• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir tane bile dostum olmamış, çok kırgınım.

Haklısınız ama dediğim gibi bunlar yeni edindiklerim değil ilkokuldan, liseden arkadaşlarımdı.
O yüzden bu kadar üzülüyorum.
Teşekkür ederim.

Rica ederim canım umarım bundan sonra gerçekten dostum diyebilceğin biri çıkar karşına.

Sorun bende mi, ne yapsam bilmiyorum.
Benim sadece bazı kurallarım var saygıyla ilgili.
Arkadaşlarıma, dostlarıma, aileme içten içe öyle büyük bir sevgi besliyorum ki kendime kızıyorum.

Kalmadı, elimde avucumda kalmadı.
Bütün iyi niyetlerimi öldürmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Çok kırgınım, çok üzgünüm ama ağlamayı yediremiyorum kendime.

Benim de hatalarım var elbette ama ben dostlarımı kırdığım an hemen gönlünü almaya çalışan biriyim.
Ben dostlarımı olduğu gibi de kabullenirim peki ya onlar neden böyleler?
Hayatımdan çıkarttım çoğunu.
Geriye kalanlardan bir tanesi her konuştuğumuzda huzursuz ediyor, beni mutlu eden konu hakkında özellikle kötü şeyler söylüyor.
Onu da hayatımdan çıkartmaya çalıştım ama kalmak için de ısrar ediyor.
Çünkü ona benden başka kimse bu kadar iyi davranmıyor, başkalarına da aynısını yapınca birbirlerine giriyorlar, kaç kere kavgadan ayırdım onu.

Diğeri ise kendi kendine değişik hallere giriyor, benimle kendini yarıştırıyor, rekabet yaratmaya çalışıyor.
Ben rakip olmak istemiyorum, her şeyimi paylaşabilecek kadar güvenmek istiyorum sadece ama olmuyor.

Ve diğer arkadaşım, yüzüme karşı çok iyi ama geçmişimde yaşadığım zor zamanları anlatıyor ortak tanıdıklarımıza, onlardan imalı bir şekilde duyuyorum.
Bu kadar insan kötü sen mi iyisin diyeceksiniz ama ne desem bilmiyorum, bu duruma hiçbir açıklama getiremiyorum.
Sanırım içimi dökmek istedim çünkü artık kimseyle tanışıp arkadaş olmak istemiyorum, ben bu işi başaramıyorum.

bahsettiğin arkadaşların kısaca kıskanç, hırslı, ağzı gevşek kişiler.. seni üzüyorlar.. senin başaramaman niye olsun.. karşındaki yanlışsa ilişkiniz nasıl doğru olacak ki???
senin mutluluğunu paylaşamayandan ne hayır gelir..
isterse 40 yıllık ilişki olsun bazı yanlışlar uzun sürer hepsi bu..
kardeşim gibiydi en yakın dostum 10 sene omuz omuzaydık.. sonra birgün değişti herşey.. beni, hayatımdaki insanı kötülemeye başladı.. zor zamanımda ortada yoktu.. eeee napacaktım.. 10 senenin hatrına beni üzmesine izin mi verecektim.. hayatımdan çıkardım.. 10 yıllık eşimden ayrılsam daha kolay olurdu.. çok ağladı çok üzüldü.. ama iş işten geçti.. laflar ediliyor ama sonra beyindeki çınlama bitmiyor..
hayatımdan ne yaparsa yapsın ancak evladımı çıkarmam.. onu her zaman sırtımda taşırım.. gerisi yalan..

Hayatta kendimi her açıdan şanssız hissederim.
Şanslı hissettiğim tek konu arkadaşlarımdır..

Çok şükür bir iki hayal kırıklığı dışında sıkıntım olmadı.
Hatta en yakın arkadaşın kim sorusuna tek isim söyleyemiyorum..

Ben zaten şeffaf bir kişiliğim, içim dışım tamamen bir..
Ya sonsuz güven duyarım, çok severim ya da hiç işim olmaz..
İlişkilerimin ortası yok maalesef..

Şimdiye dek büyük darbe yemedim şükür.

Yediklerimi sildim. Ama güvenmekten, sevmekten vazgeçmedim..

