Merhaba hanımlar benim çok büyük bir sorunum var ve kimseyle paylaşamıyorum.sürekli acaba ben eşcinselmiyim yada olurmuyum diye korku içindeyim.evliyim eşimide çok seviyorum bugüne dek hiçbir şekilde kadınlardan hoşlanmadım ama gözümün önüne uygunsuz resimler geliyor ve ben dehşete kapılıyorum bunları düşünmemek için kafamı duvarlara vurasım geliyor.5-6 yaşlarındayken bir kız arkadaşımla cinsel içerikli oyunlar oynamıştık kendimi bunun içinde sürekli suçluyorum acaba takıntımın nedeni bundan olabilirmi??böyle bir sorun yaşayan varmı ben ne yapacağım çaresiz hissediyorum.
Aklina kotu resimler kotu sozler gelen ve bundan korkan kurtulmak isteyen vesvese yazsin google aciklamalar var
Dediğim gibi çocukken kız arkadaşım anne babasını ilişkiye girerken görmüş bizde anne baba olalım derdi ilişkiye girer gibi yapardık acaba yıllar sonra bunlar beni etkiliyor olabilirmi yani bundan dolayı kendimi çok suçluyorum niye böyle birşey yaptım diye
canim tv de bir program vardi orada psikolog sorulari yanitliyordu iste soran kiside kucukken arkadasiyla birseyler yasamis unutamiyirmus utaniuormus felan. psikolog ozman cocuk olduklarini bilmedikleri konttil altonda olmafiklarini ve cinsiyet meselesini yeni tanifiklarini bunun bir cok kisinin yasayabilecegini soylemisti. yani sende biraz takinti olmus. istemedikce canlaniyor vesvese denilir buna. evlendigine gore degilsin haa su varki kadin guzeldir yani soyle bir soz varya ben bile bakarim erkekler neyapsin diye . begeniyo olabilirsin ama bu denin escinsel oldugun anlamina gelmezDediğim gibi çocukken kız arkadaşım anne babasını ilişkiye girerken görmüş bizde anne baba olalım derdi ilişkiye girer gibi yapardık acaba yıllar sonra bunlar beni etkiliyor olabilirmi yani bundan dolayı kendimi çok suçluyorum niye böyle birşey yaptım diye
Biz bir kız arkadaşımla dayısının playboy zulasını patlatmıştık 8-9 yaşındayken. İki kız bayağı bunun üstüne konuşmuştuk her görüşmemizde.Dediğim gibi çocukken kız arkadaşım anne babasını ilişkiye girerken görmüş bizde anne baba olalım derdi ilişkiye girer gibi yapardık acaba yıllar sonra bunlar beni etkiliyor olabilirmi yani bundan dolayı kendimi çok suçluyorum niye böyle birşey yaptım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?