Bir sorum var

fogliaa

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
55
5
6
30
Merhaba kızlar düşüncelerinizi merak ediyorum oyuzden paylaşmak istedim.. Hayatımda biri var çok yoğun şeyler hissediyoruz ikimizde.
Sorun şuki kendisinin 2 çocuğu var bende evlendim ayrıldım 5-6 ay evli kaldım çocuğum yok. Bu insanı gerçekten çok istiyorum ailemi bile ikna edecek kadar ki normalde ailem ne derse odur bizde. Sadece annem tanıştı kendisiyle ama çocugu olduğunu bilmiyor oda. Evet bişeyler yaşayıp tecrübe edinmiş olabilirim evlilik hususunda ama bir Anneliği tatmadığım için açıkcası biraz korkularım var çocuklar bizimle yaşamayacak onunda düşüncesi öyle ama öylede boylede her zaman başımın üstünde gelip kalacaklar illaki. Sizinde Eşinizin çocugu varmı zor olurmu bu durum ilerde benim için? Ne ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz sizler? Teşekkür ederim şimdiden..

Cnm inşallah mutlu olursun ama onlar o adamın çocuğu su an belki kalmaz etmez diyor ama ileride şartlar durum dehisenilid kendi çocuğun olunca daha iyi anlarsn sen kendine bence şunu sormalisn sartlar kotuykn bu adamla yapabilir miyim çünkü ileride çocukları büyüyecek dolayısıyla dertleri olucak kendi çocuğunuz olucak eşinin tutumu vs nasıl olur sana yeteri bunu bence tam idrak etmeden düşünme yinede ins mutlu olursunuz

Cnm inşallah mutlu olursun ama onlar o adamın çocuğu su an belki kalmaz etmez diyor ama ileride şartlar durum dehisenilid kendi çocuğun olunca daha iyi anlarsn sen kendine bence şunu sormalisn sartlar kotuykn bu adamla yapabilir miyim çünkü ileride çocukları büyüyecek dolayısıyla dertleri olucak kendi çocuğunuz olucak eşinin tutumu vs nasıl olur sana yeteri bunu bence tam idrak etmeden düşünme yinede ins mutlu olursunuz

Teşekkür ederim öncelikle, evet zorlukları belki şuan anlayamıyorum oyuzden kafam çok karışık ben herşeyin üstesinden gelicem diyorum ama bi tarafım ya bu evliliğimde hüsranla biterse ailemi kendimi üzmek istemiyorum onu çok istediğim için bardağın diğer tarafını göremiyorum bile

Teşekkür ederim öncelikle, evet zorlukları belki şuan anlayamıyorum oyuzden kafam çok karışık ben herşeyin üstesinden gelicem diyorum ama bi tarafım ya bu evliliğimde hüsranla biterse ailemi kendimi üzmek istemiyorum onu çok istediğim için bardağın diğer tarafını göremiyorum bile
Şimdi başından bı evlilik geçtiği için iki kez düşünmen lazım ama annene söyle gizleme bide onun fikrini al annenin düşüncesinde sana yol gösterir ins mutlu olursunuz

Çok iyi düşünmeniz lazım ve lütfen annenizden birşey saklamayın
Umarım herşey istediğiniz gibi olsun

Bence bir tarafin cocugu yoksa diger tarafin varsa boyle durumlarda cocuksuz olan tarafin buyuk fedakarlik yapmasi gerekiyor. Buna hazir hissediyor musunuz? Mantikli hareket etmeniz lazim. Sadece duygularla hareket etmeyin. Kendinizi en iyi taniyan sizsiniz.

Hayırlısı olur inşallah , ama ikinci evliliklerde sütten ağzı yananlar misali yoğurdu iki kez üfürerek yemek lazım aslında..
Çocuklarla anlaşabilecekmisiniz , yaşları kaç , şartlar şuan annelerinde kalmalarını gösteriyor olsa da ilerde belki babalarıyla yaşayacaklar. Siz bunları mutlaka düşünmüşünüzdür tabiki ama iyice tartıp biçin...
Ailenizin görüşlerinide mutlaka önemseyin , gönlünüzce olur umarım. Ama kendi fikrim şöyle ki ; ben olsam evlenmezdim , ikinci evliliğiniz olabilir ama iki çocukla bilemiyorum...

Çocuklu biri ile evlenecekseniz ileride sizinle de yaşama ihtimalini düşünün mutlaka
her nekadar eşinizin çocuğu olsada, bir anne olarak 2 çocuklu hayat çok zor diyorum Hele ki çocuk sizden değilse Emin’im çok çok daha zordur
Bence evlilik için acele etmeyin

Back
X