• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sorum vardı

Al benden de o kadar.Ben kadınlarda bile böyle şeylere tahammül edemiyorum,ablam çok yapardı ben hale yola getirdim artık yanımda yapmıyor.Hele bir de söz konusu kişi erkek ise camdan atasım gelir.:6:
Yalnız konu sahibinin sevgilisi bana o abazan falan gelmedi,yani o hocayla ilgili söylediğinde kötü bir niyet,kıskanılacak bir durum yok bence.

Demek istediğimi anladıgınız için çok teşekkürler:)

Laf arasında hiç kimse böyle seylerden bahsetmez mi ki?

Ne yalan söyleyeyim bazen benim gözüm takılır güzel bir çantaya,elbiseye...
Gösteririm hemen. Benim sevgilim; "amaaan bize ne başkasının çantasından ben sana daha güzellerini alırım" der konu kapanır.

Al benden de o kadar.Ben kadınlarda bile böyle şeylere tahammül edemiyorum,ablam çok yapardı ben hale yola getirdim artık yanımda yapmıyor.Hele bir de söz konusu kişi erkek ise camdan atasım gelir.:6:
Yalnız konu sahibinin sevgilisi bana o abazan falan gelmedi,yani o hocayla ilgili söylediğinde kötü bir niyet,kıskanılacak bir durum yok bence.

Çocuk kötü niyetiyle söylemiyor konu sahibi belirtti. Ama ne bileyim ben de kimseye yakıştıramıyorum böyle bir şeyi. Hele bir erkeğe hiç :27:
Bi de ben biraz tahammülsüzüm galiba.. :52:

inceleyecekse hemcinslerini incelesin. ben istemem eşim yanımdayken başka kızların üstünü başını incelesin bir de üstüne bana söylesin. sana ne derim. erkekleri incelesin sorun değil. :D

Yani aslında bu güzel olan seyi takdir etmek gibi bi şey cinsel olarak falan bakmadıgını biliyorum cünkü ben d emeselâ erkek olsun kız olsun güzel giyinen insan severim.. Ne bilim işte..
Teşekkürler:)

Çocuk kötü niyetiyle söylemiyor konu sahibi belirtti. Ama ne bileyim ben de kimseye yakıştıramıyorum böyle bir şeyi. Hele bir erkeğe hiç :27:

Ben de biraz tahammülsüzüm aslında ama kötü niyetle bakmadıgına da eminim aslında ama burda okadar konu okuyorumki kafam bulandı :)

Ne yalan söyleyeyim bazen benim gözüm takılır güzel bir çantaya,elbiseye...
Gösteririm hemen. Benim sevgilim; "amaaan bize ne başkasının çantasından ben sana daha güzellerini alırım" der konu kapanır.

Sevgilinizin okonuya ilgisi yok demekki,çok mutlu olun inşallah :)

Ee bunu biz kızlar çok yapmıyo muyuz? Gayet normal bi'şey yani erkek yapınca niye anormal olsun.

Hocanı kıskandıysan ki çocuk çok normal bi'yorum yapmış sorun sende diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Hakan Akkaya'nın sevgilisinin yerine koysak ya bi kendimizi,o zaman halimize şükrederiz.Ay adamla yemeğe gidecen,gelecek sana o ayakkabı o elbiseye uymuş mu,ne bu halin senin diyecek.O etek geçen senenin modasıydı,hem senin basenlerin var yatay çizgili giymemen gerek diyecek.:27::27:Ayy katil olur insan valla,işte bu nedenle modacılar genelde gay oluyor.
(Bu arada konu sahibi:İçini ferah tut,ve sevgilinin bu özelliğine iyi tarafından bak.Mesela bu ayrıntıcılığı,estetiğe,modaya verdiği önem ince ruhunun göstergesi olabilir.Daha romantiktir,birçok erkeğin aksine ayrıntıya değer verir,seni daha iyi anlar,iyi giyinmeyi bilir,senle alışveriş yapmayı sorun etmez,çiçeklerden hoşlanır,odun değildir vs:1:)

Ee bunu biz kızlar çok yapmıyo muyuz?

Hocanı kıskandıysan ki çocuk çok normal bi'yorum yapmış sorun sende diye düşünüyorum.

Hocamı kıskanmadım aslında da burda okadar konu okuyorumki kafama takılıyor işte ama beni anladıgınız ve olumlu yorumunuz için çok teşekkürler:)

Hakan Akkaya'nın sevgilisinin yerine koysak ya bi kendimizi,o zaman halimize şükrederiz.Ay adamla yemeğe gidecen,gelecek sana o ayakkabı o elbiseye uymuş mu,ne bu halin senin diyecek.O etek geçen senenin modasıydı,hem senin basenlerin var yatay çizgili giymemen gerek diyecek.:27::27:Ayy katil olur insan valla,işte bu nedenle modacılar genelde gay oluyor.
(Bu arada konu sahibi:İçini ferah tut,ve sevgilinin bu özelliğine iyi tarafından bak.Mesela bu ayrıntıcılığı,estetiğe,modaya verdiği önem ince ruhunun göstergesi olabilir.Daha romantiktir,birçok erkeğin aksine ayrıntıya değer verir,seni daha iyi anlar,iyi giyinmeyi bilir,senle alışveriş yapmayı sorun etmez,çiçeklerden hoşlanır,odun değildir vs:1:)

Hahhahaha ay cok güldürdünüz beni :))
Ayy alttaki yazdıklarınıza bayıldım çok tesekkür ederimm :)<3

Back
X