• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir süredir herkes gibi...

Sadece kuyruğu dik tutmaya çabalıyor. Sosyal medya hepimizi belli ölçülerde erişilebilir kıldı mutlaka ortak arkadaşlarınız vardır, ortak beğenileriniz vardır bir çeşit erkeklik gururunu kurtarma çabası bu pek çok erkekte gözlemlediğim bir durum.
Şimdi ben sana onun şu an ki hayatından bir kesit sunayım;
-Of be abi dünya varmış.
-Rahat rahat takılıyorum bekarlık sultanlık abi kim ne derse desin.
-Akşam bir şeyler içelim kafam dağılsın.
-(bir büyük içilir) Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses eşliğinde Gmelan'a nemrudun kızı sıfatının yakıştırılması, ben ne üzülcem abi o üzülsün, bizi bitirdi ve kapanış.
yoruma gel :cool:bayıldım. diyecek söz yok.

Hayata devam etmeye çalışıyor işte kendince. Belki yeni bir aşk arıyordur unutmak için.

seni unutttum sallamıyorum hayat bana güzel gelsin kızalr gitsin kızlar modu.....eski eşimin suan yaptığı seyin aynısı.bırak kendi ortamında filizlensin canım,cücüğü bir gün düşer,sallama değmez.

Hayata devam etmeye çalışıyor işte kendince. Belki yeni bir aşk arıyordur unutmak için.
Aramanında bir edebi ve adabı vardır. Hayatı boyunca mutlu olur umarım :)
seni unutttum sallamıyorum hayat bana güzel gelsin kızalr gitsin kızlar modu.....eski eşimin suan yaptığı seyin aynısı.bırak kendi ortamında filizlensin canım,cücüğü bir gün düşer,sallama değmez.
Karaktersizlik diz boyu :)

Aramanında bir edebi ve adabı vardır. Hayatı boyunca mutlu olur umarım :)
Öyle tabi. Ayrılık acısıyla saçmalıyor olabilir. Kendine gelirse utanır bile belki. Diğer ihtimal gerçek karakterinin bu olduğu ama 3 senede anlardin diye düşünüyorum. Bence ayrılık acısı yalpalatmis eski sevgilini. Bir sure ondan uzak durman iyi olur canını sıkar bu halleri.

Yalvarmasının sebebi son derece haksız olması ve hatasını o an anlamasıydı. Ve hatta yalvarmasını zerre istemedim ve saygılı şekilde onu bitirdim. Artık olmayacağını ve birbirimizi kırmadan yolumuzu almamız gerektiğini son derece dile getirdim. Özelliklede bana yalvarmasından önceki kelimelerine geleyim, ''Senin keçi inadınla başa çıkamam.'' ''Çok fedakarlık yaptım artık karşılığını alamıyorum.'' ''Biterse bitsin.'' dedi. Bende böyle düşünmene çok sevindim. Çok mantıklı olmuyor ve anlaşamıyoruz anlaşmamıza sevindim dedim. Ve sonra bu yalvarışlara geçti. Takıldığım konu zaten bu değil. Hayatına herkes devam etmeli. Onun asla acı çekmesini istemiyorum onu buda biliyor çünkü saygılı şekilde bitti.

Fakat bu ayrılık sonraki davranışları çok gözüme battı. Benimleyken bambaşka biri olan kişinin şu an ki hareketlerini gördükçe sanki heba ettiğim ömrüme acıyor gibi oldum. Çünkü ben insanı olduğu gibi isterdim. Olması gerektiği gibi. Bunun için fikir almak istemiştim bu davranışlarından dolayı. Şimdi diyeceksiniz ''Hiç anlaşılmayacak gibi değil ki bak apaçık ortada.'' diye... Evet anlaşılmıyormuş beynim oldukça durmuş ki o yüzden yazmak istediğim. Değerli yorumunuz için çok teşekkürler..

Güzel gözlemlemişsiniz gerçekten :)
Anlıyorum.İlişkiniz bu şekilde bittiyse size karşı hala bir şeyler hissediyor olabilir ve şuan ki amacı dikkat çekmek sanırım.İnsanlar bazen dikkat çekmeye çalışırken böyle saçmalayabiliyor ne yazık ki.Kafanıza takmakta haklısınız,insan çok iyi tanıdığı daha doğrusu tanıdığını zannettiği birinin aslında hiç de sandığı gibi biri olmadığını anlayınca üzülüyor.Ama artık yapacak bir şey yok ne yazık ki olan olmuş,ilişki bitmiş ve zamanı geri alamazsınız.Şuan yapmanız gereken en güzel şey hiç ona bakmamak.Bırakın ne yapıyorsa yapsın,ilgilenmeyin.Çünkü baktığınız sürece sinirleriniz bozulacak.