Hepsi iyi ki varlar..

İyi dostların varlığına inanmaktan vazgeçme bence:34:

Sorun bende mi, ne yapsam bilmiyorum.
Benim sadece bazı kurallarım var saygıyla ilgili.
Arkadaşlarıma, dostlarıma, aileme içten içe öyle büyük bir sevgi besliyorum ki kendime kızıyorum.

Kalmadı, elimde avucumda kalmadı.
Bütün iyi niyetlerimi öldürmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Çok kırgınım, çok üzgünüm ama ağlamayı yediremiyorum kendime.

Benim de hatalarım var elbette ama ben dostlarımı kırdığım an hemen gönlünü almaya çalışan biriyim.
Ben dostlarımı olduğu gibi de kabullenirim peki ya onlar neden böyleler?
Hayatımdan çıkarttım çoğunu.
Geriye kalanlardan bir tanesi her konuştuğumuzda huzursuz ediyor, beni mutlu eden konu hakkında özellikle kötü şeyler söylüyor.
Onu da hayatımdan çıkartmaya çalıştım ama kalmak için de ısrar ediyor.
Çünkü ona benden başka kimse bu kadar iyi davranmıyor, başkalarına da aynısını yapınca birbirlerine giriyorlar, kaç kere kavgadan ayırdım onu.

Diğeri ise kendi kendine değişik hallere giriyor, benimle kendini yarıştırıyor, rekabet yaratmaya çalışıyor.
Ben rakip olmak istemiyorum, her şeyimi paylaşabilecek kadar güvenmek istiyorum sadece ama olmuyor.

Ve diğer arkadaşım, yüzüme karşı çok iyi ama geçmişimde yaşadığım zor zamanları anlatıyor ortak tanıdıklarımıza, onlardan imalı bir şekilde duyuyorum.
Bu kadar insan kötü sen mi iyisin diyeceksiniz ama ne desem bilmiyorum, bu duruma hiçbir açıklama getiremiyorum.
Sanırım içimi dökmek istedim çünkü artık kimseyle tanışıp arkadaş olmak istemiyorum, ben bu işi başaramıyorum.

Bende zamaninda senin gibi kimsenin kalbini kirmamak icin ugrasip dururdum.Sonra baktim onlar ayri okullar ayri ortamlara falan girince benim kalbimi kirmaya basladilar.

Sonra da ben onlarin yüzlerine karsi gercekleri söyleyip işlerine gelmeyince bana dedikodularini yaptiklari insanlarla kardeş oldular anladim ki çöp suyu gibi insanlar var hayatimda bide bunlar lise ilkokul arkadasim falan 5-10 yil falan arkadaslik var arada şuan umrumda degil hicbiri ama adamlar doymadi ki hala arkamdan iş çeviriyolar ben takmadikca kuduruyolar sanirim ondan sende takma sen üzüldükten sonra cevreni mutlu etsen nolur :)

Son düzenleme:
bahsettiğin arkadaşların kısaca kıskanç, hırslı, ağzı gevşek kişiler.. seni üzüyorlar.. senin başaramaman niye olsun.. karşındaki yanlışsa ilişkiniz nasıl doğru olacak ki???
senin mutluluğunu paylaşamayandan ne hayır gelir..
isterse 40 yıllık ilişki olsun bazı yanlışlar uzun sürer hepsi bu..
kardeşim gibiydi en yakın dostum 10 sene omuz omuzaydık.. sonra birgün değişti herşey.. beni, hayatımdaki insanı kötülemeye başladı.. zor zamanımda ortada yoktu.. eeee napacaktım.. 10 senenin hatrına beni üzmesine izin mi verecektim.. hayatımdan çıkardım.. 10 yıllık eşimden ayrılsam daha kolay olurdu.. çok ağladı çok üzüldü.. ama iş işten geçti.. laflar ediliyor ama sonra beyindeki çınlama bitmiyor..
hayatımdan ne yaparsa yapsın ancak evladımı çıkarmam.. onu her zaman sırtımda taşırım.. gerisi yalan..

