Bir sorum var kızlar,fikirlerinize ihtiyacım var...

maya3435

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
487
0
96
İzmir
yaklaşık 1 hafta önce 3.5 yıldır bırlıkte oldugum erkek arkadasımla cok ama cok sacma bır sebepten dolayı asırı sekılde kavga ettık.erkek arkadasım hayatımda gorup gorebılecegınız en ınatcı ınsan olabılır.ve huzursuzluktan nefret ettıgım ıcın en basından berı tartsmalarımızın cok buyuk bır cogunlugunda hep ben alttan aldım.aynı sehırde oldugumuz zaman evının altına kadar konusmaya gıtmıslıgım,telefonunu kapattıgında butun yuzssuzlugumle dayanamadıgım ıcın annesınden bıle aramıslıgım cok defa vardır.o buna alıstı.boyle bır sebepten dolayı ayrılcagımıza ınanmıyorum ve onun benı araması ıcın yanı ınadınn gecmesı ıcın gercekten 20 gunluk bır sureye ıhtıyacımız var ve benım ıcım ıcımı yıyor.telefonla konusmaya calıstıgımızda yıne bu sefer daha fazla kavga ettık.cunku telefonda kendımı dınletemıyorum.ve en sonunda aklıma gelen fıkır ıstanbula gıdıp onunla yuzyuze konusmak.pazar gununden berı telefonla hıc konusmadık sadece 1 kere mail o kadar.ne dıyorsunuz kızlar?

bıle bıle lades..alıştırma arkadaşım..bak zararı sen görüyorsun..

bırak bır kerede sen ıstedın dıye düzelmiş olmasın..o hatasını anladı dıye düzelmiş olsun..

Erkek arkadasin senin dayanamacgni bildgi icin alttan almior bence.senin surekli iliskiyi kurtarmaya yonelik tawrin ona baya bi guwen saglamistr eminm.bizzat yasadm :) ama boyle dewam ettgn surece alttan alan her daim sen olursun.iyice dusun we eger gercekten hataliysan ve cok onmli bi durumsa git gorus derim.ama ortak bi sorunsa yani hata sadece sende diilse cokta ozwerili dawranma yipranan taraf sadece sen olursun cunku..

sakıncası yoksa sacma sapan olan tartısmanıza sebep olan nedır? bılıncsız yorum yapmak ıstemıorm size sacma sapan gelebılır ama bana belkı mantıklı gelebılır gıbı dusunuorm...

Son düzenleyen: Moderatör:
yani şöyle söyleyeyim cok basit bi tartısma.tartısma esnasında bence ıkızmıde cok haklı degılız.ama o kesınlıkle benım haksız oldugumu dusunuyor.bu huzursuzluga son vermek ıcın gıdıp konussam mı dıyorum yoksa binbir özür dilemek için değil.telefonda konusabılecegımız bılsem arıycam ama yıne tartısmaya donuscek..

sakıncası yoksa sacma sapan olan tartısmanıza sebep olan nedır? bılıncsız yorum yapmak ıstemıorm size sacma sapan gelebılır ama bana belkı mantıklı gelebılır gıbı dusunuorm...

sakıncası tabıkıde yok :) olsa sizlerle paylaşmak istemezdim zaten.ama o kadar uzun ki nasıl özet gececegımı bılemıyorum.herkesle kolaylıkla anlasabılen bır kısıyım fakat onun bır arkadası var ve arkadasları arasında tek ıcımın almadıgı kısı kendısı.onunla ılgılı yorum yaptım ben cunku gunlerdır beraber yatıp beraber zaman gecırıyorlardı sabah aksam.ne msnde konusabılıyoruz ne telefonda rahat konusabılcek hale gelmıstık.yanı hoslanmadıgım bı cocuk oldugu ıcın huysuzlandım bu duruma.en sonunda cocoukla ılgılı dusuncelerımı soyledım ve soylerken ekledım;ben kımseye karıs kin tutabılen bı ınsan degılım abartıyo olabılırım ve ılerleyen zamanlarda dusuncemı degıstırebılırsın ama böyle böyle dedim..ve bu sacma konu kavgaya dönüstü.işte bu kadar sacma...

çok zor ama sabret arama,sorma.göreceksin o seni arayacak.senin yaptığın hatayı bende çok yaptım.dayanamamak nasıl birşeydir bilirim.ne olursa olsun onunla konuşmalısındır. şimdi evliyiz ama biz evlenmeden önce 6 yıl çıktık.inatçı biriydi.halada öyledirde.küstüğümüzde asla aramazdı.ben hep arardım.hatta dediğin gibi telde olmazdı.yüzyüze konuşalım diye olmadık zamanda olmadık yere giderdim.ama bir baktım gerçekten aramayıp sormayıp sabrettiğimde o aradı.o merak etti.bunu başar bence.ne yap et arama.bu seferde daha uzun küs kalıverin bakalım.gör bak sen kazanacaksın.bunu birebir yaşayan biri olarak bana güven.nasıl da arar merak eder.

bıle bıle lades..alıştırma arkadaşım..bak zararı sen görüyorsun..

bırak bır kerede sen ıstedın dıye düzelmiş olmasın..o hatasını anladı dıye düzelmiş olsun..

