Bir tavsiye..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Kızlar bankacılık ve sigortacılık önlisans mezunuyum kpssden iyi bir puan aldım.Katiplik sınavına girdim mülakatta ilk denemem başarısız oldu.Devlet kurumu düşünüyorum.Bu sene iktisat bölümü son sınıftayım açıktan lisans tamamlama yapıyorum ama uzatmayı düşünüyorum.Bitirince daha da zorlaşacağını düşündüğümden.Kafamdaki hedef memur olayım yeter:) Siz neler tavsiye edersiniz bu konuda..

Son düzenleyen: Moderatör:
ikitisatı bitirince her iki kpss grubuna da girebileceksin. (a ve grubu) ama lisans mezunu olacağın için sınav daha zor olacak ve daha düşük bir puan alman söz konusu olabilir... ben de işletme mezunuyum. 78 aldım ama daha yerleşemedim maalesef... keşke memurluk sadece düşünmekle olsaydı... ben belediyeleri düşünüyorum ama maalesef istanbuldaki çoğu belediyenin kpss de kadrosu yok, tanıdıkla alıyorlar sürekli...

ikitisatı bitirince her iki kpss grubuna da girebileceksin. (a ve grubu) ama lisans mezunu olacağın için sınav daha zor olacak ve daha düşük bir puan alman söz konusu olabilir... ben de işletme mezunuyum. 78 aldım ama daha yerleşemedim maalesef... keşke memurluk sadece düşünmekle olsaydı... ben belediyeleri düşünüyorum ama maalesef istanbuldaki çoğu belediyenin kpss de kadrosu yok, tanıdıkla alıyorlar sürekli...
Klavyede kendini geliştirip katiplik sınavlarına girebilirsin puan iyi sıralamaya girersin kesinlikle..

Klavyede kendini geliştirip katiplik sınavlarına girebilirsin puan iyi sıralamaya girersin kesinlikle..
ayyy bana katiplik sınavı deme lütfen hayatımda bir kez girdim pişman oldum... sadece torpillileri aldılar o sınavda, kendi hakkıyla üç beş kişi girdi onlarda çok çok iyi yazmışlar... geçenlerdekine de kuzenim girdi bir daha asla girmem dedi... bizim gibi durumda olanlar ya dershaneye gidip kpss ye çok çok iyi çalışacaklar yani 85 ve üzeri almaya çalışacaklar ya da özel sektörde hırplanacaklar 3 kuruş maaşa... maalesef başka alternatif yok, babamızın şirketi yok ne yapalım :)

X