Bir sorum var

Deneme5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
430
342
103
Merhaba,

Kısaca anlatıp soracağım. Yaklaşık 2 yıl önce kısa süren bir evliliği sonlandırdım. Görüştüğüm birisi var ve tüm bu durumlarımı biliyor. Erkek arkadaşıma evlilik baskısı yapılıyor söylem olarak, ailesi kız arkadaşı olduğunu biliyor fakat kim olduğunu bilmiyor. Not olarak erkek arkadaşım daha önce evlilik yaşamamış.

Ailesi ile denk geldiğimizde standart sohpette bulunuyorum ve görüştüğü kişinin ben olmasını istiyorlar dile getirmişler ( arkadaştık öncedende)

Sorum şu daha önce ayrıldığımı biliyorlar mı bilmiyorum, bilmiyorlarsa ileride söylenmeli mi yoksa yaşanmamış gibi mi devam edilmeli ve ailesi bu durumu öğrendiğinde tepkisi ne olucak bunları merak ediyorum. Bunları sormalı mıyım yoksa herşeyi bile bile bu kadar adım attı diyerek yaşayarak mı görmeliyim?

Bizde böyle bir gelin aldık çokta severiz fakat teyzemler kızı istemediler hala daha görüşmüyorlar. Keşke görüşseler bir türlü öntargılarını kıramadık.

Evlenirken dugunde komada nisanda yada nikahta herneyse konusu geçecek.birileri akrabalardan yetiştirecek....

Evlenirken dugunde komada nisanda yada nikahta herneyse konusu geçecek.birileri akrabalardan yetiştirecek....
Açıkcası kendi düşüncem karşı tarafa hiçbirşey sormadım daha ama söylenmeme gibi bir durum olursa bu tür topluluklara olabildiğince az kişi çağırmayı düşünüyorum. Söylenme gibi bir durum olsada gerçi aynı olacak.

Bu saklayabileceğiniz bişey değil zaten neden söylemeye siniz ki bunda bişey yok. Yaşanmış bitmiş erkek arkadaşınız herşeyi biliyor. Arkadaşınıza açıkça sorun ailesi nasıl bakar bu duruma diye. O anlatsın ailesine siz kesinlikle bu konuyu onlarla konuşmayın derim.

Bence bu sizin özeliniz, erkek arkadasiniz paylasmak isterse paylasir bence onun ailesi ile iliskilerini birakin kendisi halletsin
Onlar kabul eder etmez bunu bilemem ama beyefendinin tavırları önemli sizin muhatabiniz erkek arkadaşınız

Gerçeklerin gün yüzüne çıkmak gibi bir huyu vardır. Ondan bundan bi’ sekilde bi’ delikten cıkacaktır. O yüzden size önerim bunu konusun adamla o da söyler zaten aileye.
Saklama gibi bir isteğim yok yanlış anlaşılmasın. Bu konuları hiç konuşmadık erkek arkadaşımla birşey yokken kafamdaki bu soruları sormalı mıyım bu konu ile ilgili ona karar veremiyorum.

Daha önce bunları sormamış olmamın nedeni de bu şekilde düşünüyor olmam ama ailesi ile karşılaşıp sohpet ettiğimde kafamda dönüyor bunlar ve karşılaşmak dahi istemiyorum

Söz nişan olsa hadi bir nebzede 2 yıllık evliliği saklamak imkansiz nerdeyse.

Saklama gibi bir isteğim yok yanlış anlaşılmasın. Bu konuları hiç konuşmadık erkek arkadaşımla birşey yokken kafamdaki bu soruları sormalı mıyım bu konu ile ilgili ona karar veremiyorum.
Saklamak derken aile illa duyar biyerlerden demek istedim. Ve olumsuz etkilenirler öyle olursa. En iyisi oğullarının söylemesi.erkek ardaşınıza sorun nolcak ailen nasıl düşünür deyin. Ben olsam sorardım direk

Bence gizlemeyin sonuçta kötü bir şey yok ortada
Yanlış anlaşıldı sanırım saklama gibi bir isteğim yok. Bilip bilmediklerini dahi bilmiyorum ki bunları sormalı mıyım benim sorum bu. Benim geçmişim hakkında ne biliyorlar, ailesine söylemek istiyor mu istemiyor mu, ailesi istemeyecek ise beni ne bekliyor bilmek istiyorum sadece

Aileye oğulları izah eder bence. Siz konusunu açmayın. Kendini tanıt diye sohbet açılırsa sizde anlatırsınız.

Saklama gibi bir amacım yok zaten
Ee o zaman? Zaten kimse size pat diye ee kızım evlendin mi daha önce demez. Siz kendiniz konuyu açarsınız. Saklamak istemiyorum diyorsunuz da söylemekte istemiyorsunuz bu cok net.
Soylenmeme durumu olursa az kişi cagiricam topluluklara tabi soylense de az cagiricam demissiniz. Neden kabullenmiyorsunuz saklamak istedginizi? Bilinsin istemiyorsunuz bu da saklamak istemek oluyor

Bu ilişkiniz ne kadardır sürüyor? Ben tabiki size erkek arkadaşınızla konuşmanızı öneririm çünkü onunda söylediği gibi olmayabilir.Ailem kabul eder diyip sonra etmezlerse yapamıyorum ben olmasın. Ben şuan en kötüsünü düşünerek söylüyorum umarım gönlünüzce olur herşey

1 yıl oldu Korkum bu ve ne bir adım atabiliyorum ne geri durabiliyorum. Sorduğumda herşeye pozitif cevap versede belki sonra kötü olucak ama ne olucaksa duymak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…