Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar benm bi sıkıntım var bna yardımcı olursanz cok sevinirim. Benm eşim hep arkadaşlaryla dışarda evdn sabh cıkıyor gece geliyr evde babasyla hep tartsylar eve baglanması için muska yapsam günahmıdır acaba? kavgalarndan cok yoruldm artk
arkadaslar benm bi sıkıntım var bna yardımcı olursanz cok sevinirim. Benm eşim hep arkadaşlaryla dışarda evdn sabh cıkıyor gece geliyr evde babasyla hep tartsylar eve baglanması için muska yapsam günahmıdır acaba? kavgalarndan cok yoruldm artk
editörler taşırlar görünce =) yeni üyesiniz sanırım. bir dahakine dikkat edin ama yeni üyelere değil de tecrübeli üyeler yanlış açınca ceza puanı sistemi var
konuya gelince de bence muskadan önce eşinizle bir konuşun. birde anladğım kadarıyla kayınvaliden ve kayınpederin ile oturuyorsun. ayrı eve çıkma imkanınız varsa öyle daha huzurlu olacağınıza inanıyorum