bir takıntım var

ece 10

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
17
2
6
41
Merhaba hanımlar benim çok büyük bir sorunum var ve kimseyle paylaşamıyorum.sürekli acaba ben eşcinselmiyim yada olurmuyum diye korku içindeyim.evliyim eşimide çok seviyorum bugüne dek hiçbir şekilde kadınlardan hoşlanmadım ama gözümün önüne uygunsuz resimler geliyor ve ben dehşete kapılıyorum bunları düşünmemek için kafamı duvarlara vurasım geliyor.5-6 yaşlarındayken bir kız arkadaşımla cinsel içerikli oyunlar oynamıştık kendimi bunun içinde sürekli suçluyorum acaba takıntımın nedeni bundan olabilirmi??böyle bir sorun yaşayan varmı ben ne yapacağım çaresiz hissediyorum.

Eşcinsel sonradan olunmuyor.
Bu zamana kadar ilgi duymadıysanız bundan sonra da duymazsınız.

Okb sin bence

Ama kafamdan bunları atamıyorum kendimi sanki öyleymişim gibi suçlu hissediyorum çocukluğumdaki kız arkadaşımla oynadığım oyunlardan dolayımı böyle hissediyorum acaba

O uygunsuz resimleri nerede gordunuz de gozunuzun onune geliyor? Devamli bu tur resimleri inceleme durumu mu var?

Aklina kotu resimler kotu sozler gelen ve bundan korkan kurtulmak isteyen vesvese yazsin google aciklamalar var

Çok dua ediyorum Allah'a aklıma böyle şeyler gelmesin diye bazen unutuyorum sonra yine en olmadık zamanda aklıma geliyor nasıl kurtulacağım bilmiyorum
Aklina kotu resimler kotu sozler gelen ve bundan korkan kurtulmak isteyen vesvese yazsin google aciklamalar var

Eşcinsel olmaktan korkmak diye bir durum var psikolojide.

Kendi kendinize aşamıyorsanız psikolog desteği almanızı öneririm.

Reactions: KV_
Dalga geçilesi bir durum değil bu,cinsiyet karışıklığı yaşıyor olabilirsiniz kimi çocuk iken kimide ileri ki yaşlarda hisseder bunu,bence etkilenmişsiniz bir şeylerden umarım en kısa sürede düzelir düzelmezse bir psikoğa başvurun.

Dediğim gibi çocukken kız arkadaşım anne babasını ilişkiye girerken görmüş bizde anne baba olalım derdi ilişkiye girer gibi yapardık acaba yıllar sonra bunlar beni etkiliyor olabilirmi yani bundan dolayı kendimi çok suçluyorum niye böyle birşey yaptım diye

o arkadaşınızla görüşüyo musunuz hala? bence görüşmeyi kesin çünkü galiba aklınıza bu sebepten geliyor bazı şeyler.
bu anlattığınızda dolayı olabilir. psikoloğa gitmenizi öneririm

canim tv de bir program vardi orada psikolog sorulari yanitliyordu iste soran kiside kucukken arkadasiyla birseyler yasamis unutamiyirmus utaniuormus felan. psikolog ozman cocuk olduklarini bilmedikleri konttil altonda olmafiklarini ve cinsiyet meselesini yeni tanifiklarini bunun bir cok kisinin yasayabilecegini soylemisti. yani sende biraz takinti olmus. istemedikce canlaniyor vesvese denilir buna. evlendigine gore degilsin haa su varki kadin guzeldir yani soyle bir soz varya ben bile bakarim erkekler neyapsin diye . begeniyo olabilirsin ama bu denin escinsel oldugun anlamina gelmez

Biz bir kız arkadaşımla dayısının playboy zulasını patlatmıştık 8-9 yaşındayken. İki kız bayağı bunun üstüne konuşmuştuk her görüşmemizde.

Çocukken yaptıklarınız, adı üstünde, çocukluk. Cinselliği de öğreneceksiniz.

Bu kadar zaman sonra bu düşünceler aklınıza geliyorsa bir şey tetiklemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…