• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir tane bile dostum olmamış, çok kırgınım.

:) cok tesekkur ederim valla birlikte büyüdük hala büyüyoruz en zor zamanimda ondan baska kimse yoktu yanimda ben agladigimda o da gecer yanimda aglar dayanamaz yatip kalkip buna şükrederim :)

Ayy ne güzel ya valla nazar degmesin masallah diyelim ne diyelim hep böle olur insallah canımm ama gercekten sakla onu bence :) pamuklara sar devir kötü

Seker kissss

Bu dost olayi bana sacma geliyor.
Ben kendimin dostuyum banane sundan bundan.
Esim iyi bir insan ama omur boyu dost rabbim bilir.
Dost insan kendine olur, varsa bir sikintiniz gunluk edinip duygularinizi aktarin.
Sir bu sekilde en azindan tek kisilik olur.

Haklısınız ama dediğiniz gibi düşünmek bazı karakterler için zor.
Mesele zaten sıkıntılarımı birilerine anlatmak değil, gerçekten anlayan biriyle paylaşmak.
Artık umudum yok zaten bu konuda, aradan kaç yıl geçerse geçsin dostum dediğin kişi değişebiliyor.

Haklısınız ama dediğiniz gibi düşünmek bazı karakterler için zor.
Mesele zaten sıkıntılarımı birilerine anlatmak değil, gerçekten anlayan biriyle paylaşmak.
Artık umudum yok zaten bu konuda, aradan kaç yıl geçerse geçsin dostum dediğin kişi değişebiliyor.

Siz ne kadar zorlarsanizda o kadarr zaman ve eforu kaydetmek cevremize zor geliyor.
Insanlar genelde eglenceli seyler duymak istiyor.
Dost diye bir sey yok bu devirde yalniz arkadasciklar var !!!

Bunlari neden soyluyorum size?
Ben zamaninda kaziklarla maddi ve manevi anlamsizligini anladigim icin.
Isin tuhaf yani asla ayni sekilde olmak istemedigim bir kisi ANNEM benim en yakin dostum oldu.
Yuce rabbim ona uzun omurler versin ablamlarin anlamadigi noktada bile o hep yanimdaydi.
Dost benim icin anne sonra es ama omur boyu dusunmeden derseniz ANNE.

bahsettiğin arkadaşların kısaca kıskanç, hırslı, ağzı gevşek kişiler.. seni üzüyorlar.. senin başaramaman niye olsun.. karşındaki yanlışsa ilişkiniz nasıl doğru olacak ki???
senin mutluluğunu paylaşamayandan ne hayır gelir..
isterse 40 yıllık ilişki olsun bazı yanlışlar uzun sürer hepsi bu..
kardeşim gibiydi en yakın dostum 10 sene omuz omuzaydık.. sonra birgün değişti herşey.. beni, hayatımdaki insanı kötülemeye başladı.. zor zamanımda ortada yoktu.. eeee napacaktım.. 10 senenin hatrına beni üzmesine izin mi verecektim.. hayatımdan çıkardım.. 10 yıllık eşimden ayrılsam daha kolay olurdu.. çok ağladı çok üzüldü.. ama iş işten geçti.. laflar ediliyor ama sonra beyindeki çınlama bitmiyor..
hayatımdan ne yaparsa yapsın ancak evladımı çıkarmam.. onu her zaman sırtımda taşırım.. gerisi yalan..

hayatımdan ne yaparsa yapsın ancak evladımı çıkarmam.. onu her zaman sırtımda taşırım.. gerisi yalan..
çok doğru aynen size katılıyorum.bende sizin gibi düşünüyorum...

Son düzenleme:
Bunlari neden soyluyorum size?
Ben zamaninda kaziklarla maddi ve manevi anlamsizligini anladigim icin.
Isin tuhaf yani asla ayni sekilde olmak istemedigim bir kisi ANNEM benim en yakin dostum oldu.
Yuce rabbim ona uzun omurler versin ablamlarin anlamadigi noktada bile o hep yanimdaydi.
Dost benim icin anne sonra es ama omur boyu dusunmeden derseniz ANNE.

Benim annem de melek gibidir, Allah bütün annelere uzun ömürler versin.
Abla konusuna hiç değinmek istemiyorum, ondan da çok yaralıyım.
Hata bende, çok fazla kıymet veriyorum.
Belki ileride anlarlar dostluğun ne demek olduğunu.

çok doğru aynen size katılıyorum.bende sizin gibi düşünüyorum...
[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Allah evlatlarınızdan ayırmasın.

Back
X