- 14 Ağustos 2014
- 147
- 31
- 38
- Konu Sahibi siyahpembe
-
hat benim ustumeydimüşteri hizmetlerinden size nasıl detay verdiler ki?
kişinin kendisinden başkasına detay vermezler bildiğim kadarıyla?
yurt dışından biriyle görüşse bile boşu boşuna neden hattından konuşsun ki?
bir sürü ücretsiz program var.. skype falan.. onları indirip konuşur yurtdışından istediği kişiyle.. boşuna o kadar tel.parası vermez gibi geldi?
hat benim ustumeydi
bende oyle dusunuyorum cunku daha once boyle biseyden bahsetmisti arkadasini aramis urtdisindan bi kiz belkide onu aradilarba na oyle soylediNasıl bir iş teklifi gelebilirmiş ki? İş görüşmesi mi yapıyor acaba? Ne işle uğraşıyor eşin?
Birde yanlış olmasın ama hani şu yurtdışından arayan kızlar oluyor ya onları fln aramış olabilir mi :s
bende oyle dusunuyorum cunku daha once boyle biseyden bahsetmisti arkadasini aramis urtdisindan bi kiz belkide onu aradilarba na oyle soyledi
kizlarla gorusmesi varsa ne yapmaliyim :| dha oncede bi kizla netten gpruntulu konusmasindan suphelendim surekli biseylerden supheleniyorum ama net bi aekilde ortaya cikaramiyorum eaimin hep boyle mevzulari var 10 aylik evliyim ve evliligim hic yolunda gitmiyo cok mutsuzumYazık günah ya :/
Dökümlerini çıkarabilirsen dökümlerine bak. Hesabını öyle sorarsın. Fevri davranma
ondan sonra o hatt iptal ettrmek istedi zaten baska hat aldi ama o dha iptal olmadi900 lira fatura gelecek ve bir insan evladi oyun indirdim ondan diyecek..
Normal bir insanin o gece gözüne uyku girmez ahlanir vahlanir sürekli sanki normal bir durummus gibi davranması bile bile yaptigi i belli ediyor zaten
esim suan istanbulda online islem sifresini istersem suphelenir hemen iptal ettrr iptal ettrmeden ben burdan hatti ckarip fatura detaylarina bakayim en iyisiNo hangi operatore aitse netten sitesine girin bi profil olusturun no ve kod girmek gerekio ordan fatura ayrintisi icin mail adresi yazin her ay dokumu maile gelsin bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?