İnternette yayınlanıyorsa yasak olduğunu sanmıyorum. Kitap çoğaltıyor olsaydın problem olurdu.Merhabalar, İsmi lazım değil bir üniversite de okuyorum, ders üniteleri İnternet üzerinden yayınlanıyor, bu üniteleri bir yerde bedavaya çıkarıyorum güzelce ciltleyip , isteyen arkadaşlara belli bir ücret karşılığı satıyorum, gizli yapıyordum ama bir arkadaşıma bunu ağzımdan kaçırdım, kız biraz bana gıcık biri hatta baya baya gıcık gidiyoruz birbirimize, bana yasak o yakalanırsan ceza alırsın dedi, bir şey olmaz dedim kapattım konuyu, cidden bunun bir cezası var mı? yasak mı yani?beni şikayet edebilir inadına yapar yani, aklıma takıldı.
karşılığında para almamın yasak olduğunu söyledi ben yasak değil diye biliyordum.İnternet üzerinden yasal olarak açıkça yayımlanan bir belgeyi yazdırıp dağıtmak neden yasak olsun?
E kırtasiyeler de çıktı için para alıyor.karşılığında para almamın yasak olduğunu söyledi ben yasak değil diye biliyordum.
öğrenci sisteminde yayınlanıyor internette çalışmak zor olduğu için herkes çıktısını alıyor bende 50 tl gibi bir paraya arkadaşlara veriyorum. yasak ta olabilir ya bilemiyorumBen yazıyorum demediysen. Yazarı kaynağı belliyse yasak değildir diye düşünüyorum.
Ama lisede Anadolu okudum hazırlık sınıfında İngilizce kitaplarınız baya masraflıydı bazı Arkadaşlarım fotokopi çektirmişlerdi hocamız bunun suç OLDUĞUNU yasak OLDUĞUNU belirtmişti.
belki de olabilir , kıskanç biri böyle böyle parayı kırıyorum diyınce gıcık oldu yasaksa kesin şikayet ederseni korkutmuş bencekendi yaapıcak belkide
yani evet , ama onlar vergi veriyormuş falan filan baya bişeyler saydı.E kırtasiyeler de çıktı için para alıyor.
Yasak falan değil yahu ha sen 50 tane çıktı alıp vermişsin ha 50 kişi tek tek çıktı almış ne farkı var? Kendi yazıcından çıktı alıyorsun mesela arkadaşların da sana kağıt parasını veriyor bunda bir sorun yok. İş yerinden falan çıkartmıyorsundur inşallah çünkü o pek hoş olmaz.belki de olabilir , kıskanç biri böyle böyle parayı kırıyorum diyınce gıcık oldu yasaksa kesin şikayet eder
Yok okadar uzun boylu değil iş yerimden özel olarak bişeyler çıkarmam yasak devlet kurumu sonuçta i başka bi yerden çıkarıyorum.Yasak falan değil yahu ha sen 50 tane çıktı alıp vermişsin ha 50 kişi tek tek çıktı almış ne farkı var? Kendi yazıcından çıktı alıyorsun mesela arkadaşların da sana kağıt parasını veriyor bunda bir sorun yok. İş yerinden falan çıkartmıyorsundur inşallah çünkü o pek hoş olmaz.
Ders üniteleri nette yayınlanıyorsa herkes indirip çıktı alabilir.Merhabalar, İsmi lazım değil bir üniversite de okuyorum, ders üniteleri İnternet üzerinden yayınlanıyor, bu üniteleri bir yerde bedavaya çıkarıyorum güzelce ciltleyip , isteyen arkadaşlara belli bir ücret karşılığı satıyorum, gizli yapıyordum ama bir arkadaşıma bunu ağzımdan kaçırdım, kız biraz bana gıcık biri hatta baya baya gıcık gidiyoruz birbirimize, bana yasak o yakalanırsan ceza alırsın dedi, bir şey olmaz dedim kapattım konuyu, cidden bunun bir cezası var mı? yasak mı yani?beni şikayet edebilir inadına yapar yani, aklıma takıldı.
evet o yüzden alıyorlar , etik değil derken ne açıdan etik değil.?Ders üniteleri nette yayınlanıyorsa herkes indirip çıktı alabilir.
Siz cilt falan yaptığınız için sizden alıyorlar galiba.
Aslında etik değil yaptığınız.
herkes çıktı alıyorsa bişey olmaz canım. yasak değildir. neticede para vermesinler zorla satmıyorsun yaöğrenci sisteminde yayınlanıyor internette çalışmak zor olduğu için herkes çıktısını alıyor bende 50 tl gibi bir paraya arkadaşlara veriyorum. yasak ta olabilir ya bilemiyorum
Öyle bakarsan evinde özel ders veren üniversite öğrencilerinin de vergi vermesi gerekiyor. Kimse bunu peşine düşmez, gidip maliyeye mi şikayet edecekmiş?yani evet , ama onlar vergi veriyormuş falan filan baya bişeyler saydı.
Aynen öyle zaten normalde üniteler çok uzun kendileri çıkarmaya kalksa 70 milyondan falan oynuyorlar ben 50 ye verdiğim için memnunlar bu durumdan, çıktı almadan da olmuyor , İnternet den ders çalışılmıyor.herkes çıktı alıyorsa bişey olmaz canım. yasak değildir. neticede para vermesinler zorla satmıyorsun ya
valla internette sınav olduğu için soruların paylaşılması çogatılması yasaktır diyor ama ünitelerde de geçerli mi bilmiyorum. Hiç görmedim yazdığını.internette yayınlanan birşeyi paylaşabilirsin ama satamazsın diye biliyorum bende sitelerin altında koyalama paylaşma habersiz yasaktır fln yazıyoya en altta genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?