- 7 Mart 2018
- 134
- 251
- 18
- 35
- Konu Sahibi terrycandy
-
Kızın ilk kime benziyor tarzı sorularını eşime anlattığımda fotoğrafımı göster kime benziyomuş bakalım demesiEşiniz naptı orayı anlamadım
Değil mi tuhaf gereksiz bir eşimi öğrenme çabası yada laf olsun diye gereksizce çok konuşan biri ama bana çok tuhaf geliyorKızdaki cüret beni hayrete düşürdü. Nerden buldu bu cesareti anlamadım
Bunu bende anlamadım işte. Acaba fotoğraf göstermek çok mu normal birşey ikisi de böyle diyor diye düşündüm.Hımm, kız oldukca densiz ama olayı eşinize anlattıktan sonra kızın da eşinizin de foto demesi çok ilginç geldi bana. Ne diye eşinizin fotosunu gösteresiniz.
Sizce nedendir peki siz ne düşündünüzBirbirlerinden habersiz aynı tepkiyi veriyorlar ve bu çok sıradan bir tepki değil. Bu fikirde olan başka bir insan daha çıkmaz sanırım.
Bana tesadüf gibi geldi.Konu aldatılma şüphesi veya kıskançlık değil önceden belirteyim. Ev eşyaları ıvır zıvır satan (tam olarak ne diyeyim bilemedim eski bir milyoncular tarzı bi yer) yerde çalışan bir kız. Sık sık gittiğim için tanıyor. Her gittiğimde oğlumu çok seviyor. Size mi benziyo babasına mı tarzı soruları oluyor. Eşime anlatınca fotoğrafımı gösterseydin kime benziyo sence deseydin demişti.
Bu kız geçen hafta da siz çok güzelsiniz acaba eşiniz de sizin gibi güzel mi dedi , teşekkür ettim bilmem dedim fotoğrafı var mı dedi anlamadım dedim ters bakınca uzaklaştı.
Eşimin de kızın da davranışı bana saçma geldi. Ne diye kocamın fotoğrafını bir yabancıya göstereyim ki? Benim mi mantığım hatalı?
eşin bu yere gidip alışveriş yapıyor mu ya da buranın varlığından haberli mi?Konu aldatılma şüphesi veya kıskançlık değil önceden belirteyim. Ev eşyaları ıvır zıvır satan (tam olarak ne diyeyim bilemedim eski bir milyoncular tarzı bi yer) yerde çalışan bir kız. Sık sık gittiğim için tanıyor. Her gittiğimde oğlumu çok seviyor. Size mi benziyo babasına mı tarzı soruları oluyor. Eşime anlatınca fotoğrafımı gösterseydin kime benziyo sence deseydin demişti.
Bu kız geçen hafta da siz çok güzelsiniz acaba eşiniz de sizin gibi güzel mi dedi , teşekkür ettim bilmem dedim fotoğrafı var mı dedi anlamadım dedim ters bakınca uzaklaştı.
Eşimin de kızın da davranışı bana saçma geldi. Ne diye kocamın fotoğrafını bir yabancıya göstereyim ki? Benim mi mantığım hatalı?
Kızın bebeği sevmesi ile evli olması arasında ne alaka var ben orasını anlayamadım. Benim de arkadaşımın kızı var, kız aynı tıpa tıp babası, ayy çok tatlı diyorum çok seviyorum, arkadaşımın kocasına mı göz koymuş oluyorum o an?Size anormal gelmiyor hanımefendi.ayni şey benim arkadaşımın başına geldi.surekli alışveriş yaptığı marketteki kız ayyy aynı babasi esinize çok benziyor deyip çocuğu çok seviyordu.arkadasim okadar rahatsız olduki kaç defa aynı şeyi yaptı.sonra oradan alışverişi kestiler.fakat daha sonra o bekar sandığımız kızın 4 yıllık evli olduğunu öğrendik.cok şaşırdım.acaba niyeti kötü değilde bizmi yanlış anladık diye dusunduk.ama sanırım bu benzetme olayı çok hoş olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?