Bir sorum var ?

GaydiriGubbakCemile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2007
8.684
5
0
Tekirdağ
Kızlar merhaba,
Arkadaşımın başında söyle bir sıkıntı var ( içinizden hepte arkadaşın başına gelir bu olaylar dediğinizi duyar gibiyim )
Anlattığına göre daha doğrusu erkek arkadaşının bizimkine anlatıığına göre daha önce çocuk hiç kimseyle birlikte olmamış. Çocukla 4 yıldır birlikteler aralarında cinsel birliktelik hiç olmamış. Çocukta bi kaç aydır ağrılar başlamış. Doktora falan gitmiş bu yaşa kadar niye bekledin işte biriyle birlikte olman gerekir demiş. Cinsel ilişki esnasında kadın tarafından salgılanan bir sıvı ile bu durum düzeliyormuş. Çocuk 25 yaşında.. Yani anlıyacağınız kızla birlikte olmak istiyor. Ama bu durum gerçek mi değil mi bunu bilmiyoruz ? Kız sevgilisine güveniyor doğru söylüyordur kesinlikle diyor ama daha önce böyle birşey duymadık . Gerçekten böyle bir ağrı mümkün mü duyanınız bileniniz var mı ?

Erkeklerde bosalamayinca kasiklarda agri oluyormus onu duydum sadece.. Ama kulaga sacma geliyor

Son düzenleme:
Omrumde boyle bisey duymadim kiz arkadasiniz aklini kullansin elalemin bas agrisini dindirmek onami kalmis tovbe yarabbim
hadi diyelim dogru bunu kiz arkadasina teklif etmesi bile cok igrenc bir durum

Erkekler boşalamadığında bir kasık ağrısı durumu oluyor ama onların fiziksel yapıları zaten biriken spermi atabiliyor. Hiç bir doktorun da bir hastasına git seviş diyeceğini sanmıyorum. Ya çocuğun başka bir problemi var ya da arkadaşına yoklama geçiyor, boşverin herkes ağrılarıyla kendi uğraşsın derim , tıpta şifa çok :41:

Adam sırf kızla yatmak için amma yazmış çok uyanık bu erkekler :D. Canım inanmasın arkadaşın sakın bu yalana. Erkek zaten spermi bir şekilde dışarı boşaltıyor. Ayrıca kadından gelen sıvı o ağrıyı geçirmez ama o adamın kaşıntısına iyi geleceği kesin :D

Adam sırf kızla yatmak için amma yazmış çok uyanık bu erkekler :D. Canım inanmasın arkadaşın sakın bu yalana. Erkek zaten spermi bir şekilde dışarı boşaltıyor. Ayrıca kadından gelen sıvı o ağrıyı geçirmez ama o adamın kaşıntısına iyi geleceği kesin :D

hhaha ayy çok güldüm buna yaa :9:

İnternetten araştırdık ama hiçbirşey bulamadık. Farklı ağrılardan bahsediyorlar.

erkek boşalmadıgında yumurtlıklarında agrı olur evet ama bu agrıyı gıdermek ıcın ne vajına de sıvısı gerekmez el yormıyla bosalıp bu agrıdan kurtulablır ya bu erkekler harbı cın olmadam carpmaya kalkıyoryaaa adam kımseyle beraber olmamıs da madem masturbasyon nedır onudamı bılmıyor sankı

Back
X