Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıldır üyesin ve sadece 8 mesaj var tuhafMerhaba hanımlar benim çok büyük bir sorunum var ve kimseyle paylaşamıyorum.sürekli acaba ben eşcinselmiyim yada olurmuyum diye korku içindeyim.evliyim eşimide çok seviyorum bugüne dek hiçbir şekilde kadınlardan hoşlanmadım ama gözümün önüne uygunsuz resimler geliyor ve ben dehşete kapılıyorum bunları düşünmemek için kafamı duvarlara vurasım geliyor.5-6 yaşlarındayken bir kız arkadaşımla cinsel içerikli oyunlar oynamıştık kendimi bunun içinde sürekli suçluyorum acaba takıntımın nedeni bundan olabilirmi??böyle bir sorun yaşayan varmı ben ne yapacağım çaresiz hissediyorum.
Onemsemeyceksin kurtulmaya calismayacaksin ,kasitli bir sekilde dusunmuyorsan vesvese diyip uzerinde durma sen panuk yaptikca artabilir bak google vesvese yaz videolari izle demek istedigimi anlarsin insaAllahÇok dua ediyorum Allah'a aklıma böyle şeyler gelmesin diye bazen unutuyorum sonra yine en olmadık zamanda aklıma geliyor nasıl kurtulacağım bilmiyorum
Sağol arkadaşımOnemsemeyceksin kurtulmaya calismayacaksin ,kasitli bir sekilde dusunmuyorsan vesvese diyip uzerinde durma sen panuk yaptikca artabilir bak google vesvese yaz videolari izle demek istedigimi anlarsin insaAllah
Tabikide isteyerek düşünmüyorum zaten bu yüzden rahatsız oluyorumSağol arkad
Sağol arkadaşım
Merhaba hanımlar benim çok büyük bir sorunum var ve kimseyle paylaşamıyorum.sürekli acaba ben eşcinselmiyim yada olurmuyum diye korku içindeyim.evliyim eşimide çok seviyorum bugüne dek hiçbir şekilde kadınlardan hoşlanmadım ama gözümün önüne uygunsuz resimler geliyor ve ben dehşete kapılıyorum bunları düşünmemek için kafamı duvarlara vurasım geliyor.5-6 yaşlarındayken bir kız arkadaşımla cinsel içerikli oyunlar oynamıştık kendimi bunun içinde sürekli suçluyorum acaba takıntımın nedeni bundan olabilirmi??böyle bir sorun yaşayan varmı ben ne yapacağım çaresiz hissediyorum.
Ama kafamdan bunları atamıyorum kendimi sanki öyleymişim gibi suçlu hissediyorum çocukluğumdaki kız arkadaşımla oynadığım oyunlardan dolayımı böyle hissediyorum acaba
Evet bende tamda konu sahibine bu sormak istiyordumO uygunsuz resimleri nerede gordunuz de gozunuzun onune geliyor? Devamli bu tur resimleri inceleme durumu mu var?
Uygunsuz resim görmüyorum yani uygunsuz düşünceler geliyo kafama demek istemiştim aslında yanlış teleffuz ettim sanırım ve ben bu istemediğim düşüncelerden çok sıkıntı duyuyorumEvet bende tamda konu sahibine bu sormak istiyordum
Teşekkür ederim araştırdım internette durumum O.K.B. ye çok benziyor ama bu nasıl geçecek onu bilmiyorumKorkulacak bir şey yok
Sürekli düşündüğünüz için
Beyniniz Size oyun oynuyor
Durumunuz takıntılı bir hal almış
O.K.B olabilirsiniz
En kısa sürede bir uzmandan destek alın
Geçmiş olsun.
inşallah en büyük isteğim bu şu anBir doktora görünebilirsiniz, belki de bambaşka şeyler var bilinçaltınızda. İnşallah kurtulursunuz bu düşüncelerinizden bir an evvel...
bende oynadm o oyunlardan. bide çıplak erkek görnce
Tabikide istemiyorum düşüncesi bilBence kadın bu zamana kadar cinsel obje olarak bilinçaltımıza yerleştiği için kadın, çıplak kadın cinselliği çağrıştırıyor olabilir
Reklamlar, Moda buna büyük ölçüde sebep oluyor. Ya da toplumu yansıttığından toplum böyle düşündüğü için Moda'ya reklama yön verenler de toplum olduğu için bize yine öyle yansıtılıyor
Sonuç olarak eşcinsel falan değilsiniz sadece bilinçaltınıza yerleşmiş bazı şeyler size cinselliği çağrıştırıyor
Yoksa o kadınla beraber olmak istemiyorsunuz herhalde ?
kıpıtdama bile olmuo bnde ama kadınları görnce daha cazip gelio . bnde mi eşcinselm yoksaama eşimlede cinsel yönden tatmn oluyorm . ay bn neyim
![]()
Tabiki istemiyorum düşüncesi bile çok iğrenç geliyor Allah korusun ama işte ya yaparsam diye korku ve düşünceler aklıma geliyor birden bazen depresyona giriyorum bu yüzden birsürü çok samimi arkadaşım var hiçbirine o gözle bakmadım sadece kendi içimde bir vesveseden ibaret nasıl kurtulacam bilmiyorumBence kadın bu zamana kadar cinsel obje olarak bilinçaltımıza yerleştiği için kadın, çıplak kadın cinselliği çağrıştırıyor olabilir
Reklamlar, Moda buna büyük ölçüde sebep oluyor. Ya da toplumu yansıttığından toplum böyle düşündüğü için Moda'ya reklama yön verenler de toplum olduğu için bize yine öyle yansıtılıyor
Sonuç olarak eşcinsel falan değilsiniz sadece bilinçaltınıza yerleşmiş bazı şeyler size cinselliği çağrıştırıyor
Yoksa o kadınla beraber olmak istemiyorsunuz herhalde ?