evet kesınlıkle dogru soyluyorsun.ama en basından berı alııstırdım.ve onun aklının basına gelcegı gunu beklemek ruhumu sıkıyor.ve sadece bu huzursuzluktan kurtulmak ıcın gıtsem mı dıye dusunuyorum

bir keresinde bunu basardım.3 hafta kadar hiç aramadım.yazdı.çeşmedeydım.o da benı aramadı hatta dedım kı ben cesmedeyken bıle benı merak edıp aramıyorsa bu sefer vazgecmıstır kesin.bir gün bir baktım dustayım ve onun sesi.istanbuldan kalkmış çeşmeye gelmiş.ama o sürenin uzaması kendıme yapacagım işkence gibi geliyor bana..

işte bunu söylüyorum aynen böyle olur.yeterki sabır.bunu başarmalısın.zamanla aramadığı sürede kısalır.bir bakarsın dayanamayıp hep arayan o olur.nasıl dayanamadığını anlıyorum.nasıl bir histir bilirim.illaki bir an önce düzelsin istersin.ama böyle olmak insanı çok yıpratıyor.güçsüzleştiriyor.öbür taraf dahada bir güçleniyor.kafası rahat oluyor.sen beni dinle zor da olsa sabret.artık o yıpransın

zamnında aynı seylerı hıssettıgını yazından anladım evet kesınlıkle dogru.kafamda o sürecin zorlukları,etrafa karsı yıne ayrıldılar-barıstılar,o surectekı habersızlık bı yandan da onun aramasını bekleyıp sabretme arasında gidip gidip geliyorumm

bi tane de inatçı sevgili bende var. saçma sapan şeylere kavga ederiz günlerce aramaz beni sinirden öldürür. artık sonuna kadar direniyorum aramıyorum. dayanamaz hale geldiğimde arıyorum ancak.

canım sabret diyecem ama sabretmenin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. dayanabildiğin kadar dayan arama sakın. eninde sonunda arayacaktır. ama bir gerçek var ki huylu huyundan vazgeçmiyor. bende seninle aynı sorunu yaşıyorum. aramadım kavgalar ettim yapmadığım şey kalmadı ama bu huyunu değiştiremedim.

bende bu sefer kendime göre iyi dayandım zaten.ama evet o bekleyıs cok sıkıcı.dıyorum kı ne de olsa barısıscaz kendıme bunu cektırmeye ne gerek var..
ama bir yanım da onun aramasını beklıyo.:)

2 insan bir ilişkiye mutlu olmak için başlarlar!
çok sinir bozucu sevgilinin yaptığı şey..
sende alıştırmıssın ona "sen istediğini yap ben seni bulur affederm (afettiririm)" diye..
sen şuan istanbula gitmeyi düşünüyosun..
o neden telefonları açıpta bu olayı seninle uzlaşmayı düşünücek kadar seni önemsemiyor?
neden kendini ezicek gururunu ayaklar altına alıcak kadar önemsiyorsun?
senin dilinde inat olan kelime benim dilimde "o beni sevmiyor" diye bir cümle olurdu sanırım..
allah kolaylık versin..böyle devam edersen çok üzer seni..

aynen öyle oluyor :44: kkarşındaki senin sevdiğini peşinde olduğunu bildikçe garantiye almış edasıyla kasılıyo, tuhaf tavırlar takınıyo. 'sen mi beni istemiosun? öyleyse bilki ben de istemiyorum..yoluma da kaldığım yerden devam edebilirim' imajı vermek gerekiyo.

Çok sinir bozucu bir durum,biletini kesmek lazım böylelerinin ki burnu sürtünsün, bakalım bi daha o burun havaya kalkıo mu

aynı durum bendede var kızlar cok snir bozucu bişey kavgalar fazlasıyla yıpratıcı oluyor ayrılık suresı 10günü aşmasada o on gunde bın kere ölüp diriliyo insan ve sabredip aramayıp okdr gun gectikten snra okadar sabrettiğini umursamayıp aramak insanı dahada bi mahvedio

nereye kadar iki kişilik yükle dayanırsınız bu ilişkide?
yorulacaksınız gun gelecek..aksi mumkun değil..
ilişki ıkı kiişiliktir..tek kişinın egosu ya da isteklerı doğrultusunda dönmez aşk..
bırakın anlasın hatasını..ne sakıncası var?
sabredemezsenız,bekleyemezsenız size yapılan suçu ve suçluyu överek garantıye alacaksınız karşı tarafı..sizede yazık..
mutluluk istenıyorsa o da taşın altına koyacak elini..
telefonda konuşmaya yanaşmıyorsa eve gıtsenız ne çıkar..
konuşarak çokta guzel hallolur yeterkı kişi istekli olsun çözmeye..sorun karşı tarafta,sorun fazla toleransınızda..
bır kerede tek kişilk davranın..bırakın taş onu ezsın bu kez..konuşmayı ıstesın ,o gelsın çözsün..

Her seferinde siz böyle alttan alırsan bu ilişkinin çok ömrü olmaz... Çünkü yorulursun bıkarsın bir yerden sonra, sonuç olarak sen de insansın... O yüzden ayrılmaya kadar gitse bile kesinlikle hiçbir şey yapma, bırak bir anlasın bazı şeyleri, yoksa bir ömür gitmez böyle, benden söylemesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…