Bir tarafı kalkanla mücadele..

Dreamer023

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
47
27
3
Yardımlarınıza ihtiyacım var. Nişanlıyım.
Çok bir taraflarını kaldırmışım. Artık düzelmez mi. Hep barışmak isteyen ben oldum. Yapılmaması gereken ne varsa yaptım. Şimdi nasıl düzeltebilirim. İlk ilişkim, nişanlım. Çok sevdim. Sevgimi hep belli ettim.. Acaba fazla mı geldi. Şimdi çok ilgisiz lafını esirgemez oldu. Kalbimin kırılıp kırılmaması umrunda değil. Halbuki eskiden böyle değildi. Sıkıldı mı diye düşünüyorum. Ama öyle Aciz hissediyorum ki. Karşımdaki insandan emin olamıyorum. Çok küçük değilim
25 yaşındayım. Deneyimsizlik mi, tecrübesizlik mi inanın ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Aciz hissediyorum. İlişki yürütme yetkinliğini hissedemiyorum.

Arama sorma git arkadaşlarınla vakit geçir sende o yokmuş gibi davran ozaman peşinden koşar merak etme

taparsan tepilirsin.
tepersen tapılırsın..
ederinden fazla değer vermemek gerek ama biz hatunlar sevince leyla oluyoruz, sanki karşımızdaki mecnunmuş gibi..
aciz gibi hissetmekte nedir, silkelen kendine gel, evli değilsin sen nişanlısın..
duyanda 3 çocukla, eşini anlatıyor sanar,
konuş anlat, çözmeye çalışın birlikte sorunları, baktın olmuyor, vur beline tekmeyi..
25 yaş gençsin, güzelsin, şöyle hödükler için kendinizi harap etmeyin be canım ..

Arama sorma git arkadaşlarınla vakit geçir sende o yokmuş gibi davran ozaman peşinden koşar merak etme
Denedim, Bir gün dışarı cıktım yazmadım. Bu defa dışarı çıkınca sen beni unutuyorsun dedi. Alışık değil tabi dreamer ona sürekli yazar. Ulaşmak istediği an ulaşır. Bildiğiniz küsüp kavga etti. Daha geçen gün bir konu açmıştım. Bana yazmayan insan bu sözü edince daha da sinir oldum.

Sana şu tavsiyeyi vereceğim. Yüzde yüz içine sinmiyorsa sakın evlenme
Evlilik uzak görünüyor. Kavga ettikçe bana önceliğinin bu sebeple evlilik olmadığını söyleyen bir insan. Kafam karışık hayretle üzüntü ile bu sözü okudum. 8 senelik bir ilişki.. Çok üzücü.

Senden daha değerli biri olmamalı senin için bebeğin olana kadar bu yüzden senin değerini hiçe sayıyorsa yol yakınken bırak kendini düşün sadece çünkü evlenirsen bosanirken kendinden başka herkesi düşünmek zorunda kaliyorsun iyi bir karar al ve bu karar senin bütün hayatını etkileyecek sakın unutma bu hayatta herşey unutulur gelir geçer.

Hepinize inanın çok çok teşekkür ederimmmm. Unuttuğum göremediğim yerleri farketmemi sağladınız.

Kendini ne kadar geri çeksen de düzelmez. Adamın umrunda değilsin sanki 8 yılın hatrına zorla evleniyor gibi. Bu kadar uzun süre nasıl birlikte oluyorsunuz şaşırıyorum zaten.
Neyse bence evlenmemen sanki daha hayırlı.

Bence bu adamla evlenirseniz dahada ilgisizolur simdiden kendini beli ediyor aslinda evliligi ertele bir sure ilerde daha cok uzulursunuz

Ilk iliskin diye son iliskin olacak diye bir kural yok. Siz de zaten 8 yillik emeginize aciyorsunuz eminim. Yoksa siz de ayrilirdiniz. Insana boyle uzun sureli iliskilerden sonra kesip atmak zor gelir anliyorum ama artik sizin iliskiniz uzak dur kendini geri cek taktikleriyle de duzelmeyecek gibi gorunuyor. Madem kavgalar yuzunden onceliginin evlilik olmadigini soyluyor, senin de önceligin evlilik olmayacak. Son bir kez konus. Bu sekilde giderse ayrilmak zorunda kalacagini belirt. Sayet duzelmezse de bitir bu iliskiyi. Kangren olmus zaten iliskiniz kes at. Daha 25 yasindasin genceciksin. Seni sevip sayacak birini tanima firsatini neden kendi ellerinle yok ediyorsun. Birak bitsin. Ben şuna inaniyorum iliskiler konusunda. Sen yeterki nefsinle mucadele et, zaafindan kurtul. Allah sana mukafatini veriyor emin ol. Cok daha iyi bir iliskin olacaktir.

Yardımlarınıza ihtiyacım var. Nişanlıyım.
Çok bir taraflarını kaldırmışım. Artık düzelmez mi. Hep barışmak isteyen ben oldum. Yapılmaması gereken ne varsa yaptım. Şimdi nasıl düzeltebilirim. İlk ilişkim, nişanlım. Çok sevdim. Sevgimi hep belli ettim.. Acaba fazla mı geldi. Şimdi çok ilgisiz lafını esirgemez oldu. Kalbimin kırılıp kırılmaması umrunda değil. Halbuki eskiden böyle değildi. Sıkıldı mı diye düşünüyorum. Ama öyle Aciz hissediyorum ki. Karşımdaki insandan emin olamıyorum. Çok küçük değilim
25 yaşındayım. Deneyimsizlik mi, tecrübesizlik mi inanın ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Aciz hissediyorum. İlişki yürütme yetkinliğini hissedemiyorum.

8 senelik ilişki
nişanlılık döneminde böyleyse evlilikte daha beter olur
taktiği falan kalmış artık bence

Back
X