Bir telefonla hayatım kabusa döndü

seni yada eşini sevmeyen birilerinin işi olabilir, insanlar artık akıl almaz şeyler yapabiliyorlar, kuvvetle muhtemel bu da böyle bi durum, biri eşine gıcık kapmıştır,işle ilgili bişiyden falan,yada önceden bi hesabı vardır yada seni ve eşini çekemeyen birisinin bi oyunudur.
yalnız eşinin daha önce şüpheli hareketleri oldumu, yada vukuatları oldumu,ispatları kesin ispatlar mı, tabiki ne idüğü belirsiz bi tel. için huzur kaçırılmaz ama yinede çok ufak bi ihtimal olsa da bunlarıda düşün derim ben.

canım eşimin şimdiye kadar bir yanlışını görmedim ama bir aydır evde değildim ve böyle bir telefon beni mahvetti

tanıyo demekki senin orda olmadığını biliyo...ver savcılığa bak gör noluyo...
hiç takma kafana tamammı eşine güveniyosan problem yok...manyak dolu orrtalık be insanların huzurunu bozuyolar.

bence bunun peşini bırakma derim tamam eşin haklı olabilir ama seni böyle sıkıntıya düşüren biri cezasını cekmeli

hiç bile takma kafana aynısını yengeme yapmışlar önceden geçen anlattı
öyle canı sıkılan dangalaklar akılları sıra eyleniyolar işte kendinide eşinide huzursuz etme bence

hiç bi şey değilde olan canının sıkıntısı işte sonuçta o kadar üzdün kendini ömründen ömür gitti Allah bilir kimseye yaşatmasın Rabbim

bende bunu yapanı bulmak istitorum ama nasıl?savcılık ilgilenmiyor gsm şirketi de bişey yapamayız diyor çok kötü çooook

nasıl yapamıyorlar saçmalıklmaz: benimde yıllar önce başıma böyle bişi gelmişti operatörün birinden numara belli olmadan mesaj atılabiliyordu bir zamanlar işte onu kullanarak bana bir sürü mesaj atıodu o malum şahıs operatör aracılığıyla savcılıktan o kişinin adını soyadını hatta evinin adresini bile buldum ama şikayetci olmadığım için dava açılmadı çünkü yapan salak kuzenimdi bulup şikayetçi olursan cezasını çeker

eşin ıspat ettıyse eger
huzur kacırmak ıcın yapılmıs bısey olabılır
malesef var boyle manyaklarbenneyaptımki

haklısın kafana takmakta sınek kucuk ama mıde bulandırıyo:teselli:

sizi tanıyan biri gıcık vermek maksatıyla yapmış olabilir sizde eşinzie güveniyosanız bidaha ararsa ohhh iyi yapmış canı saolsun diyin kapatın zemuszemus

bence üstünde durma çivisi çıkmış bir dünyada yaşıyoruz malesef millet başkasının mutsuzluğuyla mutlu oluyor o yüzden bence huzurunuzu bozmak için açılmış bir telefon ama yinede kim olduğunu bulmak için uğraşın içiniz rahatlasın

canım madem eşinizde ispatlamış,eşine inanıp güvenmekten başka çaren yok,
yoksa diğer türlü için içini yer evliliğinide huzursuz edersin,
demekki sizi çekemeyen birileri var ki bu yola başvurdu,
ben bu anlattığın olaylara benzer 3 olay yaşadım,allah kimseye yaşatmasın,insanı paranoyaklaştırıyor,aslında her ne kadarda inandım güveniyorum desende bi yanında
başka söylüyor,,

Tam 2 yıl boyunca bir kadın evimi arayarak eşimin beni aldattığını hatta bir çocuklarının olduğunu söyledi. Eşimin ailesini de iyi tanıyordu. Sonuçta ben eşime güvendiğim için (çünkü adam dizimin dibinden ayrılmıyorki ne zaman yapacak zamparalığı) hiç rahatsız olmadım.
Sen de eşine güveniyorsan gizli numarayla arayan bu şahsın söylediklerini zerre dikkate alma. Anlaşılıyorki huzurunuzu bozmak isteyen biri yapmış bunu. İnsanlar malesef çok kötü olabiliyorlar. Hiç tınlama bile, sen böyle yaptıkça evliliğinizide zedelersin.

özel aramalara kapatın telefonunuzu..

eğer bir daha arayacak olurlarsa belkide no açarak aramak zorunda kalırlar..

canım kesinlikle sana yada eşine kötülük olsun diye yapılmış bu çok açık bunun başka bi açıklaması olmadığına eminim ben. çünkü bunu seni seven biri yapmaz sen benim tanıdığım biri olsan bunu söylemenin bir yolunu bulur söylerim zaten . ama senin huzurunu kaçırmak isteyen biriyse direk böyle yapar ne kadar saçma ve çocukca bisey. buna inanmam büyük hata . lütfen içini rahat tut böyle densizlere inanarak rahatını bozma canım onların istediği olur. kendilerine başka dalga geçecek birini bulsunlar hem bu aldatma olayı doğru olsa kimle aldattığını da söylemezmiydi. görmüyomusun herşey yalan daha nasıl anlatıyım bilemiyorum ama bu işi uzatıp da eşinin de canını sıkma

canm inş gerçek değildir böyle bişeyy...eşinde herşeyi ispatlamış şüphelencğin davranışları varmıydı eşinin?..........rabbim kimseye yaşatmasın böyle durm..

canım ispat etti diyorsun o zamanbosuna huzursuz olma erkekler cok cabuk sıkılır üzerlerine gelinmesinden ve güvensizlikten bence sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…