- Konu Sahibi politician
-
Kızlar merhaba bi şey sorcaktım ben..
Simdi benim bi ilişkim var bilenler bilir çok kıskancım ben ve cok baskıcıyım..Sevgilim güzel detaylara çok dikkat eder bi kızda ya da bi erkekte beğendiği bi kıyafet bi gözlük ne bilim işte bunlara dikkat eder ve benle de paylaşır bunu ya da sevmediği şeyleri paylaşır..Gecende buraya geldiğinde çok inceliyosun milleti diye kavga cıkardım o da ben masum bi şekilde inceliyorum ve insanları incelemek hoşum gidiyor falan dedi. Kötü niyetle böyle abazan bi şekilde bakmıyor nasıl anlatsam bilemedim de beraber bi dersime girdik üniversitede benim de çok beğendiğim bi hocam var hayranımdır kadına da neyse sevgilim de kadını cok begendi cok tatlı giyinmiş aşkım falan diye konustuk cidden cok tarz kadınmıs Fransız tarzı var falan diye..neyse ben yine kıskandım galibaBunda kötü bi şey var mı sizce?
Yo hayır kısıtlama durumu onda yoktur ben onu kısıtlarım..Seni kısıtlar mı?
Kıskanacak bir şey yok dersek kıskançlığından vazgeçecek misin?
Tabi ki yok kıskanacak bişey, sıkma bu kadar çocuğu.
Kızlar merhaba bi şey sorcaktım ben..
Simdi benim bi ilişkim var bilenler bilir çok kıskancım ben ve cok baskıcıyım..Sevgilim güzel detaylara çok dikkat eder bi kızda ya da bi erkekte beğendiği bi kıyafet bi gözlük ne bilim işte bunlara dikkat eder ve benle de paylaşır bunu ya da sevmediği şeyleri paylaşır..Gecende buraya geldiğinde çok inceliyosun milleti diye kavga cıkardım o da ben masum bi şekilde inceliyorum ve insanları incelemek hoşum gidiyor falan dedi. Kötü niyetle böyle abazan bi şekilde bakmıyor nasıl anlatsam bilemedim de beraber bi dersime girdik üniversitede benim de çok beğendiğim bi hocam var hayranımdır kadına da neyse sevgilim de kadını cok begendi cok tatlı giyinmiş aşkım falan diye konustuk cidden cok tarz kadınmıs Fransız tarzı var falan diye..neyse ben yine kıskandım galibaBunda kötü bi şey var mı sizce?
Yo hayır kısıtlama durumu onda yoktur ben onu kısıtlarım..
Ya şöyle olsaydı ;
Sana açık giyme dekolte giyme topuklu giyme etek elbise giyme deseydi de giyene baksaydı :18:
Ay Allahtan öyle bi huyu yok..öyle olsa çıldırırdım da..
Dekolteye falan da bakmıyor sevgilim mesela bi erkek güzel bi ayakkabı giydiyse ya da bi kız güzelmiş ayakkabı diyor ben alsam nasıl durur falan diyor mesela..
Ben olsam kıskanmam da hoşuma gitmezdi.
Ona neymiş elalemin gözlüğünden,ayakkabısından.
Ben bu tarz muhabbetlerden sıkılırım.
Ben kıskanmam ama rahatsız olurum. Hiç sevmem öyle erkekleri, işi gücü olmayan ve bence boş boş konuşmasını seven insanlar böyle şeylere dikkat eder. Örnek: Mhallenin Muhtarları'ndaki Müzeyyen hanım.. Ayyy ömür geçmez vallahi.. Allah kolaylık versin, ona neymiş ki milletin giyiniş tarzından, beğeniyorsa içinde tutsun madem..
adam giyime kuşama, tarza bakıyor çapkınca bakmıyor ki neyini kıskanıyorsunuz?
Kötü bisey yok ama bende kiskanirdim valla :))
Ben kıskanmam ama rahatsız olurum. Hiç sevmem öyle erkekleri, işi gücü olmayan ve bence boş boş konuşmasını seven insanlar böyle şeylere dikkat eder. Örnek: Mhallenin Muhtarları'ndaki Müzeyyen hanım.. Ayyy ömür geçmez vallahi.. Allah kolaylık versin, ona neymiş ki milletin giyiniş tarzından, beğeniyorsa içinde tutsun madem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?