Öyle tabi. Ayrılık acısıyla saçmalıyor olabilir. Kendine gelirse utanır bile belki. Diğer ihtimal gerçek karakterinin bu olduğu ama 3 senede anlardin diye düşünüyorum. Bence ayrılık acısı yalpalatmis eski sevgilini. Bir sure ondan uzak durman iyi olur canını sıkar bu halleri.
Sanırım ilk dediğin doğru olabilir. 3 yıl içinde anlardım yoksa. Allah utanma duygusu yazdıysa neden olmasın gelir elbet. Onu sosyal hayata atan benim. Twitterıymış, swarm mış, tumblrıymış hepsi sayemde atıldı. Ve sonuna bak dengesizlik bu olsa gerek.

Anlıyorum.İlişkiniz bu şekilde bittiyse size karşı hala bir şeyler hissediyor olabilir ve şuan ki amacı dikkat çekmek sanırım.İnsanlar bazen dikkat çekmeye çalışırken böyle saçmalayabiliyor ne yazık ki.Kafanıza takmakta haklısınız,insan çok iyi tanıdığı daha doğrusu tanıdığını zannettiği birinin aslında hiç de sandığı gibi biri olmadığını anlayınca üzülüyor.Ama artık yapacak bir şey yok ne yazık ki olan olmuş,ilişki bitmiş ve zamanı geri alamazsınız.Şuan yapmanız gereken en güzel şey hiç ona bakmamak.Bırakın ne yapıyorsa yapsın,ilgilenmeyin.Çünkü baktığınız sürece sinirleriniz bozulacak.
Çok teşekkürler öyle yapacağım.

Ben unuttum yoluma bakıyorum demek istiyor.
Sizin büyük ihtimalle hesaplarına baktığınızı biliyor.
Ya da ayrılığınızın acısını böyle çıkarmaya çalışıyor.

Kuyruk acısı demeyecegim. Cünkü suan yapmaya calistigi sey, daha önce isteyipte yapamadigi seylerin acıga cıkması. Bir nevi bastırılmıs duygular. Hayatına tabikide devam edecek bu cok normal, ama böyle ergence davranıslar bana saygısızlık olarak geliyor. Hele ki uzun bir iliskinin bitisinin ardından insan daha da saygın davranmalı. Karakter meselesi sanırım...

Hanı var ya bı laf:
BEN ADAMI AYRILIRKEN TANIRIM :):):) Aklıma o geldı
Bence terkedılmeyı hazmedemeyen ergen erkek trıbı tek derdı senı catlatmak kıskandırmak hepsı bu:)

Ayrıldıktan sonraki hayatlarında degismemelerini istiyoruz ki bize geçmişle ilgili pismanlik yaşanmasınlar..

Böyle birşey yok.. değişecek..

Dünyanın en güzel kızı ile evlense de biz diyeceğiz ki hani hani sarisinlari sevmiyodu pis yalancı.

İşinde gücünde olsa nerde o özgür ruhlu adam piiii maddiyatci olmuş biliyodum zaten.

Aslında degistiklerini gördükçe ayrılma acısı hafifliyor ve içten içe rahatliyoruz. İyiki bitti diyoruz.. birazda bundan takip ediyoruz beni rahatlatacak bişey versin bana.

Beyin iyiki bitti demek istiyor ama Kalbimiz kırılmamak istiyor..

Olmuyor.

Ondan soğumak lazım ki hayatınızdan tam olarak çıksın.

Ay uzattım. İnşallah unutmaniz kolay olur ve cok mutlu olursunuz yakın zamanda.

Cok tanidik geldi.
Benim 2 senelik iliskimi bitireli nerdeyse 2 sene olucak.
Ayrilma sebebimiz: aldatma & guvensizlik. Aldatildim bildgin.
Gel gorki ' pahali parfumler bi kenara, insan guven kokmali' / 'ben savasirdim, ama sen savasmaya dgmezsin' gibi gibi yazilari whatsapp durumu yapan kisi yine o.
Komik degilmi?
Aciyorum sadece, gulup geciyorum.

Kıskanç bir insan mıydınız bilmem ama sizi şuanda çileden çıkarmaya çalışıyor.
O nasıl sizi takip ediyorsa sizin de onu takip ettiğinizi adı gibi biliyor.
Yani siz o kızlara yürümesine bir susup iki susup sonunda ehh yeter be diyerek ya onun gibi sosyal medyadan mesaj vereceksiniz ya da dayanamayıp ona yazacaksınız. Küfür dahi yazsanız o bunu konuşma başlangıcı olarak kabul edecek ve siz ayrıldığınız halde iletişime tekrardan geçmiş olacaksınız.
Sosyal medyadan onun istediği tarzda paylaşımlar yapmamanız çok güzel.
O siz yokmuşsunuz gibi davranıyorsa siz de hiç olmamış, hayatınızda hiçbir şey değişmemiş gibi davranmaya devam etmelisiniz. Çizginizi koruyun.
Barışmak istemeseniz dahi de onun size sessiz kalırsanız ulaşacağına bayağı yüksek ihtimal veriyorum ben.
Test edildi, şahsım tarafından onaylandı :)

Sizi iyi tanıyor.Sizi nerden vuracağını da iyi biliyor. Çırpınıyor anlayacaginiz. Kafanıza hiç takmayin. Herkes layigini bulur. İlerlemek lazim.Sizin de ilerlemeniz lazim.Takilirsaniz olduğunuz yerde sayarsiniz. Hakkınızda hayırlısı.

