Bir sorum var

Fiona22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
805
1.671
113
35
Merhaba. Sizlere bir sey danismak istiyorum.
Yaklasik uc aydir suren bir iliskim var. Ben 30 o 28 yasinda. Ailesine beni anlatmis o ara yasimi da paylasmis. Mevzuya geliyorum, bugun annesine fotografimizi gostermis. Annesi de bu kiz cok olgun duruyor, 30larinda gosteriyor demis. Neyse bunu benle paylasti, bilmiyorum bozulmamam mi gerekiyordu yani 30 oldugum icin 30 gostermem normal :) ama yine de bunu boyle duymak beni uzdu, ben mi buyutuyorum. Bunu benimle paylasmasina da hic anlam veremedim, yani bana soylememesi cok daha iyiydi. Simdi ister istemez kendimi kotu hissediyorum. Hayir duyan da aramizdaki yas farkini daglar sanir. Ne bileyim ben anneme gosterdigimde, aa yakismissiniz insallah mutlu olursunuz gibi tepkiler aldigimdan midir nedir direkt boyle bir yaklasima kirildim acikcasi. Onun zaten bunu bana anlatmasi da tuhaf . Siz ne dusunuyorsunuz ? Ben mi cok alinganim ? :KK43:

Bence kafaya takmayın alt tarafı 2 yaş ne olacakki (yaş farkı hiç önemli değil) 30 yaşındasınız ve 30 gösteriyorsunuz buda çok doğal abes bişey yok hiç kafaya takmayın kendinizden ve karşınızdaki kişiden eminseniz önünüze bakin bence alınıp boşu boşuna kendinizi üzmeyin 😊

Kimin ne zaman ölüp gideceği belli mi bu 1 yasa 2 yasa takiyorlar ya...

keske "annen beni gelin olarak hemen benimsedi herhalde, kaynanaliğa erken başlamış.." diye lafını dokunduraydın. Asla bu kadarcik mevzu için laf ettirme kendine. Ucundan köşesinden cevaplarını ver kim olursa olsun saygını bozma ama içine de atma.

Yaklasik uc aydir suren bir iliskim var. Ben 30 o 28 yasinda. Ailesine beni anlatmis o ara yasimi da paylasmis. Mevzuya geliyorum, bugun annesine fotografimizi gostermis. Annesi de bu kiz cok olgun duruyor, 30larinda gosteriyor demis. Neyse bunu benle paylasti, bilmiyorum bozulmamam mi gerekiyordu yani 30 oldugum icin 30 gostermem normal :) ama yine de bunu boyle duymak beni uzdu, ben mi buyutuyorum. Bunu benimle paylasmasina da hic anlam veremedim, yani bana soylememesi cok daha iyiydi. Simdi ister istemez kendimi kotu hissediyorum. Hayir duyan da aramizdaki yas farkini daglar sanir. Ne bileyim ben anneme gosterdigimde, aa yakismissiniz insallah mutlu olursunuz gibi tepkiler aldigimdan midir nedir direkt boyle bir yaklasima kirildim acikcasi. Onun zaten bunu bana anlatmasi da tuhaf . Siz ne dusunuyorsunuz ? Ben mi cok alinganim ? :KK43:
Size bunu söylemesi çok saçma.tamam kadın oğluna bunu söyler konuşurlar ama size niye anlatiyo kötü hisset diye mi.
Yaş farkı normal 2 yaştan neolacak.ayrica erkekler 15 yaş buyuk olunca sorun yok kadında büyük olabilir bence.bence alıngan değilsin.ama sen yasa takılma 30 olduğun için 30 göstermen normal.bende bazen ne çabuk 30 oldum aa yüzüm değişmiş diye takirim ama sıkıntı vermez bana.yasina takılma.

Takma!

Tesekkur ederim cevaplariniz icin. Ne bileyim ben de olumlu seyler duymayi beklerken yasimi soylemesi garip geldi. Oglunun soylemesi de ayri garip

Siz 20 yaşında olduğunuzumu idda ettinizde bu kız 30 gösteriyor demiş ne göstermeniz gerekiyormuş birde gelmiş olgun gösteriyor annem demiş..💆 bu adam hakkında iyi düşünün aile hakkındada..eşimden 5 yaş büyüğüm daha bir kere bile konusu geçmedi ne eşimle nede ailesi ile aramızda..

Sanki annesinin dediğinde o da bozulmuş sizinle paylaşmış tepkinizi görmek için 🤷‍♀️
Kv oğlundan küçük gelin istiyor demek.
Hiç üzülmeyin, sevgilinizin size olan tutumu önemli, kv konuşsun.

Amann boşver annesi ne derse desin
Sen iyi anlaşıyormusun sevgi varmı
Sevgilinin karakteri iyi mi
Aramızda 2 yaş sorunu olur mu

Herşey normal se 3.kişi susmak düşer

Bu erkekler neyi saklayıp neyi söyleyeceklerini bilemedikleri için hep kayinvalide gelin problemleri oluyor işte.
Alınmakta haklısınız, ama umursamayın. Onun oğlunda 20 yaşında değil nihayetinde

Yani ben en azindan annesine , evet 30 yasinda zaten ama yas onemli degil biz birbirimizi seviyoruz demesini beklerdim zira boyle bir seyi annem dese ben bunu soylerdim ve o konuyu orda kapatirdim. Hem sesini cikarmamis hem de gelip aninda bana soyledi. Yorum yazan herkese cok tesekkur ederim.

Oğlu da 20lik çocuk değil ki oğlu da 30a 2 kalmış adam

30sanız 30 göstermek gayet normal, ben de olgun görünmeyi seviyorum olgunum çünkü 18lik çocuk değilim.
İşim gücüm var, hayat görüşüm oturmuş, hizmet edecek 18lik çocuk arayan aile de, ailesine ıdısına dıdısına laf ettirecek oğlancıkla da işim olmaz.

KV saçma sapan bir tip ama bence sizin adam!ın da beyin yaşı 15. Gerçek erkek olsaydı anne ben bunu seviyorum resmi de burda derdi orda biterdi kimseye de ağzını açtırmazdı. Üstüne size gelip anneciğim senin için böyle dedi hiç demezdi hele.
Üzgünüm siz sadece 2 yaş büyüğüm sanıyorsunuz ama karşınızda 15lik anakuzusu bir oğlancık var . Buna göre kabul edin durumu

Son düzenleme:
İnsanlar gereksizler .Gercekten .

Back
X