Bir tek ... Olsun Bana Bir Şey Olmaz ? Kim bu kişi ?

PeSpEmBe

Uyuduum ben Büyüdüüm ben
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
1.675
3
116
İzmir
Ben bu reklam filminden çok etkilendim sanırım , gördükçe ağlıyorum zaten...

Sertap Erener ' in müthiş sesi ve yorumuyla mükemmel olmuş. Ne güzel diyor:

-Bir tek annem olsun , bana bir şey olmaz senağlama

Soruyorum size , kim ya da kimler olursa hayatınızda , size bir şey olmaz?

Bunu dedirten kişi ya da kişiler kimler? Paylaşalım..

Benim 2 annem var bu dünyada ,Allahım ikisini de başımdan eksik etmesin..Biri eşimin annesi , diğeri malum öz annem ..

Bir tek : " 2 annem ve eşim " olsun şu hayatta , bana bir şey olmaz diyorum ben ...

Onları çok seviyorumŞeniz Şeniz Şeniz :asigim: :asigim: :asigim:

Son düzenleme:
İlk olarak ailem elbetteki ; anne, baba, kardeş ayırmaksızın.

İkinciyi seçme hakkı verilirse ; SEVGİLİM :asigim:

henüz bu kadar değerli biri yok sanırım hayatımda çok acı ama
Allah yanımda olsun sağlığım yerinde olsun bu bana yeter

bir tek aşkım olsun bana bişey olmaz...
o bana hem ana baba hem arkadaş hem sevgili hem kardeş olmayı başardı
Allah onu başımdan eksik etmesin

Herkes bırakıp gider Rabbim hep yanımızda zaten.Yanımda ailem ve eşim olsun.bunu diyebileceğiniz insanlar yanında kendinizi güvende hissettiğiniz insanlardır.Ama en çok içi yanan da Annemdir Şeniz
oyyyyyyyyy duygulandım... senağlama

Son düzenleme:
ANNEM " olsun şu hayatta , bana bir şey olmaz
GÜCÜM" olsun şu hayatta , bana bir şey olmaz

Kızlar bu arada yeni başlık açmıyım dedim , anneler günü için annelerime slaytlar hazırladım ayrı ayrı..

Fotoğraflar var , annemle benim...Fonda "Bana bir şey olmaz" çalıyor .. İzledikçe ağlıyorum ya senağlama

Düşünsenize annenizin ve sizin resimleriniz ve fonda " bir tek annem olsun , bana bir şey olmaz "...

Annecim izledikçe ağlıyacak , kıyamam ona ya senağlama

Belki aranızda anneler günü için plan yapan vardır ; konu da gelmişken fikir veriyim istedim, umarım faydalı olur.. a.s.

Annemize alacağımız maddi bir çok şeyden daha anlamlı bence , ama fazla duygusal...

Son düzenleme:
eşim anacığım babacığım ablacığım yeğenlerim eşimin ailesi vs..vs... sevdiğim herkes yanımda olsun .....

kıyamıyorum hiç birine ayırt edemiyorum onlar olmasa zaten ben bi hiçim ama en önemlisi anacığım derler ya; ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar ... :1hug:

önce annem, sonra eşim, sonra kız kardeşim sonra da erkek kardeşim ve babam onlardan herhangi biri olsun bana bişicikler olmaz

Beni kayıtsız şartsız seven;sevgisini merhametini eksik etmeyen;Beni BEN olduğum için seven ''Anne'ciğim'' olsun yeter....

babamolsun bana bişey olmaz diyodum ama gittiler annemde babamda gitti kendimi yapayalnız hissediyorum anneler günü geliyo zaten off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…