Kuyruk acısı demeyecegim. Cünkü suan yapmaya calistigi sey, daha önce isteyipte yapamadigi seylerin acıga cıkması. Bir nevi bastırılmıs duygular. Hayatına tabikide devam edecek bu cok normal, ama böyle ergence davranıslar bana saygısızlık olarak geliyor. Hele ki uzun bir iliskinin bitisinin ardından insan daha da saygın davranmalı. Karakter meselesi sanırım...
Evet işte bu bende böyle diyorum. Acı vs değil. İşini edebiyle adabıyla yapmalı bence.

Ayrıldıktan sonraki hayatlarında degismemelerini istiyoruz ki bize geçmişle ilgili pismanlik yaşanmasınlar..

Böyle birşey yok.. değişecek..

Dünyanın en güzel kızı ile evlense de biz diyeceğiz ki hani hani sarisinlari sevmiyodu pis yalancı.

İşinde gücünde olsa nerde o özgür ruhlu adam piiii maddiyatci olmuş biliyodum zaten.

Aslında degistiklerini gördükçe ayrılma acısı hafifliyor ve içten içe rahatliyoruz. İyiki bitti diyoruz.. birazda bundan takip ediyoruz beni rahatlatacak bişey versin bana.

Beyin iyiki bitti demek istiyor ama Kalbimiz kırılmamak istiyor..

Olmuyor.

Ondan soğumak lazım ki hayatınızdan tam olarak çıksın.

Ay uzattım. İnşallah unutmaniz kolay olur ve cok mutlu olursunuz yakın zamanda.
Yeterince soğudum midem kaldıramaz hale geldi :)

Kıskanç bir insan mıydınız bilmem ama sizi şuanda çileden çıkarmaya çalışıyor.
O nasıl sizi takip ediyorsa sizin de onu takip ettiğinizi adı gibi biliyor.
Yani siz o kızlara yürümesine bir susup iki susup sonunda ehh yeter be diyerek ya onun gibi sosyal medyadan mesaj vereceksiniz ya da dayanamayıp ona yazacaksınız. Küfür dahi yazsanız o bunu konuşma başlangıcı olarak kabul edecek ve siz ayrıldığınız halde iletişime tekrardan geçmiş olacaksınız.
Sosyal medyadan onun istediği tarzda paylaşımlar yapmamanız çok güzel.
O siz yokmuşsunuz gibi davranıyorsa siz de hiç olmamış, hayatınızda hiçbir şey değişmemiş gibi davranmaya devam etmelisiniz. Çizginizi koruyun.
Barışmak istemeseniz dahi de onun size sessiz kalırsanız ulaşacağına bayağı yüksek ihtimal veriyorum ben.
Test edildi, şahsım tarafından onaylandı :)
Güzel cevabın için çok teşekkürler. İnanır mısın bilmem ama pek kıskanç olduğum söylenemez. Yani kıskançlık olurduda şu 3 yıl içinde inan bana kıskançlık yüzünden ne kavga etmişizdir ne konuşmuşuzdur. Öyle seviyeli bir ilişkiydi. Çünkü ben basit, gereksiz şeyleri sorun eden bir insan değilim. Kıskansamda bunu küfür ederek argo kelimeler kullanarak hayatta dile getirmezdim. Çünkü ayrılma esnasında o kadar sakin konuştum ki her kelimemde buram buram saygı kokuyordu.
Ve benim nasıl huyum varsa içim içimi yese bile hayatta yazmam. Ellerim kollarımı keser yine adım atmam. Bunu o da çok iyi biliyor.
Twitter, Facebook, İnstagram.. sosyal ağlarda ona karşı zerre bir paylaşımım yok. İçimden de gelmiyor zaten paylaşmak, laf sokmak oldukça ergence.. İnsan olmak evrensel bir olgudur. İnsan olmak insan olanların saygı gösterilmesi gereken bir eylemdir. Zamanla unutur veya sevmekten vazgeçebilirim fakat anılara öyle davranamam.
Bana ulaşmasını tekrar başlamasını şu paylaşımlarından ve göndermelerinden sonra hiç düşünmüyorum. Çünkü gerçekkten dayanılmayacak hal almış.
Bu güzel yorumun için sana ne kadar teşekkür etsem az. Çok sağ ol :)

Back
X