• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte beklentiler...

yapıyorum dediğiniz ne mesela?
sarılmak mesaj atmak mı? e tamam siz sarılınca sarılmıyor mu siz mesaj atınc adönmüyr mu?

Ben yapim yani herkes oyle demis.tamamda ben yapiyorim zaten surekli tek basima yapmaktan sıkıldım yoruldum.yaptiklariminda onun gozunde bir kiymeti degeri yok.neden yapmaya devam edimki.asil o beni soguttu artik ya.

Yahu o zaman bir sure bu sekilde davranmayin diyorum, bu sefer de iliskimiz buz gibi olur diyorsunuz. Sundugumuz tum fikirlere muhalif olacaksaniz, konu acmanizin manasi ne?

O zaman bosanin Hanimefendi.

İlgi benim içinde çok önemli anlıyorum seni o yüzden. Boşver sen sarıl öp yontulabildiği kadar yontulur ZTen beklentiye girmek başlıcA hata.. Kendinide üzme boşver sen kendinle ilgilen

Ben yapim yani herkes oyle demis.tamamda ben yapiyorim zaten surekli tek basima yapmaktan sıkıldım yoruldum.yaptiklariminda onun gozunde bir kiymeti degeri yok.neden yapmaya devam edimki.asil o beni soguttu artik ya.
Yaşamayan anlamaz canım benim. Ben de hep düşünüyorum keşke evlenmeseydim diye. İşim maaşım var zaten geçinirdim Hatta tek başıma çok daha rahat Yaşar, en azından sadece aileme bakıp hizmet ederdim. gereksiz yere bir sürü sorumluluk taşıdığımı hissediyorum.

evlilik öncesi hiç mi konuşmadınız bunları? birlikte ayni evde yaşamayı hayal ederken, sarılır bir film izleriz, bazı günler ışıkları kapatır, muhabbet ederiz gibi..
ne bileyim, böyle adamlar az çok kendini belli eder.

benim eşim çiçek falan almaz mesela
yada doğum günü, evlilik yıl dönümü kutlamaz.

ama ayda 2-3 defa sürpriz yapar.
ya hediye alır, ya bir program yapar, ya kısa bir tatil ayarlar..
bazen sevdiğim çikolatayı alır gelir; çocuklar uyuyunca bir film açar, bazen almayı düşündüğüm kitabı alır, içine not yazar, bazen kendi eli ile içine kitap ayracı hazırlar..
yılda 1 doğum gunu kutlayacağına bana da böyle beklemeden gelen sürpriz daha hoş gelir.
evlenmeden oncede böyle biriydi.
evlendik böyle biri.
evlenince ben de adamdan kırmızı guller, buket buket cicekler beklemedim hiç, biliyorum sevmediğini.
yada doğum günümde nerede kutlama demedim.