Ben hep hazırım affetmeye, bu konuda kendimi çok aptal hissediyorum.
Her şey iyiyken birden değişiveriyorlar.
Öyle insanları çekiyorum ki hayatıma, karakterime bu kadar zıt insanlarla nasıl arkadaş olmuşum diyorum.

Hayatta kendimi her açıdan şanssız hissederim.
Şanslı hissettiğim tek konu arkadaşlarımdır..

Çok şükür bir iki hayal kırıklığı dışında sıkıntım olmadı.
Hatta en yakın arkadaşın kim sorusuna tek isim söyleyemiyorum..

Ben zaten şeffaf bir kişiliğim, içim dışım tamamen bir..
Ya sonsuz güven duyarım, çok severim ya da hiç işim olmaz..
İlişkilerimin ortası yok maalesef..

Şimdiye dek büyük darbe yemedim şükür.

Yediklerimi sildim. Ama güvenmekten, sevmekten vazgeçmedim..

Hepsi iyi ki varlar..

İyi dostların varlığına inanmaktan vazgeçme bence:34:

Allah bozmasın, gerçekten bu konuda şanslısınız.
Benim hayatıma çok arkadaş girdi, çıktı.
Bir iki tanesi kalsın istedim ama duruma bakılırsa hiç kalmayacak.
Başka konularda şanslıyımdır inşallah.

Bende zamaninda senin gibi kimsenin kalbini kirmamak icin ugrasip dururdum.Sonra baktim onlar ayri okullar ayri ortamlara falan girince benim kalbimi kirmaya basladilar.

Sonra da ben onlarin yüzlerine karsi gercekleri söyleyip işlerine gelmeyince bana dedikodularini yaptiklari insanlarla kardeş oldular anladim ki çöp suyu gibi insanlar var hayatimda bide bunlar lise ilkokul arkadasim falan 5-10 yil falan arkadaslik var arada şuan umrumda degil hicbiri ama adamlar doymadi ki hala arkamdan iş çeviriyolar ben takmadikca kuduruyolar sanirim ondan sende takma sen üzüldükten sonra cevreni mutlu etsen nolur :)

Bazen ben de yüzlerine söylemek istiyorum ama sonra vazgeçiyorum.
Yeni tanıştığım arkadaşlarımın kahrını çekmiyorum, gereken cevabı veriyorum.
Uzun süredir arkadaşlık ettiklerime eski günlerin hatırına ağır konuşmuyorum, hiçbir şey söylemeden bitiriyorum.
Sonra keşke böyle olmasaydı diyorum ama elimden gelen her şeyi yapmışım zaten.

Ben hep hazırım affetmeye, bu konuda kendimi çok aptal hissediyorum.
Her şey iyiyken birden değişiveriyorlar.
Öyle insanları çekiyorum ki hayatıma, karakterime bu kadar zıt insanlarla nasıl arkadaş olmuşum diyorum.

Allah bozmasın, gerçekten bu konuda şanslısınız.
Benim hayatıma çok arkadaş girdi, çıktı.
Bir iki tanesi kalsın istedim ama duruma bakılırsa hiç kalmayacak.
Başka konularda şanslıyımdır inşallah.

Bazen ben de yüzlerine söylemek istiyorum ama sonra vazgeçiyorum.
Yeni tanıştığım arkadaşlarımın kahrını çekmiyorum, gereken cevabı veriyorum.
Uzun süredir arkadaşlık ettiklerime eski günlerin hatırına ağır konuşmuyorum, hiçbir şey söylemeden bitiriyorum.
Sonra keşke böyle olmasaydı diyorum ama elimden gelen her şeyi yapmışım zaten.

Aynen simdi universiteyim kimseyle cok samimi degilim gerektiginde lafimi aninda söylüyorum.

Ama dedigin gibi uzun süreli tanidigin insanlara karsi biraz saygi gerekiyo hatiralar yuzunden kalp kirmak kolay degil iste bende dayanamadim artik bi süreden sonra :) insallah kazanirsin sende kendinle olan savasini :)

Aynen simdi universiteyim kimseyle cok samimi degilim gerektiginde lafimi aninda söylüyorum.

