Bir sorum var

Bugun konusurken konu annesinin soylediklerine geldi, bu durumdan rahatsiz oldugunu soyleyince ben de annesinin tutumuna karsi rahatsiz oldugunu sandim, meger yasimdan rahatsiz olmus ama yine de sorun olmazmis :)) o kadar komik ki. Ben de rahatsiz olmayacagin yas araliginda, zeka yasina uygun birini bul dedim kapattim. Sabahtan beri ariyor, cabaliyor kendince. Bugun daha bu kadar basit bir meselede arkamda duramayan yarin ne yapar bilmiyorum. Yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum. Yorum yapmaya bile degmezmis.

Bugun konusurken konu annesinin soylediklerine geldi, bu durumdan rahatsiz oldugunu soyleyince ben de annesinin tutumuna karsi rahatsiz oldugunu sandim, meger yasimdan rahatsiz olmus ama yine de sorun olmazmis :)) o kadar komik ki. Ben de rahatsiz olmayacagin yas araliginda, zeka yasina uygun birini bul dedim kapattim. Sabahtan beri ariyor, cabaliyor kendince. Bugun daha bu kadar basit bir meselede arkamda duramayan yarin ne yapar bilmiyorum. Yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum. Yorum yapmaya bile degmezmis.

Ne salak bir adam🤦‍♀️🤦‍♀️

Bazı erkek anneleri paşa oğullarına kimseleri layık görmez merak etmeyin sizlik bir durum yok. Ancak bunu size söyleyen erkek arkadaş ta yalnış yapmış patavatsız. Siz uyarın kendi kendinize huzursuz olacağınıza söyleyin çözün bu olayı.

"Sorun olmaz" diyerek lütfetmiş, allah razı olsun gerçekten.
İlişkiye başlarken bilmiyor muydu sanki yaş farkınız olduğunu? Yeni mi gelmiş aklına?
Belki de annesinden etkilenmiştir ama öyleyse bile sonuç olarak bu adamla olmazmış bence.
Yol yakınken gördüğünüz iyi olmuş. Sıkmayın canınızı.

Merhaba. Sizlere bir sey danismak istiyorum.
Yaklasik uc aydir suren bir iliskim var. Ben 30 o 28 yasinda. Ailesine beni anlatmis o ara yasimi da paylasmis. Mevzuya geliyorum, bugun annesine fotografimizi gostermis. Annesi de bu kiz cok olgun duruyor, 30larinda gosteriyor demis. Neyse bunu benle paylasti, bilmiyorum bozulmamam mi gerekiyordu yani 30 oldugum icin 30 gostermem normal :) ama yine de bunu boyle duymak beni uzdu, ben mi buyutuyorum. Bunu benimle paylasmasina da hic anlam veremedim, yani bana soylememesi cok daha iyiydi. Simdi ister istemez kendimi kotu hissediyorum. Hayir duyan da aramizdaki yas farkini daglar sanir. Ne bileyim ben anneme gosterdigimde, aa yakismissiniz insallah mutlu olursunuz gibi tepkiler aldigimdan midir nedir direkt boyle bir yaklasima kirildim acikcasi. Onun zaten bunu bana anlatmasi da tuhaf . Siz ne dusunuyorsunuz ? Ben mi cok alinganim ? :KK43:
Benim kayınvalidem kayınbabamdan 10 yaş büyük . Sorun yaşamamışlar ama şimdi kayınvalidem bir 15-20 yaş daha yaşlı görünüyor ve üstüne kuma gelmesinden korkuyor .
Sizin durum olabilir Ama annesi önyargıyla yaklaşmış , biraz zor olabilir önyargıları kırmak .
Ayrıca adamın da kafasına şüphe düşmüş , acaba mı demiş bence . Yoksa be kadar odun olsalar da sevdiklerini korumak adına neyi söyleyip neyi söylemeyeceğini iyi bilirler .
Yarın bir gün annesiyle telefonda 1 saate yakın konuşur , sorarsın ne dedi , hiiiiiçççç öyle havadan sudan der . Ertesi gün eltin arar” biz şu aralar şöyle sıkışığız böyle sıkışığız dedik sağolsun X yardım etti . Kocan ne iyi bir adam “ der .
Sen sonra başlarsın kavgaya .
Kendi yaşantımdan örnek verdim , konunu dağıtmak istemem ama istese sana söylemezdi .

