- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
- Konu Sahibi 1papatyaaa
Kızlar 9 aydir istiyoruz ama olmuyor, hormon testi vajinal muayene yapıldı bir sorun yok niye olmuyor bilmiyorum çok üzülüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir yıla kadar doktorlar bunu infertilite olarak görmüyor. zaten sağlıklı çiftlerin %90’ı bir yıl içinde gebe kalabiliyor. eşinizde de sizde de bir sorun görmediyse doktorlar denemeye devam etmekten baska sansınız yok maalesef. rahim filmi çektirmediyseniz bir yılın sonunda çektirmenizi de öneririm. tüplerde tıkanıklık da olabilir.Kızlar 9 aydir istiyoruz ama olmuyor, hormon testi vajinal muayene yapıldı bir sorun yok niye olmuyor bilmiyorum çok üzülüyorum
Akışına bırak lütfen. Düşününce olası gelmiyor heralde. Partnerinizde test yapsın bir sorun yoksa yumurtlama hesabıyla devam et ama sürekli düşünürsen stres yaparsın stres zaten olmama sebeplerinden biri. Rahatla günlük hayatına bak gerisi kendiliğinden gelirKızlar 9 aydir istiyoruz ama olmuyor, hormon testi vajinal muayene yapıldı bir sorun yok niye olmuyor bilmiyorum çok üzülüyorum
İnşallah olur canım ya sürekli test yapmaktan yoruldum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSebepsiz infertilite denilen lanet bir tanı var malesef bu platform’da tanıdığım bir bayan 13 sene sebepsiz olmamıştı sayısız tüp bebek deneyimi vardı ne esnde ne kendisinde sorun yoktu sonrasında oldu tabi yani içini karartmak için söylemiyorum yanlış anlama daha yeni evlisin allahın izniyle olacak inşallahBenimde sebepsiz sorun yok 2.5 senedir olmuyor sayısız aşılama tedavisi denedik beklemedeyim bakalım
![]()
İnşallah olur canım ya sürekli test yapmaktan yoruldum, Rabbim isteyenSebepsiz infertilite denilen lanet bir tanı var malesef bu platform’da tanıdığım bir bayan 13 sene sebepsiz olmamıştı sayısız tüp bebek deneyimi vardı ne esnde ne kendisinde sorun yoktu sonrasında oldu tabi yani içini karartmak için söylemiyorum yanlış anlama daha yeni evlisin allahın izniyle olacak inşallahBenimde sebepsiz sorun yok 2.5 senedir olmuyor sayısız aşılama tedavisi denedik beklemedeyim bakalım
![]()
Cektirmedim bir yıl olsun çektiricem inşallahbir yıla kadar doktorlar bunu infertilite olarak görmüyor. zaten sağlıklı çiftlerin %90’ı bir yıl içinde gebe kalabiliyor. eşinizde de sizde de bir sorun görmediyse doktorlar denemeye devam etmekten baska sansınız yok maalesef. rahim filmi çektirmediyseniz bir yılın sonunda çektirmenizi de öneririm. tüplerde tıkanıklık da olabilir.
Rabbim nasib'i müyesser eylesin hepimize inşallahBende yaptım şimdi test kocaman negatif![]()
Rahim filmi cekilmenizi öneririm benimde uzun bi zamandır ikinci gebelik oluşmuyodu. Hormon tahlillerim vajinal usg ye göre her şey normaldi eşimin sperm testi de normal geldi rahim filmi cekildim sağ tüpüm tıkalıymış meğerKızlar 9 aydir istiyoruz ama olmuyor, hormon testi vajinal muayene yapıldı bir sorun yok niye olmuyor bilmiyorum çok üzülüyorum
Bazı kişiler çok acılı diyor birde nerde ve ne kadara çektirdiniz acabaRahim filmi cekilmenizi öneririm benimde uzun bi zamandır ikinci gebelik oluşmuyodu. Hormon tahlillerim vajinal usg ye göre her şey normaldi eşimin sperm testi de normal geldi rahim filmi cekildim sağ tüpüm tıkalıymış meğer![]()
Ben kısa bi işlem olduğu için devlette cektirmek istedim başta izmir şehir hastanesine gittim cihaz yokmuş ege üniye atatürk eğitim araştırmaya boşuna gitme ordaki cihazlarda sorunluymuş bize hasta yönlendiriyolar bi çiğli eğitim araştırmaya bakabilirsin demişti dr. Oraya da ben güvenmiyorum daha önce yüksek tansiyon için gitmiştim kardiyoloji ile ilgili cihazları bpzuktu hep. Sonra özelde cektirdim bu ay başında 9 bin lira tuttu. Sedasyon ile uyutuyolar. İşlem bitimi uyandım sağ kasığımdan dizime kadar gelen ciddi bi ağrı yaşadım dikloron yaptı hemşire sağ olsun anlamıştım sağ da bi problem varmış diye zaten orda. Sonra bi saat dinlendirip doktora cıkardılar. Dr um söyledi sağ tüpüm tıkalı olduğunu ama açmayı başarmış sağolsunBazı kişiler çok acılı diyor birde nerde ve ne kadara çektirdiniz acaba
Çok geçmiş olsun canım, teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Eğer bir yıl geçince olmazsa bende çektirmek istiyorum inşallah buna gerek kalmazBen kısa bi işlem olduğu için devlette cektirmek istedim başta izmir şehir hastanesine gittim cihaz yokmuş ege üniye atatürk eğitim araştırmaya boşuna gitme ordaki cihazlarda sorunluymuş bize hasta yönlendiriyolar bi çiğli eğitim araştırmaya bakabilirsin demişti dr. Oraya da ben güvenmiyorum daha önce yüksek tansiyon için gitmiştim kardiyoloji ile ilgili cihazları bpzuktu hep. Sonra özelde cektirdim bu ay başında 9 bin lira tuttu. Sedasyon ile uyutuyolar. İşlem bitimi uyandım sağ kasığımdan dizime kadar gelen ciddi bi ağrı yaşadım dikloron yaptı hemşire sağ olsun anlamıştım sağ da bi problem varmış diye zaten orda. Sonra bi saat dinlendirip doktora cıkardılar. Dr um söyledi sağ tüpüm tıkalı olduğunu ama açmayı başarmış sağolsun