Arkadaslar merhaba.evlilikte surekli beklentiye girmekten ve beklentimin surekli bosa cikmasindsn cok yoruldum.surekli kalbim kiriliyor bu sebeple.esimle iliskimizin daha sicak daha sevgi dolu olmasini istiyorum bunun icinde adim atiyorum ama ben adim atarsam bir karsilik geliyor az da olsa.ben bisey yapmazsam hicbisey yok karsi taraftan.hic beni sevdigini soylemez hic sevgisini gostermez nerdeyse yani gercekten yiprandim artik.simdi kimse beni prensesler gibi davranilmasini mi bekliyorsun diye elestirmesin lutfen hayir oyle abarti seyler degil beklentilerim aslinda ufacik seyler.uyaninda bir opucuk gun icinde kucul bir msj veya aksam eve gelince sevgi dolu bir sarilma mesela ben sarilmasini bekledigimi ima etmeden kendisinin icinden gelerek...cok uzgunm artik surekli yapmayim bunlaru istemetim beklemeyim diyorum ama yapamadim bugune kadar.kendimi cok mutsuz hissediyorum.daha cok dokunmayi sarilmayi sevdigini sevildgini gostermeyi hissetmeyi isteyen biriyim ben ama esim hic oyle degil.beni sevdigini dusunuyorum ama hissedemiyorum.butun omrum boyle nasil gececek merak ediyorum.1 yasinda bebegimiz var.cok fazla kilo verdim hamilelik oncesinden daha zayifim su an psikolojik mi bilmiyorum herkes asiri zayifladigimi hasta miyim diye soruyor.doktora gidicem bununla ilgili.esime binlerce kere bu durumlardan dolayi dert yandim ama degisen hicbisey olmadi ona gore sevildgimi biliyorum herseyi abartiyorum.bu siralar moreli bozukmus 20-30 bin tl para kaybetti dolar almisti o sebepten boyle geziyormus ama ben sikıldım surekli bir bahanesi var.oyle bir sey olsunki benim kiymetimi anlasin istiyorum artik.bazen diyorum acaba hastalansam filan o zaman degisir mi?sacmaliyorum evet farkindayim ama psikolojim sanirim iyi degil.sevgisizlik bana gore degil mutsuz oluyorum elimde degil.bazi kadinlarin kocalari nasil gozlerinin icine bakar nasil uzerine titrer hayranim oyle iliskilere...nasil beceriyorlar anlamiyorum.bizim suratimiza bakmalari lutuf oldu:KK43: bir akil verin ne olur.vallahi su an maddi sikıntim olmada psikologa gidicrm kendimi berbat hissediyorum:KK43:
Bugün bi suslenin güzel güzel yemekler yapın güzel guleryuzlu bi şekilde karşılayın belki bebekten dolayı da bi kendini çekmiş olabilir siz adım atabilirsiniz

O zaman boşanacak mısınız?

bu bdv de böyle konular gördükçe evlenme hevesim kaçıyor valla :KK12:

evlenmeden önce nasıldı eşiniz aynıysa yapı meselesidir. bile bile lades demişsiniz o zaman. ama evlenmeden önce böyle değilse sonradan değiştiyse bi sorun vardır belki. konuşun eşinizle. sürekli sizin yapmanız bi süre sonra sıkar insanı.
insan karşılık bekler sonuçta.

Evlenmeden once de asiri degildi sevgi sozxuklerine bogmazdi beni ama boyle de degildi yani yapisi boyle kabul ediyorum ama bende robot degilim.ben bise yapinca karsilik verecek yani bunu mu kabullenmem gerekiyor.acikcasi biktim artik bende insanim duygularim var.kime boyle davransam karsilik verir yaa napim verdgi karsiligi cok mu lutuf yani...sıkıldım ya gercekten sogudum artik.bu ilgimin kiymetini bilmeyedursun o bulamazsa gorurum o zaman ne yapacak.

14 yıldır anlattığın gibiyiz hic vazgecmedim.Ben ona sarıldığımda mutlu oluyorum ve bunu kendim için yapıyorum. Takılma bunlara kendin için sevmekten sarılmaktan vazgeçme

evlılıkten beklentı hep şu penpe dizi ve eski türk filmleri yüzünden oluyor.hoşgeldin..hayatın merkezini lutfen koca yapma.

evlılıkten beklentı hep şu penpe dizi ve eski türk filmleri yüzünden oluyor.hoşgeldin..hayatın merkezini lutfen koca yapma.
Evet sanirim hayatimin merkezi yapiyorim ben tam anlamiyla onu.nasil vazgecicem bu huyumdan bilmiyorum ya en ufak bir tartismamizi bile cok takiyorum veya soguk bir davranisi yuzunden asiri uzuluyorum.ya pembe dizilerdeki hayati beklemiyorum beklentilerim son derece kucuk seyler aslinda ya iste asil sinirlendigim bu kadarcik seylerin bile ona cok zor gelmesi..

Back
X