga geçtim onunla ben diyorE aldatmış işte. Bu senin için yeterli bir sebepse ayrıl.
Guvenmiyordum bunun yaşla ne alakası varGec bile kalmissin, isletme fikri aklina ilk geldiginde ayrilmaliydin zaar
Kac yasindasiniz arkadas sevgiliyi isletmek nedir yaaa
Aldattım demesini mi bekliyordunuz ??Aldatmadim dalga geçtim onunla ben diyor
Cok cambaz söyledikleri ile aklımi karıştırdı o günden beri konuşmuyorumAldattım demesini mi bekliyordunuz ??
Aklınız karışacağı birşey yok bence.Cok cambaz söyledikleri ile aklımi karıştırdı o günden beri konuşmuyorum
Ben de onu dedim iste guvenmiomussunuz ki isletmeye kalkmissiniz, hic zahmete girmeseydiniz, balik bastan kokmus yani.Guvenmiyordum bunun yaşla ne alakası var
Şuan düşünme aşamasindayimAklınız karışacağı birşey yok bence.
Selametle diyip uğurlayın ...
22 yaptığım yanlış mıahh gençliik o zamanlar biz de yapardık arkadaşlarla şimdi o kadar saçma geliyor ki.
yaş kaç canım senin?
Resmen aldatmis yaneeseni senle aldatmis iste.
canım benim yanlış değil elbet arada öyle muzurluklar geliyo insanın aklına yapıyor ama zaman geçince ne gerek varmış ta yapmışım diyeceksin.çünkü adamın gözüne baktığında aldatma potansiyeli olup olmadığını anlar hala geleceksin ve bu takım küçük oyunlara hiç lüzum görmeyeceksin.22 yaptığım yanlış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?