Merhaba öncelikle bende çekinmiştim şubata ayında şükür açıkmış tüplerim biliyordum emin olmak için çekindim bende yaklaşık 16 aylık evliyim ilk 2ay normal przetf geri çekilme korunduk onun dışında herhangi birşey kullanmadım evlendikten iki ay sonra çocuk düşünüyorduk gittik testler vs vitaminlere baktırdık sprm testleri vs ikimizde de bir problem çıkmadı bana b12eksikliği için iğne ve folik asit verdi düzenli kullandım bi süre sonra folik asidi bıraktım çok nadir arada atıyordum b12iğnesinide aylık kullanımına geçince gitmedim yani gebelik vs olur anlamam zararı olmasın gibisiyle neysse ben şubatta hsg çekindim son sat 24 Mart 6gün sürüyor 1,2,3,4,5,,6,sına kadar yumurtlama 5inde çatlama gösteriyor takvimde ben 1inde birleşme ve 7sinde birleşme yaşadım onlarda da orta gebe ihtimali yazıyordu ve benim bata 4gün kaldı kasıklarımda Ağrı yani regl gününü bekliyorum inşallah umutla bir bekleyişBazı kişiler çok acılı diyor birde nerde ve ne kadara çektirdiniz acaba
Çok teşekkür ederim. İnşallah gerek kalmaz gebelik haberini alırız, şayet gerek duyulsa bile öncelik biz kadınların anne adaylarının sağlığı için önemli bi tetkik hsg. Güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla ❤Çok geçmiş olsun canım, teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Eğer bir yıl geçince olmazsa bende çektirmek istiyorum inşallah buna gerek kalmaz![]()
4 yıllık sebepsiz infertilite deniliyordu bize de. Sebepler tüp bebekte çıkabiliyor. Bizde çok kesin olmamakla beraber fikir sahibi olduk. Başka merkaz ve labda denersem kesinleşecek.Kaliteli dolu yumurta, kaliteli embriyo, tutunma problemleri vs tüp bebekte bilebilirsiniz. Aşılama ile vakit kaybetmemeyi tüpe gitmeyi tavsiye ederim.Sebepsiz infertilite denilen lanet bir tanı var malesef bu platform’da tanıdığım bir bayan 13 sene sebepsiz olmamıştı sayısız tüp bebek deneyimi vardı ne esnde ne kendisinde sorun yoktu sonrasında oldu tabi yani içini karartmak için söylemiyorum yanlış anlama daha yeni evlisin allahın izniyle olacak inşallahBenimde sebepsiz sorun yok 2.5 senedir olmuyor sayısız aşılama tedavisi denedik beklemedeyim bakalım
![]()
İnşallah vardır canım Allah gönlündekini versin inşallah, Rabbim bekleyen isteyen kim varsa nasip etsin insan öyle çok yoruluyor ki bu süreçte ve daha bişey de yapmadım sadece yumurta takibi yapıyorum, eşim henüz test vermedi. Ben tekrar gitcem doktora hormonlara bakicak adetin 2. günü inşallah bir sorun yoktur ama varsada doktor görsün ve tedavisini uygulasın inşallahMerhaba öncelikle bende çekinmiştim şubata ayında şükür açıkmış tüplerim biliyordum emin olmak için çekindim bende yaklaşık 16 aylık evliyim ilk 2ay normal przetf geri çekilme korunduk onun dışında herhangi birşey kullanmadım evlendikten iki ay sonra çocuk düşünüyorduk gittik testler vs vitaminlere baktırdık sprm testleri vs ikimizde de bir problem çıkmadı bana b12eksikliği için iğne ve folik asit verdi düzenli kullandım bi süre sonra folik asidi bıraktım çok nadir arada atıyordum b12iğnesinide aylık kullanımına geçince gitmedim yani gebelik vs olur anlamam zararı olmasın gibisiyle neysse ben şubatta hsg çekindim son sat 24 Mart 6gün sürüyor 1,2,3,4,5,,6,sına kadar yumurtlama 5inde çatlama gösteriyor takvimde ben 1inde birleşme ve 7sinde birleşme yaşadım onlarda da orta gebe ihtimali yazıyordu ve benim bata 4gün kaldı kasıklarımda Ağrı yani regl gününü bekliyorum inşallah umutla bir bekleyiş![]()
İnşallah hiç bir problem yoktur varsada ufak olsun hemen hallolsun en güzeli en hayırlısı olsun zor birler beklemek bilirim Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versinİnşallah vardır canım Allah gönlündekini versin inşallah, Rabbim bekleyen isteyen kim varsa nasip etsin insan öyle çok yoruluyor ki bu süreçte ve daha bişey de yapmadım sadece yumurta takibi yapıyorum, eşim henüz test vermedi. Ben tekrar gitcem doktora hormonlara bakicak adetin 2. günü inşallah bir sorun yoktur ama varsada doktor görsün ve tedavisini uygulasın inşallah
Amin canım sağolİnşallah hiç bir problem yoktur varsada ufak olsun hemen hallolsun en güzeli en hayırlısı olsun zor birler beklemek bilirim Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin