Bir telefonla hayatım kabusa döndü

sezence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
36
0
96
Kırklareli
eskiden şu gizli numaralardan gelen ve aldatılıyorsunuzla biten telefonlar bana çok ilginç gelirdi taa ki başıma gelene kadar.4gün önce tatilden döneceğim gün böyle bi telefon aldım tabi o yol nasıl bitti hatırlamıyorum.eşim olmadığım süre içinde nerde kiminleydi bana ispatladı ama ben paranoyak oldum artık eşimin her hareketinden bi mana çıkarıyorum kafam çok karışık gizli numara olduğu için arayanıda bulamıyoruz nasıl çıkıcaz işin içinden bilmiyorum ama çok kötü bi durum allah kimsenin başına vermesin .sadece paylaşmak istedim çünkü bunaldım

Eşiniz ispatlamış madem,neden hala şüphe duymaya devam ediyorsunuz ?
Eğer sadece bu durum yüzündense rahatsız oluşunuz savcılığa bildirin.

peki arayan kişi aldatılıyorsunuz deyip kapattımı yoksa eşinin adını falan söyledimi
tanıyormu yani eşini

cnm hangı sebekeye baglı ısen durumu anlatıp
savcılıktan karar cıkartıp tespıt edebılırsın
dıye bılıyorum sonucta sana karsı tacız var yalan ıftıra olayı
ve cok kotu ya camur at ızı kalsın
yada ya dogruysa dıye dusun dur off

savcılık numarayı çıkarsada size vermez sizi arayan kişi hakkında soruşturma açar ama siz kim olduğunu numarasını filan öğrenemezsiniz

eşiniz ispatladıysa bence biri sizinle dalga geçmiş ya da rahatsız etmek istemiş

eşiniz kendini ispatladıysa sorun yok demektir,ama çok sorun ettiyseniz,savcılığa başvurabilirsiniz.umarım birdaha tekrarlanmaz.bir fit bin büyüden ileridir die boşuna dememişler

aradığı tarih ve saati bildirenm bir dilekçe yazıp savcılığa başvurursanız şahıs ortaya çıkar.

canım ya allah yardımcın olsun
zor bir olay
bu içini kemirir durur artık

bence huzurunu bozmak isteyen biri canım oyuna gelme öfkeyle kalkıpta eşini kıracak bişey yapma ....araştır mutlaka bulunur kimdir nedir

bence eşin kendini ispatladıysa asla düşünme kötüsünü yapmamaıstır belki kocan bişey.
hem dünyada okadar kötü insanlar varki ben ilk önce eşime inanırım madem arayan kişi okadar yürekliyse açıktan arasaydı numarasını belli etseydi nerden belli o kişinin doğru söylediği
ay ben çok kızıyorrum ya evli iki insanın düzenini bozmaya calısan böle kötü karakterli insanlardan varsa bi hesabın kardesim çık kadının karsısına ispatla söylediğini neden evli bi kadının huzurunu kacırmaya calısırsınki yazık değilmi bu kadına ne gecti eline.
hem eşin böle bişey yaptıysada yaptığını asla savunmuyorum olmayacağını düşünüyorum ama beraber olduğu kadın senin varlığını bile bile eşinle beraber olduysa bence eşine sahip cık inadına

huzur kaçırmak için de yapılmış olabilir
ama gözlemlemekte de fayda var
ayrıca eşinin adını falan söölemediyse,yanlış da aramış olabilirler

benim böyle bişey başıma gelse ve eşime söylediğimde böle bişeyin olmadığınıda ispatlamışsa ya tamamen konuyu kapatırım ve üstünde dahi durmam çünkü bu ilişkiyi çok yaralar yada şüphelerim varsa eşimede söyler savcılığa veririm

o halde biri tel.sapıklığı gibi bişey yapmak için aramıştır..madem eşin nerde olduğunu a ispatladı bence kim olduğunu bikmediğin bi insanın dedikleriyle kendinin yiiyp bitirme

biri de annemi aramıştı seneler evvel hem de babamın ismini vererek...ama biz tanınan bir aileydik ve
o dönem düşmanımız çoktu..annem inanmadı tabiki ufak bir tartışma oldu evde ama sonra uzamadı normal hayatımıza devam ettik.

Telefenlor deam ederse savcılığa verin. devam etmezsede huzurunuzu bozmayın bu zamanda sapıktan çok ne var.

destekleriniz için sağolun arkadaşlar ama savcılık tek arama için hiç birşey yapmıyo ben araştırdım onu sürekli rahatsızlık olmalıymış ayrıca sormuşsunuz isim kullandımı diye eşimin değil ama benim adımı kullandı .yinede hepinize teşekkürler rahatladım biraz ortada elle tutulurbişey olmadığı için kimseye anlatamadım çünkü.

canım eşine güveniyorsan neden içini sıkıyosun ama illaki içinde kuşku var ise
seni cep telefonundan aradıysalar bağlı bulunduğun gsm şirketini ara müşteri hizmetlerini
beni şu tarihte gizli numara aradı ve işte tehdit felan etti gibi şeyler söyle numarayı nasıl
öğrenebilirim felan de bakalım belki seni başka türlü yönlendirirler. ama belki savcılık kararı ile
de öğrenmeni isteyebilirler numarayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…