• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sorunum varr

adasah

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
40
0
16
35
Diyarbakır
arkadaslar benm bi sıkıntım var bna yardımcı olursanz cok sevinirim. Benm eşim hep arkadaşlaryla dışarda evdn sabh cıkıyor gece geliyr evde babasyla hep tartsylar eve baglanması için muska yapsam günahmıdır acaba? :43: kavgalarndan cok yoruldm artk

arkadaslar benm bi sıkıntım var bna yardımcı olursanz cok sevinirim. Benm eşim hep arkadaşlaryla dışarda evdn sabh cıkıyor gece geliyr evde babasyla hep tartsylar eve baglanması için muska yapsam günahmıdır acaba? :43: kavgalarndan cok yoruldm artk

konu yanlış yerde kadın doğum kısmına açmışsınız

konuya gelince de bence muskadan önce eşinizle bir konuşun. birde anladğım kadarıyla kayınvaliden ve kayınpederin ile oturuyorsun. ayrı eve çıkma imkanınız varsa öyle daha huzurlu olacağınıza inanıyorum

Back
X