• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorum var ?

Öyle bakarsan evinde özel ders veren üniversite öğrencilerinin de vergi vermesi gerekiyor. Kimse bunu peşine düşmez, gidip maliyeye mi şikayet edecekmiş?
şikayet edicem demedi ama ben şüphelendim eger gerçekten yasaksa şikayet eder, gıcık biri.

Orası öyle tabi doğru söylüyorsun. üniteler üniversite hocasının zatende ben not satmak gibi düşündüm.
Hocanın kulağına giderse kötü olabilir.
Yakın arkadaşlarına verebilirsin ama dikkat et bu aralar.

Hocanın kulağına giderse kötü olabilir.
Yakın arkadaşlarına verebilirsin ama dikkat et bu aralar.
Çok talep var ya geri çeviremiyorum finallerde yaklaştı bu dönem vericeğim artık ama artık ikinci dönem bırakırım. yasak değil diyor arkadaşlar zaten.

yasak öyle şeyler dikkat et

Yahu neden yasak olsun? Oraya bu üniteler çıktısı alınsın diye konulmuş. Sen 50 kişi için çıktı alıyorsun yani ne önemi var? Kime ne diye şikayet edecek ki? Ben ucuza çıktı alıyorum diye arkadaşlara da aldım dersin. Yalan mı değil. Millet 70 TL yerine 50 TL'ye alıyormuş işte böyle. Okul bu çıktılardan bir menfaat sağlıyor olsa, her indirme başına para kazanıyor olsa yaptığın yasak ve suç olurdu ama anladığım kadarıyla öyle bir durum yok. O nedenle hiç takılma

Yahu neden yasak olsun? Oraya bu üniteler çıktısı alınsın diye konulmuş. Sen 50 kişi için çıktı alıyorsun yani ne önemi var? Kime ne diye şikayet edecek ki? Ben ucuza çıktı alıyorum diye arkadaşlara da aldım dersin. Yalan mı değil. Millet 70 TL yerine 50 TL'ye alıyormuş işte böyle. Okul bu çıktılardan bir menfaat sağlıyor olsa, her indirme başına para kazanıyor olsa yaptığın yasak ve suç olurdu ama anladığım kadarıyla öyle bir durum yok. O nedenle hiç takılma
aynen satıyorum değil de yardım amaçlı veriyorum bitti gitti , ne olcak ki :) teşekkürler içim rahatladı.

karşılığında para almamın yasak olduğunu söyledi ben yasak değil diye biliyordum.
evet karşılığında para almanız yasak .
Gelir vergisine tabi oluyorsunuz .
Üzgünüm ama durum böyle.
Bu sitede bile bir eşyanızı satın ,ederi hiç farketmez isterse 5 TL olsun maliyeye bildirmek zorundasınız .

evet karşılığında para almanız yasak .
Gelir vergisine tabi oluyorsunuz .
Üzgünüm ama durum böyle.
Bu sitede bile bir eşyanızı satın ,ederi hiç farketmez isterse 5 TL olsun maliyeye bildirmek zorundasınız .
ben satmıyorum yardım amaçlı veriyorum :) ozaman durum ne olur?

İnsanların başka işi gücü yok bunlarla mı ilgileniyorlar .
gözlerini bir üniversite öğrencisinin harçlığına mı diktiler .
Hay allahım ya

İnsanların başka işi gücü yok bunlarla mı ilgileniyorlar .
gözlerini bir üniversite öğrencisinin harçlığına mı diktiler .
Hay allahım ya
insanlar böyle destek olacağına köstek oluyorlar, kimse kimsenin daha fazla kazanmasını istemiyor anlıya canız.

Back
X