Ama dedigin gibi uzun süreli tanidigin insanlara karsi biraz saygi gerekiyo hatiralar yuzunden kalp kirmak kolay degil iste bende dayanamadim artik bi süreden sonra :) insallah kazanirsin sende kendinle olan savasini :)

Ben de üniversitede ilk senemi bitirdim, buradaki arkadaşlıklar daha da berbat.
Sınav sorularını alıyorlar birbirlerinden gizliyorlar.
Arkadaş soruları verirken aman kimseye vermeyin diyor.
Halbuki herkes almış, gizliyor.
Yani ne olur ki herkes iyi not alsa, senden alıp ona vermiyorlar sonuçta.
Diyecek bir şey bulamıyorum bazen, bende hırs eksikliği var sanırım.

Bende ilk senemi bitirdim :)

Aynen dedigin gibi 90 kisilik sinifta 2-3 kisiyle muhattap oluyorum onlara pek guvenim yok bitse de gitse havasindayim cok arkadasa gerek yok iste ama insanin kendini yalniz hissetmesi kötü iste benim de adam akilli bi tane dostum var cocukluk arkadasim o kadar yetiyo o da bana :)

Universite doneminde beni alkole surukledi o 'dost' dediklerim. Sonra esimle tanistim ve pisliklerden kurtuldum hamdolsun. Simdi ise uniye sirf ders icin gidip geliyorum.

Bende ilk senemi bitirdim :)

Aynen dedigin gibi 90 kisilik sinifta 2-3 kisiyle muhattap oluyorum onlara pek guvenim yok bitse de gitse havasindayim cok arkadasa gerek yok iste ama insanin kendini yalniz hissetmesi kötü iste benim de adam akilli bi tane dostum var cocukluk arkadasim o kadar yetiyo o da bana :)

Gerçek dostsa bir tane yetiyor, fazlasına gerek yok.
Allah bozmasın.

Universite doneminde beni alkole surukledi o 'dost' dediklerim. Sonra esimle tanistim ve pisliklerden kurtuldum hamdolsun. Simdi ise uniye sirf ders icin gidip geliyorum.

Allah yardımcınız olmuş gerçekten.
Üniversite ortamı çok değişik, insanlar sorduklarında övecek bir tarafını bulamıyorum.

Valla oyle resmen beni butun kötü yollardan döndürüyo :)
Amin :)

Sen dostunun kıymetini biliyorsun maşallah.
Bana hiç kıymet bilen denk gelmedi.
Ben sevgilimden çok dostlarıma değer veririm diyorum, o koca yeter diyor açık açık.

Son düzenleme:
Sen dostunun kıymetini biliyorsun maşallah.
Bana hiç kıymet bilen denk gelmedi.
Ben sevgilimden çok dostlarıma değer veririm diyorum, o koca yeter diyor açık açık.

:) :)
O durum kötü iste sevdigin birinden bekledigin destegi değeri göremeyince insan üzülüyo insallah umduğunu bulursun :)

Valla dostluga inancım kalmadı benim be herkez kendini düsünüyo sahtekar sahtekar tavırlar bosver hayatını yasa takılma fazla muabbet bisey getirir derler unutma kimse senden degerli diil aynaya bak bunu söyle kendine benim kimseye ihtiyacım yok de öle hayat daha güzel oluyo inan

Seker kissss

Bu dost olayi bana sacma geliyor.
Ben kendimin dostuyum banane sundan bundan.
Esim iyi bir insan ama omur boyu dost rabbim bilir.
Dost insan kendine olur, varsa bir sikintiniz gunluk edinip duygularinizi aktarin.
Sir bu sekilde en azindan tek kisilik olur.

Amin insallah :)
Ben tesekkur ederim asıl iyi geceler :)

İyi geceler :)

Valla dostluga inancım kalmadı benim be herkez kendini düsünüyo sahtekar sahtekar tavırlar bosver hayatını yasa takılma fazla muabbet bisey getirir derler unutma kimse senden degerli diil aynaya bak bunu söyle kendine benim kimseye ihtiyacım yok de öle hayat daha güzel oluyo inan

Seker kissss

Benim de kalmadı.
Zaten hiçbir iyilikleri, güzellikleri yok hayatıma, kötülüklerinin de dokunmasını izin veremem artık.
Allah hepsinin kalbine göre versin ne diyeyim.

Back
X