Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bugün ağda yaparken fark ettim ya alt kısımlara doğru genital bölgem pul pul olmuş derisi beyaz gibi bi renk olmuş acayip kurumuş dökülüyo bu neden oldu ne yapmam gerekior
zaten mantar vardı ama bende 1 ayıdr felan olmuyodu umarım mantar diildir ( düğünüme de az kaldı şurda bepanten sürdüm bakalım iyi gelcek mi umarım sadece kuruluktur teşkekrüler kızlarr
ağdadan sonra olduğunu belirtmişsiniz buda demektirki aşırı tahriş olmuş derin soyulup tekrar yenilenecek korkacak bişey yok :) benimde derim hassas olduğu için bu sorunu sıksık yaşıyorum . kullandığınız ilaç iyi gelir veya vazelin kullanın derinin çabucak değişmesi için yardımcı olur yumuşatır.fakat vazelin alırsanız katkılı olmasın beyaz renkli olanını alın. geçmiş olsun:))