- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
Cok sagolun sanirim oyle yapacagimAyy birkaç gündür ben de atama işleriyle ilgili stresteyim. Puanım çok iyiydi, hayalini kurduğum kuruma atanabilirdim ama kadro açmadı. Ben de çookkkkk düşünerek beklemek istemediğim için tercih yapıp başka bir kuruma atandım. Ve bilin bakalım noldu? 2.atamada o kurum kadro açtı ve de istediğim ilde. Maaş olarak da atandigim 4.300 civariyken istediğim kurumunki tam 6bindiyani demem o ki biz ne kadar plan yapsak hayal kursak bir şekilde her şey olacağına varıyor. Siz şimdi yazarsınız ama bı bakarsiniz size de kadro açılmış ya da İstanbul'da kalırsın başka bir şey olur falan...bazen gözü kara olmak lazım. Ben gözümü karartip 2.atamayi bekleseydim hayalimin kurumuna atanacaktim...sizin de hayaliniz o ise gözü karartip radikal bir karar verilmelidir belki de....zorlukları göze alarak tabi ki.
Canim esim brans ben sinif ogretmeniyimEsiniZ sınıf öğretmeni olarak istediği yere gittikten sonra siz branşçı olarak (normu az olan bi branş değilse ) daha güzel okullara gidersiniz.
O zaman işler biraz değişebilir ama es durumunda güzel okullar açılıyor diye biliyorum. Hakkinizda hayırlısı insallahCanim esim brans ben sinif ogretmeniyim
Koylerini bilmiyorum canim.koy yoksa bile baska bir ilceye verebilirler.esim dalaman ben bodrum.git gidebilirsen.o hesapDalaman civarinda ne köyü var bu kadar ulaşımı zor olan?
Sagolun insallahO zaman işler biraz değişebilir ama es durumunda güzel okullar açılıyor diye biliyorum. Hakkinizda hayırlısı insallah
Ne kadar guzel soylediniz oyle:))cok sagolunYüreğinin götürdüğü yere git...
Gözünü karart...
Herşey guzel olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?