- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
kızlar bir mekana gideceksiniz diyelim . İçki de var ben dikkat ederim sonuçta içki satılan yere para bırakmış oluyoruz . Dün gidecektik hemde miraç kandili . Eşim içmicez ya dedi ne farkeder dediö kandil günü öyle bi yerde bulunmak içmesek te ne mantıkla orda yemek yicez . Günah sonuçta . Başka yere gittik tabi ama cok üzüldüm öyle rahat olmasınahalbuki oda aslında benim gibi düşünür içki içmez elhamdulillah ama rahat davranıyor
Nasıl bir öneri istiyorsunuz anlamadım ama eşimle bizde içmeyiz ama satan yerden alışveriş yaparız ,Ben bunu inançla fazla bağdaştıramıyorum açıkcası.Yapacak bişey yok sonucta günah işlememiş bu kadar takmayın.Hasasım aslında oda dikkat eder görüşlerimiz col aynı olmasada benzerdir içki sigara içmez . Ama içmıyoruz ki yemek yesek ne olur düşüncesi cok saçma kötü
bu konu kapanır. Siz gidin bunu eşinizle sakince konuşun. Bir anlık dalgınlığı gelmiş sonradan da gururuna yedirememis olabilir. Bunun yeri burası değil maalesef.Soru yani oda dikkat eder aslında ama içkili yerler market vs alır bıseyler alternatif varken niye gidelim dedi ona üzüldüm mübarek günde içmicez belki ama para bırakıcaz orayagitmedik evet ama rahatlugı üzdü beni bazen Allah rızası der Başak konular olunca dikkat etmemesi üzdü . Hatta söyle düşünüyor hadislerde varmış hristiyann kestiği et yenir miş !! Ayet bar buna benzer ama başka ayette de bismillah demeden kesilen Eti yemeyin yazıyo. Nihat Hatipoğlu yiyebılrısınız dexi ama adamın hrsitihan olduğunu nerden bilcez ya atesitse!! Eşim bazı konularda degısıklık düşünüyor normalde öyle olmamasına rağmen ve cok kızıyorum
ortalık karışır bu konu kapanır bence.
şimdi bombanın fitilini ateşliyorum
şahsen elhamdülillah müslümanım. mübarek 3 aylara da inancım var. ama ben ŞAHSİ İNANCIMDIR kadir gecesi dışındaki kandillere itibar etmiyorum. çünkü bir kaynağı yok.
sorunuza gelecek olursak dinde zorlama yoktur biliyorsunuz. siz ne kadar uyarırsanız uyarın üzülürseniz üzülün ama eşinizin saygısı inancı kadar. o yüzden herkes kendi içine bakmalı bence. eşinize de saygı duymalısınız. he kendinizce doğrusunu doğru bir kaynak belirterek aktarın. gerisi ona kalmış.
şimdi muhtemelen dini bütün(!) ablalar bana saldıracak burada ama bir anormallik yok bence.
ben alkol kullanıyorum. 3 aylara saygımdan dolayı 3 aylarda içmem. nişanlımla kandilden bir gece önce alkollü bir yere gittik bizde. içmesen daha iyi olmaz mı dedim. ramazanda mıyız ki dedi 2 kadeh içti ben içmedim. aynı günaha ortak oldum mu? allah bilir. ben içmedim sonuçta,uyardım da. şuuru da gayet yerinde olduğundan ertesi gün guslünü alıp abdestini alıp namazını kılmış.
allahla arasında, beni rahatsız eden bişi olmadı siz de olmayın. kul ile allah arasına girilmez.
Soru yani oda dikkat eder aslında ama içkili yerler market vs alır bıseyler alternatif varken niye gidelim dedi ona üzüldüm mübarek günde içmicez belki ama para bırakıcaz orayagitmedik evet ama rahatlugı üzdü beni bazen Allah rızası der Başak konular olunca dikkat etmemesi üzdü . Hatta söyle düşünüyor hadislerde varmış hristiyann kestiği et yenir miş !! Ayet bar buna benzer ama başka ayette de bismillah demeden kesilen Eti yemeyin yazıyo. Nihat Hatipoğlu yiyebılrısınız dexi ama adamın hrsitihan olduğunu nerden bilcez ya atesitse!! Eşim bazı konularda degısıklık düşünüyor normalde öyle olmamasına rağmen ve cok kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?