mervealt Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2009 158 1 96 Diğer 25 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mervealt #1 yanlış yere mi konuyu açtım bilmiyorum:1rolleyes: sorum şu biriktirdiğiniz paraları en çok neye yatırım yaparak kar ediyorsunuz? altın, döviz vs..
yanlış yere mi konuyu açtım bilmiyorum:1rolleyes: sorum şu biriktirdiğiniz paraları en çok neye yatırım yaparak kar ediyorsunuz? altın, döviz vs..
Sensi Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2008 3.652 20 118 Diğer 25 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mervealt #2 Su an onlarin hicbiri karli degil canim fiyatlari cok yuksek oldugu icin. En iyisi simdilik kar/zarar ortak bir hesaba yatirmak gibi geliyor bana. Ayrica bu konuyu finans bolumune acarsan daha cok cevap alirsin orada canim. a.s.
Su an onlarin hicbiri karli degil canim fiyatlari cok yuksek oldugu icin. En iyisi simdilik kar/zarar ortak bir hesaba yatirmak gibi geliyor bana. Ayrica bu konuyu finans bolumune acarsan daha cok cevap alirsin orada canim. a.s.
mervealt Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2009 158 1 96 Diğer 25 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mervealt #3 Sensi .!.: Su an onlarin hicbiri karli degil canim fiyatlari cok yuksek oldugu icin. En iyisi simdilik kar/zarar ortak bir hesaba yatirmak gibi geliyor bana. Ayrica bu konuyu finans bolumune acarsan daha cok cevap alirsin orada canim. a.s. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cevabın için:1hug: şimdilik para birikimi yapıyorum annem der altın alıcaksan yazın al kışın sat ancak öyle kar yaparsan diye benim pek bi fikrim yokfisfisfis
Sensi .!.: Su an onlarin hicbiri karli degil canim fiyatlari cok yuksek oldugu icin. En iyisi simdilik kar/zarar ortak bir hesaba yatirmak gibi geliyor bana. Ayrica bu konuyu finans bolumune acarsan daha cok cevap alirsin orada canim. a.s. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cevabın için:1hug: şimdilik para birikimi yapıyorum annem der altın alıcaksan yazın al kışın sat ancak öyle kar yaparsan diye benim pek bi fikrim yokfisfisfis
isolde sadece kızım.... Kayıtlı Üye 3 Mart 2009 11.815 11 206 Diğer 25 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mervealt #4 Sensi .!.: Su an onlarin hicbiri karli degil canim fiyatlari cok yuksek oldugu icin. En iyisi simdilik kar/zarar ortak bir hesaba yatirmak gibi geliyor bana. Ayrica bu konuyu finans bolumune acarsan daha cok cevap alirsin orada canim. a.s. Genişletmek için tıkla... sensime bak beeeee konuşturmuş finansörlüğünü:içelim: öperim seni:dance:
Sensi .!.: Su an onlarin hicbiri karli degil canim fiyatlari cok yuksek oldugu icin. En iyisi simdilik kar/zarar ortak bir hesaba yatirmak gibi geliyor bana. Ayrica bu konuyu finans bolumune acarsan daha cok cevap alirsin orada canim. a.s. Genişletmek için tıkla... sensime bak beeeee konuşturmuş finansörlüğünü:içelim: öperim seni:dance:
C cadikiz66 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2009 10 0 86 Yozgat 23 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mervealt #5 slm bende yozgatliyim kayserilide sayilirim hemserilerim merhabalar ben almanyada yasiyorum
N NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 6.086 96 363 38 26 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mervealt #6 konu yanlış yerde
HeartLess Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2007 12.734 40 208 53 Diğer 26 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mervealt #7 http://www.kadinlarkulubu.com/ekono...uroya-m305-alt305n-a-m305-y246nelmeliyiz.html verdiğim linkten bilgi alabilirsiniz, paylaşımda bulunabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/ekono...uroya-m305-alt305n-a-m305-y246nelmeliyiz.html verdiğim linkten bilgi alabilirsiniz, paylaşımda bulunabilirsiniz...