- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
Merhaba arkadaşlar.
Beni tanıyanınız yoktur diye tahmin ediyorum. Öncelikle kısaca kendimden bahsedeyim sonra "küçük" derdime geçeyim.
23 yaşında, 3.5 yıllık memur, eğitimine devam eden, bekar bir kadınım.
Bekar demişken sorun tamda bu...
Daha önce üniv. 1. sınıfta başlayıp ortalama 3 yıl süren (arada ayrılıp tekrar devam etme kararı aldığımız dönemleri söylemiyorum bile) bir ilişkim oldu. Sanırım eski sevgilimle alakalı bir konu açmıştım. Neden ayrıldınız? derseniz; biraz ukala, kadın ruhundan pek anlamayan (mesela hiç hediye almamıştır), birazda kendini beğenmiş biriydi. Artılarıda çoktu tabiki. Belkide bu yüzde 3 yıl devam etmişti. Evlendiğim takdirde mutlu olamayacağımı düşünüp ayrıldım. Sorunum bu değil tabiki. :)
Çalışıp kendi parasını kazanan, idealleri olan, oldukça sosyal (tiyatro aşığıyım, nerdeyse her hafta gidip izlerim), gezenti, genellikle pozitif düşünen, eh birazda güzel biriyim.![]()
Tanıştığım, görüştüğüm erkekler oluyor fakat devamı gelmiyor. Erkekler dediğime bakmayın 3 4 kişi oldu fazla değil.
Haber gönderen, aracı olan çok kişi oluyor ama ben daha tanımadan eleyebiliyorum.
Bazen yaştan dolayı, bazen mesleki yönden, bazen mezhep farklılığı yüzünden (bu konuda takıntılı değilim fakat bazı prensiplerim var onlara uymayanlarla hiç görüşmüyorum), bazen dış görünüşünü beğenmediğim için daha en başta eliyorum..
Evlenme gibi bir düşüncem yok henüz ama bende hayatımda biri olsun bana hayat versin, hayatıma anlam katsın istemiyor değilim.![]()
![]()
"Ya tanışınca hemen evlenelim diye tutturursa? o zaman eğitim planlarım suya düşebilir" korkusuyla da yaşamıyor değilim.
Etrafımda da örnek alıp imrenebileceğim evli çiftler yok denecez kadar az hatta yok. Biriyle flörte başladığımda tabiki hemen evlenmeyeceğim ama işinde gücünde biriyim o yüzden hemen evlilik muhabbetine girebiliyorlar. Veya tanıştırırken amaç bu oluyor. Benimse bir çok kriterim varve sanki o kişi karşıma çıkmayacakmış gibi hissediyorum. Benim gibi olupta aradığı aşkı bulup evleneniniz var mı acaba?
Yakın zamanda mantığım ağır bastığı için kısa süreli görüştüğüm, tanımaya çalıştığım birinden ayrıldım.
Duygularımı çok fazla işin içine katamıyorum. Önerileriniz, fikirleriniz, tecrübeleriniz önemli benim için. Atladığım yerler olabilir, rahatlıkla sorabilirsiniz.
Öpüyorum sizleri, hoşça kalın.![]()
bir anda öyle biri çıkıyor ki insanın karşına hem mantığına yatıyor hem kalbinin sahibi oluyor inşallah sende bu şanslı kişilerden olursun :)