Bir teselli verin...

Ben de zaten ilk once is dedim olmayinca sans taniyayim dedim.Insan yaninda destek icin ariyor yoksa tabi ki onceligim olmazdi.Hayatta hepsinden lazim herseyin yeri farkli.Sunda haklisiniz cok zorlamak da bela getiriyor.
Kaderinizse sizi bulur zaten bence yaşınız gayet de genç.

Tabi ki anlamaz ve haklıyım çünkü konu başında sadece 4 senedir işsizim yazmışsın. Detayını sorunca belirttin.
Benim de işsiz gezdiğim zamanlar oldu ama istediğim gibi iş bulana kadar bekleseydim hiç bir şahsi işimi göremeyecektim. Çünkü babadan para istemek belli bir yaştan sonra çok zor.
Şimdi psikolojik olarak iyiysen yine geçici de olsa başka sektörde işlere bakabilirsin..
Allah yardımcın olsun ne diyeyim.
Dogru ayrintiya girmeyince yanlis anlasildim galiba.Zaten kosemdeki parayi kullaniyorum insan belli yastan sonra isteyemiyor
muhtac da degiliz Allahtan.Olanlar var bir de.

İnsanların lafı bitmez. İş bulsan evlilik ne zaman diyecekler. Evlensen çocuk ne zaman diyecekler. Çocuk yapsan ikinci ne zaman diyecekler.
Hiçbir şey için geç kalmış değilsin. Hiçbir şey imkansiz değil. Moralini bozma. Zamanı gelince herşey olur. Sen bile şaşırırsın nasıl olduğuna

Hepimizin hayatında bu tarz bekleme dönemleri olmuştur inanın. İnsan öyle dönemlerde hiçbir şey değişmeyecek gibi hissediyor. Ama zaman hiç farkettirmeden bir şekilde insanı sürüklüyor. Kendinize güvenin, akışa güvenin ve hep böyle gitmeyeceğini bilin.

Kimseyle kendini kiyaslama es de is de nasip meselesi .Insallah en kisa zamanda guzel bir isiniz olur .Hamile duasi makbulmus tum kalbimle bunu diliyorum :KK37:

İnternetten de iş ilanlarını takip edebilirsiniz. Güzel siteler var iş bulmak için. Maalesef artık düzgün iş bulmak çok zor. Belki eskiden de böyle zordu ama o zamanlar iş aramıyordum bilmiyorum o yüzden :KK53:

İnsanların lafı bitmez. İş bulsan evlilik ne zaman diyecekler. Evlensen çocuk ne zaman diyecekler. Çocuk yapsan ikinci ne zaman diyecekler.
Hiçbir şey için geç kalmış değilsin. Hiçbir şey imkansiz değil. Moralini bozma. Zamanı gelince herşey olur. Sen bile şaşırırsın nasıl olduğuna
Umarim dediginiz gibi olur tesekkurler.

Hepimizin hayatında bu tarz bekleme dönemleri olmuştur inanın. İnsan öyle dönemlerde hiçbir şey değişmeyecek gibi hissediyor. Ama zaman hiç farkettirmeden bir şekilde insanı sürüklüyor. Kendinize güvenin, akışa güvenin ve hep böyle gitmeyeceğini bilin.
12den vurdunuz insan surekli ayni durumda kalicagindan korkuyor.Tesekkurler.

İnternetten de iş ilanlarını takip edebilirsiniz. Güzel siteler var iş bulmak için. Maalesef artık düzgün iş bulmak çok zor. Belki eskiden de böyle zordu ama o zamanlar iş aramıyordum bilmiyorum o yüzden :KK53:
Takip ediyorum surekli evet en zor zamanlar bana denk geldi eskiden daha kolaymis.

Arkadaslar konumda zaten hikayemi anlattim ve size bir sey sormak istiyorum.Annem bana ara sira kizarak taviz vermedigimi kimseyi begenmedigimi soyluyor.Sizce haklimi kendisi gorucu usulu evlendiginden erkek beni sevsin yeterliymis oyle diyor
Ise giremedim evdeyim bazen hakli yuk mu oluyorum diyorum sizce???

Back
X