- 15 Şubat 2013
- 25.637
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.384
- 798
- Konu Sahibi bos samdan
Arada ki farkı sor, gugillamadan söylerse öp başına koyPsikiyatrist olduğunu düşünmüyorum.hatta psikolog olduğunu da:) eğleniyor kendince.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada ki farkı sor, gugillamadan söylerse öp başına koyPsikiyatrist olduğunu düşünmüyorum.hatta psikolog olduğunu da:) eğleniyor kendince.
Sertifikalı ailen danışmanı olabilir.Psikiyatrist olduğunu düşünmüyorum.hatta psikolog olduğunu da:) eğleniyor kendince.
Evet burda geçenlerde de böyle bir konu vardı başlıkta psikologum diyerek yazıyordu sürekli bdv ye.sonunda da erkek üye çıkmıştı.oyle hatırlıyorum.Sertifikalı ailen danışmanı olabilir.
Artık herkes birkaç eğitimle, birseyler olduğunu iddia ediyor malum.
iyiki hastam degilsiniz ozaman![]()
Siz hep boyle danisanlarinizin dedikodusunu yapar misiniz?en garibi de bu ara kadinlar bosluktacok da supurge etmemisler yani
bunun profosyonellikle ilgisi ne? isim vermiyorum kim oldugumu bilmiyorsun. bi tur anket arastirma dusun. bukadar rahatsizsan bu durumsan cvp verme. aslinda bence bu da bi arastirma konusu olabilir. saldirgan kisilerle basetme yontemleri ahahah
saldırganlığınızla bir bilimsel çalışmayı başlamadan bitirdiğiniz için mutlu musunuz???Neden size verilen bütün cevaplara sinirlisiniz, agresifsiniz gibi tepkiler veriyorsunuz? Bu bir kaçış mi sizin için?
en garibi de bu ara kadinlar bosluktacok da supurge etmemisler yani