bir takıntım var

O kızla görüşmüyorum evli oda ćocuğu var onun benim gibi takıntı yaptığını bile zannetmiyorum ben biraz fazla evhamlı biriyim zaten her konuda çok etkileniyorum

Kadınları beğendiğim olur bazen ama keşke bende böyle güzel olsam gibilerinden diğer türlü bir hoşlantım asla olmadı ama niye böyle bir korkum var anlamıyorum

Merhaba hanımlar benim çok büyük bir sorunum var ve kimseyle paylaşamıyorum.sürekli acaba ben eşcinselmiyim yada olurmuyum diye korku içindeyim.evliyim eşimide çok seviyorum bugüne dek hiçbir şekilde kadınlardan hoşlanmadım ama gözümün önüne uygunsuz resimler geliyor ve ben dehşete kapılıyorum bunları düşünmemek için kafamı duvarlara vurasım geliyor.5-6 yaşlarındayken bir kız arkadaşımla cinsel içerikli oyunlar oynamıştık kendimi bunun içinde sürekli suçluyorum acaba takıntımın nedeni bundan olabilirmi??böyle bir sorun yaşayan varmı ben ne yapacağım çaresiz hissediyorum.
1 yıldır üyesin ve sadece 8 mesaj var tuhaf

Çok dua ediyorum Allah'a aklıma böyle şeyler gelmesin diye bazen unutuyorum sonra yine en olmadık zamanda aklıma geliyor nasıl kurtulacağım bilmiyorum
Onemsemeyceksin kurtulmaya calismayacaksin ,kasitli bir sekilde dusunmuyorsan vesvese diyip uzerinde durma sen panuk yaptikca artabilir bak google vesvese yaz videolari izle demek istedigimi anlarsin insaAllah

Merhaba hanımlar benim çok büyük bir sorunum var ve kimseyle paylaşamıyorum.sürekli acaba ben eşcinselmiyim yada olurmuyum diye korku içindeyim.evliyim eşimide çok seviyorum bugüne dek hiçbir şekilde kadınlardan hoşlanmadım ama gözümün önüne uygunsuz resimler geliyor ve ben dehşete kapılıyorum bunları düşünmemek için kafamı duvarlara vurasım geliyor.5-6 yaşlarındayken bir kız arkadaşımla cinsel içerikli oyunlar oynamıştık kendimi bunun içinde sürekli suçluyorum acaba takıntımın nedeni bundan olabilirmi??böyle bir sorun yaşayan varmı ben ne yapacağım çaresiz hissediyorum.

Gördüğünüz resimlerdeki bayanlardan mi etkileniyorsunuz? Bence öyle resimleri görüp cinsellik arzuluyor da olabilirsiniz

Bir doktora görünebilirsiniz, belki de bambaşka şeyler var bilinçaltınızda. İnşallah kurtulursunuz bu düşüncelerinizden bir an evvel...

Bilinçaltına yerleşen olumsuz kayıtlardan korkular doğar.
Çocukken beyninize yüklediğiniz o oyun şimdi sizi etkilemeye başlamış hepsi bu.
Öyle bir eğiliminiz olsaydı önceden fark ederdiniz, sonradan birden patlak vermez.
Sen anlatınca aklıma geldi, bizim komşu kızı da böyle şeyler yapmaya çalışırdı. Bildüğün tacüz mü oluyor bu şimdi

Korkulacak bir şey yok
Sürekli düşündüğünüz için
Beyniniz Size oyun oynuyor
Durumunuz takıntılı bir hal almış
O.K.B olabilirsiniz
En kısa sürede bir uzmandan destek alın
Geçmiş olsun.

Ama kafamdan bunları atamıyorum kendimi sanki öyleymişim gibi suçlu hissediyorum çocukluğumdaki kız arkadaşımla oynadığım oyunlardan dolayımı böyle hissediyorum acaba
:olamaz: bende oynadm o oyunlardan. bide çıplak erkek görnce kıpıtdama bile olmuo bnde ama kadınları görnce daha cazip gelio . bnde mi eşcinselm yoksa :skandal: ama eşimlede cinsel yönden tatmn oluyorm . ay bn neyim bilemedm :KK17:

Eksi de de cok benzer bir baslik var. Tuhaf rastlantı. Neyse.

Doktora gidin, tercihiniz konusunda yardimci olabilecegi gibi bilincalti olayinda da yardimi dokunacaktir.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar beni biraz olsun rahatlattınız paylaşmak iyi geldi bazen çocukken yaşadığım bu olayı eşime anlatsammı diye çok düşündüm ama ne tepki vereceğini bilemediğim için yapamadım sanki ona anlatınca suçumu hafifletip rahatlayacakmışım gibi geliyordu.
En iyisi iyi bir psikoloğa görünmek olacak galiba

Korkulacak bir şey yok
Sürekli düşündüğünüz için
Beyniniz Size oyun oynuyor
Durumunuz takıntılı bir hal almış
O.K.B olabilirsiniz
En kısa sürede bir uzmandan destek alın
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim araştırdım internette durumum O.K.B. ye çok benziyor ama bu nasıl geçecek onu bilmiyorum

Bence kadın bu zamana kadar cinsel obje olarak bilinçaltımıza yerleştiği için kadın, çıplak kadın cinselliği çağrıştırıyor olabilir
Reklamlar, Moda buna büyük ölçüde sebep oluyor. Ya da toplumu yansıttığından toplum böyle düşündüğü için Moda'ya reklama yön verenler de toplum olduğu için bize yine öyle yansıtılıyor
Sonuç olarak eşcinsel falan değilsiniz sadece bilinçaltınıza yerleşmiş bazı şeyler size cinselliği çağrıştırıyor
Yoksa o kadınla beraber olmak istemiyorsunuz herhalde ?

:olamaz: bende oynadm o oyunlardan. bide çıplak erkek görnce
Bence kadın bu zamana kadar cinsel obje olarak bilinçaltımıza yerleştiği için kadın, çıplak kadın cinselliği çağrıştırıyor olabilir
Reklamlar, Moda buna büyük ölçüde sebep oluyor. Ya da toplumu yansıttığından toplum böyle düşündüğü için Moda'ya reklama yön verenler de toplum olduğu için bize yine öyle yansıtılıyor
Sonuç olarak eşcinsel falan değilsiniz sadece bilinçaltınıza yerleşmiş bazı şeyler size cinselliği çağrıştırıyor
Tabikide istemiyorum düşüncesi bil
kıpıtdama bile olmuo bnde ama kadınları görnce daha cazip gelio . bnde mi eşcinselm yoksa :skandal: ama eşimlede cinsel yönden tatmn oluyorm . ay bn neyim :KK17:
Tabiki istemiyorum düşüncesi bile çok iğrenç geliyor Allah korusun ama işte ya yaparsam diye korku ve düşünceler aklıma geliyor birden bazen depresyona giriyorum bu yüzden birsürü çok samimi arkadaşım var hiçbirine o gözle bakmadım sadece kendi içimde bir vesveseden ibaret nasıl kurtulacam bilmiyorum

Back
X