bir sorum var ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son dönemde türeyen sertifikalı danisanlar var ya onlardan bence. Eşini aldatan bir tanıdığım psikologa gidiyordu kadın o kadar güzel ilgileniyordu ve yargılamadan anlamaya ve yol göstermeye çalışıyordu ki. Zamanla çok faydasını da gördü arkadaşım ve hayatını yoluna koydu.

Sertifikalı ailen danışmanı olabilir.
Artık herkes birkaç eğitimle, birseyler olduğunu iddia ediyor malum.
Evet burda geçenlerde de böyle bir konu vardı başlıkta psikologum diyerek yazıyordu sürekli bdv ye.sonunda da erkek üye çıkmıştı.oyle hatırlıyorum.

iyiki hastam degilsiniz ozaman 😂

Yıllardır bdv de konu açan kişilerin derdine üzülen ve dertleri için bir çözüm sunmaya çalışan insanlar , umarım danışanlarına ne diyeceğini bilemeyen psikologlara yol göstermemiştir.

Forumdaki yorumlara ihtiyaç duyuyor ve burada konu açmayı araştırma yapmak olarak görüyorsanız yetkinliklerinizi yeniden gözden geçirmeye ne dersiniz ?

yaşam koçluğu, aile danışmanlığı vb birkaç saatte tamamlanabilen online sertifika programları var, onlar da danışan kabul ediyor. bu yüzden yeterliliği konusunda emin olmadan gitmemek lazım danışmaya. yanlış yönlendirme yapan çok.

kültürümüz nedeniyle, ülkecek kendine değer vermek, kendini sevmek, kendine yetmek konusunda zayıf yetiştiriliyoruz. bu nedenle sevgi ihtiyacını dışarıdan gideriyoruz. başkalarından bekliyoruz. onlar değer verdiğinde değerli hissediyoruz. bu ihtiyaçlarımız karşılanmadığında da kendimize yetemediğimiz için bir boşluk hissediyoruz. ve yine kendimiz dolduramadığımız için dışarıdan doldurmalarını bekliyoruz. kastettiğiniz duygusal boşluk bu olsa gerek

bunun profosyonellikle ilgisi ne? isim vermiyorum kim oldugumu bilmiyorsun. bi tur anket arastirma dusun. bukadar rahatsizsan bu durumsan cvp verme. aslinda bence bu da bi arastirma konusu olabilir. saldirgan kisilerle basetme yontemleri ahahah

Danışanlarınız var mı ? Bir yerlerde insanlar ; duvarda asılı bir diplomanız olduğu için , sorunlarına çözüm bulmak adına sizden hizmet alıyorlar mı ? Mesleğinizi icra ediyor ve bir gelir elde ediyor musunuz ?

Yönetimden sizin deyiminizle "bir tür anket, araştırma" yapmak için izin aldınız mı ? Kazen Kazen Mune Mune

İsimsiz olarak yazıyor olsak dahi , açtığınız konu ile bir mesleğin saygınlığına gölge düşürdüğünüzü anlayabilirsiniz umarım.

Neden size verilen bütün cevaplara sinirlisiniz, agresifsiniz gibi tepkiler veriyorsunuz? Bu bir kaçış mi sizin için?
saldırganlığınızla bir bilimsel çalışmayı başlamadan bitirdiğiniz için mutlu musunuz???

en garibi de bu ara kadinlar boslukta 😂 cok da supurge etmemisler yani

Siz saçını süpürge etmiş halinizle danışanlarınızın dedikodusunu yapmaya fırsat buluyorsunuz da milletin eşini aldatacak zaman bulması mı garip geldi?

Duygusal boşluğun yemek ve temizlikle doldurulacak bir şey olduğunu sanan bir psikolog da ne bileyim 🙄
Duygu kelimesini hayatınızda ilk defa duydunuz herhalde, ilginç.

Bir meslektaşımın böyle cümleler kuracağını ve bu üslupla konuşacağını asla düşünmüyorum. Düz merak ettim diye sorun işte. Kadınlar fena boşlukta 😂 falan ne demek yani nereden tutsak elimizde kalıyor söyledikleriniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X