- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Anladım diyor o yüzden bende size numara yaptım diyor da yine de beni aldatmadi mi konuştu numarasini verdicanım benim yanlış değil elbet arada öyle muzurluklar geliyo insanın aklına yapıyor ama zaman geçince ne gerek varmış ta yapmışım diyeceksin.çünkü adamın gözüne baktığında aldatma potansiyeli olup olmadığını anlar hala geleceksin ve bu takım küçük oyunlara hiç lüzum görmeyeceksin.
haa ayrıca 17-20 yaşları arasında benim de arkadaşlarımın da kimin sevgilisine yaptıysak hepsi bir kız bana yazıyor diye sevgililerine haber verdiler.erkekler sandığımız kadar saf değiller eminim anlamıştır senin yaptığını
Anladım diyor o yüzden bende size numara yaptım diyor da yine de beni aldatmadi mi konuştu numarasini verdicanım benim yanlış değil elbet arada öyle muzurluklar geliyo insanın aklına yapıyor ama zaman geçince ne gerek varmış ta yapmışım diyeceksin.çünkü adamın gözüne baktığında aldatma potansiyeli olup olmadığını anlar hala geleceksin ve bu takım küçük oyunlara hiç lüzum görmeyeceksin.
haa ayrıca 17-20 yaşları arasında benim de arkadaşlarımın da kimin sevgilisine yaptıysak hepsi bir kız bana yazıyor diye sevgililerine haber verdiler.erkekler sandığımız kadar saf değiller eminim anlamıştır senin yaptığını
Söyledi ama sonrada numarasini verdiinsan muallakta kalıyor tabi ama bence anladığı için yapmıştır sonuçta sen ona itiraf etmeden o sana söylemiş
Bilmiyorum sevdiğim için olamazmiNesini düşünüyorsunuz anlamadım?
Atomu mu parçalayacaksınız düşünecek ne var bunda?
Buz gibi aldatmış sizi siz de hala düşünüyorum diyorsunuz.
İlginç.
Oncelikle teşekkür ler önceki konumun kapatılmasına sebep olduğunuz için maşallah.
Güvenmiyosun. E o da güvenilmez davranmış zaten. Daha ne bekliyosun. Birde fiziksel aldatmasını mı bekliceksin??Guvenmiyordum bunun yaşla ne alakası var
Arkadaşım evli ben ısrar ettiğim için kabul ettiAyrılın tabi, onlar da arkadaşınızla devam ederler zaten tanışmışlar
Tabiki de HayırGüvenmiyosun. E o da güvenilmez davranmış zaten. Daha ne bekliyosun. Birde fiziksel aldatmasını mı bekliceksin??
Umarım esi duymazArkadaşım evli ben ısrar ettiğim için kabul etti
Duysada birsey değişmez sonucta o da arkadaşim anlayışla karşılarUmarım esi duymaz
sen sevgılını işletıyorsunOncelikle teşekkür ler önceki konumun kapatılmasına sebep olduğunuz için maşallah. Cok yardimci oldunuz neyse benim suan ki derdim sevgilimi geçen gün işletim bir sosyal medya hesabından numarasini verdi aradık konuştu arkadaşimla sizce bu normal mi ayrılmak için yeterli bir sebep mi ?
Konuşan ben değil benim arkadaşımsen sevgılını işletıyorsun
oda bu duruma kekleniyor
yanı bastan sona hersey ve olayın ıcındekı herkes anormal
Ne yapsaydim ya körü körüne evlenip beni aldattığı ni öğrenince boşanmaya mı ugrasSaidimKendi kendine boynuz üretebiliyorsunuz.
Ergenlikte kalmaktaki başarınızı kutlar, devamını dilerim. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?