Bir teselli verin

okyanus85

Her nasip vaktine esirdir...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.843
250
Merhaba kizlar
Bana bir teselli verin sevdigim insandan ayrildim 4 ay gecti nisanlanmis
Kisaca olani ozetleyim ben onunla 17 yasimda tanistim gorustum bir ay sonra ayrildim aradan 12 yl gecti o beni facede buldu ilk basta istemedim ama o israr etti ve ben ona kapildim sevdim sonra bu gecen yil beni sevdigini soyleyip baska kiza gitti yikildim resmen bir ay sonra geri geldi bende kabul ettim sonra konusmaya devam ettik hemen evlenelim dedi ama ben once tekrar eyni seyi yapmayacagina emin olmak istedim biraz zaman istedim guvenmek icin sonra bigun seni seviyorum vazgecmem dedi ve ertesi gun sıkildim gidicemdedi ve gitti aradan 4 ay gecti ve nisanlanmis her seyini kabul edecek kadar sevmistim istedigim biraz zamandi cok kotu oldum bu kadar kolay unutabilecegini sanmamistim cok sevdigini dusunuyordum icim yaniyor degmez biliyorum ama sevmistim yaa :KK43:

Merhaba kizlar
Kisaca olani ozetleyim ben onunla 17 yasimda tanistim gorustum bir ay sonra ayrildim aradan 12 yl gecti o beni facede buldu ilk basta istemedim ama o israr etti ve ben ona kapildim sevdim sonra bu gecen yil beni sevdigini soyleyip baska kiza gitti yikildim resmen bir ay sonra geri geldi bende kabul ettim sonra konusmaya devam ettik hemen evlenelim dedi ama ben once tekrar eyni seyi yapmayacagina emin olmak istedim biraz zaman istedim guvenmek icin sonra bigun seni seviyorum vazgecmem dedi ve ertesi gun sıkildim gidicemdedi ve gitti aradan 4 ay gecti ve nisanlanmis her seyini kabul edecek kadar sevmistim istedigim biraz zamandi cok kotu oldum bu kadar kolay unutabilecegini sanmamistim cok sevdigini dusunuyordum icim yaniyor degmez biliyorum ama sevmistim yaa :KK43:

Verilmiş sadakan varmış da allah kurtarmış seni. Üzülecek bişey göremedim ben, sevinmelisin böyle bir adamdan kurtulduğun için.

Merhaba kizlar
Kaza bağıra bağıra geliyorum demiş. Üzülmek yerine şükretmelisin bence.

Bence onun hali hazırda bir ilişkisi varmış ve arada sana gelmiş.
Üzgünüm ama ortada bir ilişki ve bağlılık göremedim, resmen gelmiş sıkılınca gitmiş.
Ve 4 ay sonra nişanlanmasına şaşırmaman gerek ne zamandır bir ilişkisi vardı kimbilir.
Sadece kurtulduğuna şükretmelisin böyle dengesiz birinden.

Kaza bağıra bağıra geliyorum demiş. Üzülmek yerine şükretmelisin bence.

Soylediklerinizin farkindayim asinda ama niye icim aciyor adam yapmadigini birakmadi daha hepsini yazmadi en belirginlerini yazdim niye uzuluyorum biturlu anlamiyorum kendime cok kiziyorum bu yuzden yardim istedim sizden

Soylediklerinizin farkindayim asinda ama niye icim aciyor adam yapmadigini birakmadi daha hepsini yazmadi en belirginlerini yazdim niye uzuluyorum biturlu anlamiyorum kendime cok kiziyorum bu yuzden yardim istedim sizden
Başkasına tercih edilmenin verdiği üzüntü bence o yoksa sevilecek bi tarafı yokmuş anlattığın kişinin. Salla geç ya değersiz biri için güzel canını sıktığına değmez.

Açıkçası böyle biri size sadakatle bağlansa bu garip olurdu, adam açık ve net kendini belli ediyormuş ki zaten. Böyle biriyle evlenmek intihar etmek gibi bir şey olacağından şu an hayatta kalan şanslı biri olduğunuzu ve yeni fırsatların, mutlu bir ilişkinin sizi beklediğini düşünün, kendinizi adam olmayı beceremeyen değersiz biri yüzünden üzmekten vazgeçin.

Başkasına tercih edilmenin verdiği üzüntü bence o yoksa sevilecek bi tarafı yokmuş anlattığın kişinin. Salla geç ya değersiz biri için güzel canını sıktığına değmez.

Mantiken sevilmeye degmez dogru sanirim senin dedigin gibi yaninda baskasini gormekten ama beni sevdigine cok inanmistim yanilmanin uzuntusude olabilir belki :KK43:

ama konu sahibi bence haklı.şöyle ki ; tanıştığı zaman çok küçükmüş ve ayrılarak yanlış bi karar vermiş olabilir.. aradan o kadar yıl geçince çocuk kendisini bulmuş ve zamanla insanlar olgunlaşıyor, bu kez konu sahibesi daha temkinli yaklaşmak istemiştir ki evlilik hadi ben seni zaten tanıyorum diyip hemen karar verilecek bişey değil..
Geçen yıllarla birlikte kişiliğin özü aynı kalsa da algılar, tutumlar, bakış açıları değişir.
ama çocuk da zaten sevgisinden emin olsaydı senin zaman istemene saygı duyar beklerdi. belli ki o da emin olamamış ve bu gelgitleri de devam ederdi belki nişanlanıp ayrılacaktınız ben yapamıyorum deyip yine..
Hayırlısı böyleymiş diye düşün

Böyle bir dengesizden kurtulduğun için şanslısın. Birlikte olsanız ne olacaktı ki, bu dengesiz özellikleriyle seni mutlu edebilecek miydi? Bir süre katlanırdın, kendini kandırırdın, bir kaç sene sonra da çok sevmiştim, değişir sanmıştım ama değişmiyor, çok yıprandım diye ağlardın. O yüzden arkana bakma, kendini şanslı say ve kendi hayatına odaklan.

X