Bu mesajını şimdi gördüm, iyi yapmışsın . Kıymetini bilecek birilerini Rabbim çıkarsın karşına

Cok sasirdim ya, normal normal yasin da var ya hani normal oyle soylemesi dedi saka gibi

Gerzeklik çoğu erkeğin içinde saklıyorlar saklıyorlar bir anda ortaya çıkarıyorlar🙈🙈🤦‍♀️

Yaşın var derken 15 yaş mı büyüksünüz, siz neyseniz o da o... neyse Allah kurtarmış hıyartodan

Boşver üzülme. Sen oğlundan beş yaş küçük de olsan, dünya güzeli de olsan, oğlundan daha tahsilli kariyerli de olsan bir şey bulup laf edecekmiş bu kadın demek ki. Kv’lerin büyük kısmı da böyle, ben daha gelinini yüceltenine rastlamadım. Misal ben evliliğimizin ilk zamanlarında eşimle onun memleketine gittiğimde akrabaları beni çok beğendi, ne kadar güzel gelinin var diyip durdular, kv e ben çok güzel çocuklar doğurdum (kendi kızıyla oğluna diyor, kızına kimse iltifat etmeyince sinirine dokunmuştu) o da bu yüzden güzel demişti... böyle bunların cinsi boşver.

tekmeyi vur gitsin

Yaklasik uc aydir suren bir iliskim var. Ben 30 o 28 yasinda. Ailesine beni anlatmis o ara yasimi da paylasmis. Mevzuya geliyorum, bugun annesine fotografimizi gostermis. Annesi de bu kiz cok olgun duruyor, 30larinda gosteriyor demis. Neyse bunu benle paylasti, bilmiyorum bozulmamam mi gerekiyordu yani 30 oldugum icin 30 gostermem normal :) ama yine de bunu boyle duymak beni uzdu, ben mi buyutuyorum. Bunu benimle paylasmasina da hic anlam veremedim, yani bana soylememesi cok daha iyiydi. Simdi ister istemez kendimi kotu hissediyorum. Hayir duyan da aramizdaki yas farkini daglar sanir. Ne bileyim ben anneme gosterdigimde, aa yakismissiniz insallah mutlu olursunuz gibi tepkiler aldigimdan midir nedir direkt boyle bir yaklasima kirildim acikcasi. Onun zaten bunu bana anlatmasi da tuhaf . Siz ne dusunuyorsunuz ? Ben mi cok alinganim ? :KK43:
Erkekler bazen gerçekten aptal olabiliyorlar :). Yani siz hangi niyetle dedigini bilirsiniz zaten. Niyetimizden şüpheniz varsa büyütmeyin. Yani yarın bir gün annemde böyle demişti gibi rencide edecekse hic evlenmeyin. Iki yas nedir ki.
Bende size benim durumumu anlatayim, benzer bir durum cunku :) ben bosandim ve erkek arkadaşım oldu ilk kez boşandıktan 7 sene sonra. Yasim 38. Sevgilim de hiç evlenmemiş ve benden küçük. Ailesi bunu duyunca teyzesi cocuguda olmayabilir sen cocuk istemeyecek misin demis. Oda ben zaten çocuk istemiyorum biliyorsunuz demis. Ailesinde ki genetik hastalıktan dolayi istemiyor. Sonrada konu oyle kapanmış. Oda geldi bana oldugu gibi anlatti. Yalan konuşamam ama hatamı yaptım acik acik anlatmak la dedi. Bende tabii bi rencide oldum içimden ama olsun teyzen sana değer veriyor ki normal fikrini söylemiş cunku cocuk hassas bi mevzu dedim. Konu kapandı. Maşallah yani bi sorun yok yas konusunda insallah Rabbım hayırlısını nasip etsin cümlemize. Sizde niyetinden şüphe duymuyorsanız ve annesi art niyetli biri değil hissiyatimdaysaniz sorun etmeyin bence.

