Bir takım kaygılar ve mutsuzluk

bayanlola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
136
63
98
İyi akşamlar herkese.. İçimi dökmek istiyorum ama nasıl yapacağım onu bile bilmiyorum. Kafayı yemiş gibi hissediyorum kafamın içinde bir sürü şey dolanıyor beni yiyip bitiriyor. Sürekli kaygılar bitmek bilmeyen kaygılar.. mutsuz hissediyorum sürekli kafama biseyi takıyorum gün geçtikçe artıyor nasıl normal insanlar gibi olacağım kafaya hiç bişey takmak istemiyorum keşke vurdumduymaz olmayı başarabilsem. Hiç mutlu olamayacak gibi hissediyorum

Desteğe ihtiyacınız varmış gibi duruyor, önce psikolog sonra da bir psikyatristle görüşseniz iyi edersiniz

Normal insanlar gibi demişsiniz ama bilmiyorum bu dünyada kafasına bir şey takmayan insan var mıdır. Herkesin kendine göre kaygıları oluyor. Bu kaygıların üstesinden gelemediğimiz durumda ise profesyonel destek almalıyız. Size de destek almak çok iyi gelecektir bence. Umarım en kısa sürede üstesinden gelirsiniz 🙏🏻

Doktora gidin bu durumlar icin guzel ilaclar var bi donem kullandim faydasi oluyor

İyi akşamlar herkese.. İçimi dökmek istiyorum ama nasıl yapacağım onu bile bilmiyorum. Kafayı yemiş gibi hissediyorum kafamın içinde bir sürü şey dolanıyor beni yiyip bitiriyor. Sürekli kaygılar bitmek bilmeyen kaygılar.. mutsuz hissediyorum sürekli kafama biseyi takıyorum gün geçtikçe artıyor nasıl normal insanlar gibi olacağım kafaya hiç bişey takmak istemiyorum keşke vurdumduymaz olmayı başarabilsem. Hiç mutlu olamayacak gibi hissediyorum
psikolog ve nette kaygılar hakkında kitap yazarsanız bilimsel kitaplar satılıyor. Arkadaşım cok okuyordu.

Ben de böyleyim biraz. Bana çalışmak iyi geliyor. Okulda olduğum zaman aklıma hiçbir şey gelmiyor. Ama evdeyken bir şeyle uğraşmıyorsam boşlukta isem o an bir ton şey gelir aklıma maalesef. Ama sürekli devam etmiyor bu durum oğluma odaklanınca yine unutuyorum. Günlük hayatınızın akışını etkileyecek ve sizi aşırı mutsuz edecek boyuttaysa bu kaygı kesinlikle yardım alın.

Pandemiden dolayı olabilir mi, öncesinde sosyal bir insansanız evde kalmak belki zor gelmiştir sizin için, eğer öyleyse geçici bir süreç biraz daha sabredin ve kendinize fırsatlar oluşturun, vakit ayırın etkinlikler yapın

Normal insanlar gibi demişsiniz ama bilmiyorum bu dünyada kafasına bir şey takmayan insan var mıdır. Herkesin kendine göre kaygıları oluyor. Bu kaygıların üstesinden gelemediğimiz durumda ise profesyonel destek almalıyız. Size de destek almak çok iyi gelecektir bence. Umarım en kısa sürede üstesinden gelirsiniz 🙏🏻
Evet destek almayı çok istiyorum şu pandemi her şeye engel oluyor bir normale dönsek

Back
X