• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sorum varr

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Merhaba arkadaslar. Kuzenim esiyle iliski yasadiktan 3 gun sonra gebelik testi yaptirmis, yani korunmuslar ama sanirim kontrol icin gittiginde bhcg testi de yapilmis, sonucta bhcg<1.2 diyor. Testi de yeni fark ettik hormon testine bakarken, regli gecikmis cunku. Bu bhcg kac gun sonra kesin sonuc veriyor kanda ? Bebis geliyor olabilir mi :) o pek istemiyor gerci ama ben heyecan yaptim. Internetten baktik deger 2den kucukse gebelik yokmus, ama iliskiden 3 gun sonra yapilirsa da kesin sonuç verir mi ?

Bildiğim kadarıyla 5 ten küçük değerler sayilmiyor ilişkiden bir hafta sonra falan gebelik kanda kesinlesebiliyor bhcg gün aşırı 2 katına çıktı mi gebelik var sayılıyor

Internetten baktik bazi sitecabuk ilk gun bile belli olur kanda gibi seyler gorunce garipsedim ben de. Ben de olabilecegini dusunuyorum. Dollenme olacak da hormon kanda artacak da derkenn
Adet tarihinden bir hafta kadar once kanda belli olur. İliskiden sonra okadar cabuk belli olani hic bilmiyorum:)

Adet tarihinden bir hafta kadar once kanda belli olur. İliskiden sonra okadar cabuk belli olani hic bilmiyorum:)
Ayni fikirdeyim :) o henuz evliligi tam yasayamadigi icin cocuk dusunmuyor gergin o yuzden. Ama korundugu halde bebek gelecekse vardir bi hayir herhalde. Bu hafta bi gidip tekrar baktirsin bakalim o halde

Back
X