Bir sosyal medya sorunsalı...

Hem 1 aylık birliktelik hem de 32 yaşında sorunsal kelimesini kullanan biriyle ilişkisini açıklamayacak kadar olgun.

Bu konu uzerine baktim ki facebookta iliskisi yok olarak gorunuyor durumum. 6 senedir evliyim.
Takilmayin bunlara.
Yasiniz kac?

Eşimle 27 yaşında ilişkiye başladık facebookta “ilişkisi var” yapmadık hiçbir zaman 30 yaşında evlendik yine “evli” yapmadık.
Ne gerek var! Sosyal medyayı bu kadar kafanıza takmayın lütfen yapsa ne olur yapmasa ne olur...
Gözü dışardaysa o “ilişkisi var” yazısı varken bile yapar malesef...

İlerisini düşünmüyordur o kişiyle,gelecek kısmetlerini de geri çevirmiyordur.

Arkadaşlar merhaba. Bir ilişki düşünün 1aydan beridir birliktesiniz. Ama kendisinin hala Facebook ilişki durumu "ilişkisi yok". Sosyal medyayı kullanan biri. Ayrıca evliliği düşünen yaşı 32 bir beyefendi. Ancak bu davranışının sebebini cozemedik. Fikir verir misiniz? Siz ne düşünürsünüz? Ağırbaşlı gayet oturaklı bu bey hakkında? Teşekkürler.
1ayda neyin ne ilanini etcek acaba?agirbasli gayet oturakli dediginiz gibi."

Arkadaşlar merhaba. Bir ilişki düşünün 1aydan beridir birliktesiniz. Ama kendisinin hala Facebook ilişki durumu "ilişkisi yok". Sosyal medyayı kullanan biri. Ayrıca evliliği düşünen yaşı 32 bir beyefendi. Ancak bu davranışının sebebini cozemedik. Fikir verir misiniz? Siz ne düşünürsünüz? Ağırbaşlı gayet oturaklı bu bey hakkında? Teşekkürler.
Artık facebook hakkında kısmı fln unutuldu orada ne yazdığını onemseyecek yada orada ilişkisi var yapayım diye düşünmeyecek kadar olgun olduğunu kendiniz soylemissiniz zaten... 32 yasinda bi adamın 1 aylık ilişkisi için işi yokmuş gibi bu güncellemeleri yapması daha saçma olmaz mı? Ama diyorsanız ki benimle gizli buluşuyor benimle olan fotoğraflari paylaşmaktan kaciniyor ben paylaşınca görmezden geliyor yada beni sosyal hesaplarına eklemiyor o zaman şüphelenirsiniz kendisinden.

Bence adam farkında bile değil. Facebook hesabım var ama ayda yılda bir açıp bakıyorum bi şey var mı diye. Çok kafaya takıyorsan sor neden ilişkisi yok yazıyor diye, ama yaşadığınız şey flört değil gerçek bir iliskiyse, 1ay ilişki demek için çok kısa geldi bana

Back
X