• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ailesi ile

sizin eşiniz sizden kıskanıp yegenıne feda olsun demıs resmen
Allah'a ve zamana biraktim eğer ki böyle bişey veya farklı bişey yazarlarsa kenara çekilip izlicem ve sana iyi oldu diycem inşallah o günleri yasarim burdan da size o mutlu haberi veririrm

Bide şunu eklemek istedim paranın gittiğinden haberimiz yok tabi o hafta bize 3 kez geldiler gündüz anne kız ve beni aşağı çağırdı annesi kızında tuvalet için evime çıktı beni tam 20 dakika boyunca aşağıda oyaladı sonrada telefon geldi anne bn tuvaletten çıktım diye sonrada bnmle birlikte yukarı çıktı biraz oturdular ve gittiler ve bnm cam yere yakın bnm düşüncem de şu poşete koydular camın kenarında aldılar diye düşünüyorum

C ceydaduygu

E o zaman belki de eşin söyledi paranın yerini, kardeşi de seni aşağıda oyaladı aldılar parayı. Eşin de bu yüzden ses çıkarmıyor hırsızlığa

Merhabalar öncelikle bizim evde paramiz gitti yani çalındı bizde kim olduğunu bilmiyoruz tabi çünkü yabancı kimse gelmiyor evimize herneyse eşimin yeğeni geldi grumcemn kızı bana çok farklı yaklaştı tabi paranın çalındığını kimseye söylemedik sonra beni evden göndermek için akla karayı seçti bnde çıktım çocuklarıda ona bıraktım evde diğer telefondan kamera açtım ve bı baktım ki yatak odamı komple kurcalıyor önceden almış zaten belli etti bizde kalan paramızı tabi ordan kaldırdık orda bulamayınca heryeri arıyor videoya da neyse bunu gösterdik tabi ve inkar ettiler bu kadar parayı alması mümkün değil başkası girmiş almıştır felan diye aradan hemen hemen 3 ay geçti sayılır eşim hâlâ kız kardeşiyle görüşüyor yeğeniyle değil tabi görüntüde kız kardeşi yok onun kızı var bnde onlarla görüşmüyorum güvenim kırıldı bı kere eşimin görüşmesi de hâlâ zoruma gidiyor kız kardeşi tamam hani konuşur ama samimi olma diyorum sınırıni belli et diyorum kırmızı cizgin olsun bn onları evime almam dedim ne olursa olsun yani sizce bu halde ne yapabilirim yardımcı olursanız
İsteseler siz izin vermeyecektiniz, onlar da gözünüze baka baka almış, eşinizin de işine gelmiş böylesi. Birini gözden çıkarması gerekiyordu, bu tabi kardeşi olmamış.

E o zaman belki de eşin söyledi paranın yerini, kardeşi de seni aşağıda oyaladı aldılar parayı. Eşin de bu yüzden ses çıkarmıyor hırsızlığa
Yok o kadar da yapmaz eşim çünkü evde yüzleşme yaptık bu eve gelicez artık dedi kardeşi ses edemedi tabiki gelmicekler izin vermem ama eşim o kadar da yapmaz çünkü elinde görüntüler var en ufak.biseyinde seni bildiririm dedi o yüzden bide ortak işlerimiz var evet o yüzden de görüşüyor ama.bn görüşmüyorum

Benim tek suçum onlara guvenmekti ki binada eşim de dahil görüşüyor evet ortak işleri var çünkü o yüzden samimi değiller artık eskisi gibi çünkü bn evime almam dedim ses edemedi çünkü haklıyım

Merhabalar öncelikle bizim evde paramiz gitti yani çalındı bizde kim olduğunu bilmiyoruz tabi çünkü yabancı kimse gelmiyor evimize herneyse eşimin yeğeni geldi grumcemn kızı bana çok farklı yaklaştı tabi paranın çalındığını kimseye söylemedik sonra beni evden göndermek için akla karayı seçti bnde çıktım çocuklarıda ona bıraktım evde diğer telefondan kamera açtım ve bı baktım ki yatak odamı komple kurcalıyor önceden almış zaten belli etti bizde kalan paramızı tabi ordan kaldırdık orda bulamayınca heryeri arıyor videoya da neyse bunu gösterdik tabi ve inkar ettiler bu kadar parayı alması mümkün değil başkası girmiş almıştır felan diye aradan hemen hemen 3 ay geçti sayılır eşim hâlâ kız kardeşiyle görüşüyor yeğeniyle değil tabi görüntüde kız kardeşi yok onun kızı var bnde onlarla görüşmüyorum güvenim kırıldı bı kere eşimin görüşmesi de hâlâ zoruma gidiyor kız kardeşi tamam hani konuşur ama samimi olma diyorum sınırıni belli et diyorum kırmızı cizgin olsun bn onları evime almam dedim ne olursa olsun yani sizce bu halde ne yapabilirim yardımcı olursanız
Yatak odanı kilitle onlar ve başkaları da gelince anlasınlar

Benim tek suçum onlara guvenmekti ki binada eşim de dahil görüşüyor evet ortak işleri var çünkü o yüzden samimi değiller artık eskisi gibi çünkü bn evime almam dedim ses edemedi çünkü haklıyım
Esınız caldirmis olabilir mi?

kimse benim yatak odama girip gezemez yaa, belki özel çamaşırım var dolaplarımda ki var, buda normal mahrem bi alan sonuçta. sizin durumunuzda eşinizde cephe almalı çalan kişinin aileside azcık boyun büksün bi zahmet, mademki kızlarının böyle bi huyu var nediyim. tazmin etme yollarına girmeliler bence. eğer sonuç alamıyosanız onlarla görüşmemeye devam edin, eşimin görüşmesini istemezdim ama görüşüyosada nabvim surat asardım en fazla.

Back
X