Erkekler bazen gerçekten aptal olabiliyorlar :). Yani siz hangi niyetle dedigini bilirsiniz zaten. Niyetimizden şüpheniz varsa büyütmeyin. Yani yarın bir gün annemde böyle demişti gibi rencide edecekse hic evlenmeyin. Iki yas nedir ki.
Bende size benim durumumu anlatayim, benzer bir durum cunku :) ben bosandim ve erkek arkadaşım oldu ilk kez boşandıktan 7 sene sonra. Yasim 38. Sevgilim de hiç evlenmemiş ve benden küçük. Ailesi bunu duyunca teyzesi cocuguda olmayabilir sen cocuk istemeyecek misin demis. Oda ben zaten çocuk istemiyorum biliyorsunuz demis. Ailesinde ki genetik hastalıktan dolayi istemiyor. Sonrada konu oyle kapanmış. Oda geldi bana oldugu gibi anlatti. Yalan konuşamam ama hatamı yaptım acik acik anlatmak la dedi. Bende tabii bi rencide oldum içimden ama olsun teyzen sana değer veriyor ki normal fikrini söylemiş cunku cocuk hassas bi mevzu dedim. Konu kapandı. Maşallah yani bi sorun yok yas konusunda insallah Rabbım hayırlısını nasip etsin cümlemize. Sizde niyetinden şüphe duymuyorsanız ve annesi art niyetli biri değil hissiyatimdaysaniz sorun etmeyin bence.
Niyetinden şüpheniz yoksa yani art niyet olmaksızın erkek arkadaşıniz bunu size anlattiysa büyütmeyin demek istedim yanlis yazmışım.

Annelerin hayali oğullarına en az bes yas kucuk eş almaktır. Kadın çabuk çöker diye inanır bu kafadakiler. Sevgilinizde hata bu arada. Sart mıydı söylemesi? Sorsanız bile hayırlısını diledi deyip geçebilirdi.

Bakın erkek anneleri böyledir yani dünya güzeli ve çıtırı(!) olsanız bile fotonuzu gördüğünde "bu kızın gözünün üstünde kaşı var oğul ailemize uygun değil" deme ihtimali var.
Sevgilinizin bunu size söylemesine gelince saçma olmuş ne gerek var.

Sevgili konu sahibi, kayınvalidenizle yanyana geldiğinizde anne yaa sen kac yasındaydın, heee babamdan büyük gözüküyorsun da demek bende senin gibi oglundan erken çökeceğim desene kız de vallahi
Ben olsam böyle söylerim ahahah

Erkekler neden bu kadar öküz diye düşünüyorum. Her duyduğunu gelip size anlatmasa keşke.
Tanıdığım bir sürü bu şekilde çift var(kadının büyük, erkeğin küçük olduğu),hepsi de yıllardır birlikte ve mutlu gözüküyorlar.

2 yaş için miymiş bu kadar tantana..Canım bence çok büyük bir sevgin yoksa vazgec çünkü bu cocuk ailesiyle senin aranda köprü olma görevini yapamayacak sürekli aileyle ilgili erkek arkadasının patavatsızlıgından dolayı sorun yaşayacaksın..Ailesinden nefret edeceksin sorunlar başlayacak..Sonra bu çocuk yaş için bile orda 2 yaşın ne önemi var diyemiyorsa ilerde yaşayacagınız sorunlar totosuna baka baka gelır annem bunu dedı annem sunu dedı huzurun kaçar

Eski eşimle aramda 6 yaş vardı. O büyüktü. Ama dış görünüş olarak 15 yaş var gibiydi. Olduğundan daha olgun görünüyordu. Aileler tanıştı işte. Benim ailem hiç ama hiç beğenmemişlerdi. Olumlu yorum yapan olmadı nerdeyse. Ben seviyorum diye inşallah huyu iyidir diyip kapandı konu. Sonra eşim aradı işte telefonda gün değerlendirmesi yapıyoruz. Ben ona herkes seni çok beğendi çok efendi dediler dedim. Oda bana benim ailem pek bir şey demedi dedi. Annem seni çok zayıf bulmuş dedi. Ben de sordum yani hiç iyi bir şey demediler mi? Yoo demediler yorum yapmadılar dedi. Sonra öğrendim ki ailesi beni aşırı beğenmiş hatta eşime nerden buldun valla helal olsun filan demişler. Ama bana hiçbir şey söylememişti eşim. Hatta ses tonundan beğenmediler gibi bir izlenim vermişti ve ben çok üzülmüştüm. Yani erkekler bazen tuhaf karşıdakinin özgüvenini kırmak için bunu yapan da çok erkek var diye düşünüyorum.

Back
X