Hayır bir gargara verdi KBB doktoru. Onu da yaptım ama yok, geçmiyor bir türlü. Acaba erkek arkadaşımın sonucu yanlış çıktı da bana hiv mi bulaştı diye kafayı yiyorum ama öyle bir şey olmadığını da bilerek yapıyorum bunu.E doktorlar herhangi bir çözüm önerisi falan sunmadılar mı?
Cidden mi? Doktor musunuz? Ama 6 aydır falan geçmedi yine de sorun yok mudurCanım dil üzerindeki öyle bir papilla şişmedi gibi birşeyse eğer korkma cünkü hiçbir ciddi hastalığın semptomu değil
Psikiyatriste gittim ilaç tedavisi görüyorum ancak terapiye param yetmiyor arkadaşlar..
Bu konuyu çok araştırdım, psikoder e mail attım resmen yalvardım ancak terapiyi hiçbir şekilde karşılamıyor.Sosyal güvenceniz yok mu?
Bu konuyu çok araştırdım, psikoder e mail attım resmen yalvardım ancak terapiyi hiçbir şekilde karşılamıyor.
Devlet hastanesine gittim zaten, psikiyatriye gittim ve ilaç verdi yaklaşık 20 dakika konuştuk. Yani bir sonuç alamıyorumDevlet hastanelerini denemediniz mi hiç?
Devlet hastanesine gittim zaten, psikiyatriye gittim ve ilaç verdi yaklaşık 20 dakika konuştuk. Yani bir sonuç alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?