- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
Sevgili hanımlar biz köyde yaşıyoruz. köyde kedilerim var bahçede, yani diyeceğim oki hayvaları çok seviyorum yemek veriyorum.Bir sokak köpeği çok açtı arada gelirdi yemek verirdim.Başta sokakta yemek verirken bahçe duvarının üzerinden atlayıp yan komşunun bahçesinden beri bizim tarafa geçmeye başladı. Yan komşu rahatsız oldu. Ben yine onu gördüğümde yemek verdim. Ama her gün gelince artık merdivene çıkıp bizim çöp kovasını dağıtmaya başladı . merdivene tahta koyduk bu seferde bahçede süpürgeyi ve ayakkabıyı çekip veya Yiyecek cuvallarını çekip onların üzerinde yatmaya başladı. bahçedeyken ördeklerimizi salmıştık ördeklerin üzerine koştu belki ısırmazdı ama korktum. En son çareyi atladığı yeri yükseltmekte bulduk ama dün yine girmiş ve balkondaki çöpü ki evde iki tane bezlenen hasta var onların bezini parçalanmış ortalığı batırmış.Kapıda yatıyor benden yemek bekliyor. Ya çokda üzülüyorum ne yapacagım ben şimdi sizce yemek vermelimiyim. çok teşekkür ederim . İçime dert olduğu için yazdım.