sakıncası yoksa sacma sapan olan tartısmanıza sebep olan nedır? bılıncsız yorum yapmak ıstemıorm size sacma sapan gelebılır ama bana belkı mantıklı gelebılır gıbı dusunuorm...
bıle bıle lades..alıştırma arkadaşım..bak zararı sen görüyorsun..
bırak bır kerede sen ıstedın dıye düzelmiş olmasın..o hatasını anladı dıye düzelmiş olsun..
çok zor ama sabret arama,sorma.göreceksin o seni arayacak.senin yaptığın hatayı bende çok yaptım.dayanamamak nasıl birşeydir bilirim.ne olursa olsun onunla konuşmalısındır. şimdi evliyiz ama biz evlenmeden önce 6 yıl çıktık.inatçı biriydi.halada öyledirde.küstüğümüzde asla aramazdı.ben hep arardım.hatta dediğin gibi telde olmazdı.yüzyüze konuşalım diye olmadık zamanda olmadık yere giderdim.ama bir baktım gerçekten aramayıp sormayıp sabrettiğimde o aradı.o merak etti.bunu başar bence.ne yap et arama.bu seferde daha uzun küs kalıverin bakalım.gör bak sen kazanacaksın.bunu birebir yaşayan biri olarak bana güven.nasıl da arar merak eder.
işte bunu söylüyorum aynen böyle olur.yeterki sabır.bunu başarmalısın.zamanla aramadığı sürede kısalır.bir bakarsın dayanamayıp hep arayan o olur.nasıl dayanamadığını anlıyorum.nasıl bir histir bilirim.illaki bir an önce düzelsin istersin.ama böyle olmak insanı çok yıpratıyor.güçsüzleştiriyor.öbür taraf dahada bir güçleniyor.kafası rahat oluyor.sen beni dinle zor da olsa sabret.artık o yıpransınbir keresinde bunu basardım.3 hafta kadar hiç aramadım.yazdı.çeşmedeydım.o da benı aramadı hatta dedım kı ben cesmedeyken bıle benı merak edıp aramıyorsa bu sefer vazgecmıstır kesin.bir gün bir baktım dustayım ve onun sesi.istanbuldan kalkmış çeşmeye gelmiş.ama o sürenin uzaması kendıme yapacagım işkence gibi geliyor bana..
işte bunu söylüyorum aynen böyle olur.yeterki sabır.bunu başarmalısın.zamanla aramadığı sürede kısalır.bir bakarsın dayanamayıp hep arayan o olur.nasıl dayanamadığını anlıyorum.nasıl bir histir bilirim.illaki bir an önce düzelsin istersin.ama böyle olmak insanı çok yıpratıyor.güçsüzleştiriyor.öbür taraf dahada bir güçleniyor.kafası rahat oluyor.sen beni dinle zor da olsa sabret.artık o yıpransın
bi tane de inatçı sevgili bende var. saçma sapan şeylere kavga ederiz günlerce aramaz beni sinirden öldürür. artık sonuna kadar direniyorum aramıyorum. dayanamaz hale geldiğimde arıyorum ancak.
canım sabret diyecem ama sabretmenin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. dayanabildiğin kadar dayan arama sakın. eninde sonunda arayacaktır. ama bir gerçek var ki huylu huyundan vazgeçmiyor. bende seninle aynı sorunu yaşıyorum. aramadım kavgalar ettim yapmadığım şey kalmadı ama bu huyunu değiştiremedim.
işte bunu söylüyorum aynen böyle olur.yeterki sabır.bunu başarmalısın.zamanla aramadığı sürede kısalır.bir bakarsın dayanamayıp hep arayan o olur.nasıl dayanamadığını anlıyorum.nasıl bir histir bilirim.illaki bir an önce düzelsin istersin.ama böyle olmak insanı çok yıpratıyor.güçsüzleştiriyor.öbür taraf dahada bir güçleniyor.kafası rahat oluyor.sen beni dinle zor da olsa sabret.artık o yıpransın
bi tane de inatçı sevgili bende var. saçma sapan şeylere kavga ederiz günlerce aramaz beni sinirden öldürür. artık sonuna kadar direniyorum aramıyorum. dayanamaz hale geldiğimde arıyorum ancak.
canım sabret diyecem ama sabretmenin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. dayanabildiğin kadar dayan arama sakın. eninde sonunda arayacaktır. ama bir gerçek var ki huylu huyundan vazgeçmiyor. bende seninle aynı sorunu yaşıyorum. aramadım kavgalar ettim yapmadığım şey kalmadı ama bu huyunu değiştiremedim.
2 insan bir ilişkiye mutlu olmak için başlarlar!
çok sinir bozucu sevgilinin yaptığı şey..
sende alıştırmıssın ona "sen istediğini yap ben seni bulur affederm (afettiririm)" diye..
sen şuan istanbula gitmeyi düşünüyosun..
o neden telefonları açıpta bu olayı seninle uzlaşmayı düşünücek kadar seni önemsemiyor?
neden kendini ezicek gururunu ayaklar altına alıcak kadar önemsiyorsun?
senin dilinde inat olan kelime benim dilimde "o beni sevmiyor" diye bir cümle olurdu sanırım..
allah kolaylık versin..böyle devam edersen çok üzer seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?